Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- امام جمعه یاسوج گفت: امسال یک میلیون و 263 هزار و 970 زائر اربعین حسینی در موکب های استان پذیرایی شدند که بیانگر برنامه ریزی اصولی و اقدام های ارزنده مسئولان اجرایی و نهادهای دولتی استان است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین سید علی اصغر حسینی روز چهارشنبه در نشست تبیین عملکرد اربعین حسینی سال 1397 که در یاسوج برگزار شد، اظهار داشت: آیین پیاده روی اربعین حسینی سال به سال باشکوه تر از قبل و با حضور گسترده تر مسلمانان کشورهای مختلف دنیا برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دشمنان به دنبال تضعیف دین مبین اسلام با کمک روش ها و ابزارهای مختلف هستند و آیین پیاده روی اربعین حسینی نیز پاسخ کوبنده ای به این توطئه شوم است.
امام جمعه یاسوج بیان کرد: مردم ولایتمدار کهگیلویه و بویراحمد ارادت خاصی نسبت به اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به ویژه امام حسین (ع) دارند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی عنوان کرد: هر نوع خدمت در راه حضرت سیدالشهدا (ع) از جمله پذیرایی از زائران آن حضرت در آیین پیاده روی اربعین حسینی و دیگر ایام سال به منزله خدمت کردن به دین مبین اسلام است.
وی ابراز داشت: امام حسین (ع) برای احیای دین مبین اسلام و در راه عزت و آزادگی بشریت قیام کرد و به شهادت رسید.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی گفت: دین مبین اسلام با قیام خونین کربلا زنده، پاینده، بیمه و تا همیشه جاودان شد و تا زمانی که این دین الهی پابرجاست نام و یاد امام حسین (ع) نیز بین مسلمانان و پیروان دیگر ادیان الهی برقرار خواهد بود.
رئیس ستاد عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: تعداد موکب های این استان در آیین پیاده روی اربعین حسینی امسال 30 مورد بود.
سرهنگ سید فرج الله نظرپور اظهار داشت: سه مورد از این تعداد موکب در مرز شلمچه، 9 مورد در شهرهای نجف اشرف و کربلا و مابقی نیز در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد مستقر بوده و در آنها به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می شد.
وی افزود: امسال 110 هزار و 490 زائر اربعین حسینی در 30 موکب کهگیلویه و بویراحمد اسکان داده شدند که شامل زائران این استان، نقاط مختلف کشور و برخی کشورهای اسلامی از جمله پاکستان، هند، افغانستان و آذربایجان بوده است.
رئیس ستاد عتبات عالیات کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این استان در آیین پیاده روی اربعین حسینی امسال دارای یک هزار و 316 خادم بود که در استان، مرز شلمچه و شهرهای نجف اشرف و کربلا به زائران خدمات لازم را ارائه دادند.
سرهنگ نظرپور عنوان کرد: آیین پیاده روی اربعین حسینی یک حماسه و کنگره جهانی بین مسلمانان و در جهان اسلام بوده و دارای جایگاه والایی است.
وی ابراز داشت: حدود 20 میلیون زائر از کشورهای مختلف دنیا همه ساله در این آیین معنوی و فرهنگی شرکت می کنند در حالی که هیچگونه مشکل امنیتی برای آنان به وجود نمی آید.
7535/6110

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي اربعين حسيني موكب كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۷۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا، گفت: کمیته اربعین با حضور روسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود. - اخبار استانها -

سید رضا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درهمدان، با اشاره به اینکه هم اکنون 29 موکب داریم که در خارج کشور باید فعال باشند، اظهار داشت: این موکب‌ها در ایام محرم، عید غدیر، فاطمیه و شب‌های قدر نیز مراسم برگزار می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مشکلات موکب‌ها و آسیب‌شناسی اربعین سال گذشته انجام شد، بیان کرد: 25 موکب استان در شهر کربلا، یک موکب در مرز، یک موکب در شهر نجف و دو موکب نیز در مسیر نجف تا کربلا به زائران خدمت‌رسانی می‌کنند.

ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان با اشاره به اینکه بازرسی‌ها از موکب‌ها را آغاز کردیم، گفت: امسال از طریق استانداری و اداره جهاد پیگیری می‌کنیم تا موکب‌ها اقلام خود را زودتر تحویل گرفته و خدمت‌رسانی را به موقع شروع کنند.

وی عنوان کرد: صلاحیت این موکب‌ها در کمیته تأیید صلاحیت مورد بررسی قرار می‌گیرد و موکب‌ها باید دارای استاندارهای لازم از جمله تعذیه و اسکان هزار زائر در هر شب، ارائه خدمات درمانی، دارویی و امنت داری باشند و اگر موکبی استاندارد لازم برای خدمت‌رسانی را نداشته باشد و توافق وجود داشته بشد با سایر موکب‌ها تجمیع می‌شود.

موسوی با اشاره به اینکه فعالیت ستاد مردمی خدمتگزاران اربعین نیز جداگانه و در داخل کشور انجام می‌شودف گفت: برای جلوگیری از بروز مشکلات موکب‌ها، کمیته اربعین با حضور رؤسای دستگاه‌ها تشکیل می‌شود تا ادارات و دستگاه‌های مرتبط با تأمین و توزیع اقلام پای کار بیایند.

وی با بیان اینکه در حوزه توسعه و بازسازی نیز اقدامات در حال انجام بوده و نذورات جمع‌آوری شده و یا در حال جمع‌آوری است تاکید کرد: ستاد بازسازی عتبات در سطح کشور ستادی مردم‌نهاد است که فعالان این ستاد همگی خادمان امام حسین (ع) هستند.

به گزارش تسنیم، ریاست ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان همدان در سال جدید به "سید رضا موسوی" سپرده شده و "وحید یونسی" نیز به عنوان معاون اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان معرفی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنگ سپاس از معلمان کهگیلویه و بویراحمد در ۳۰۰۰ آموزشگاه نواخته شد
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • ثبت نام طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین آغاز شد
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • مواکب اربعینی استان سمنان تجمیع می‌شوند
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین