Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قصرشيرين - ايرنا - معاون سياسي ، امنيتي و اجتماعي استاندار کرمانشاه گفت: بيش از 70 درصد از واحدهاي آسيب ديده از زلزله 21 آبان سال 96 استان، تعمير و بازسازي شده اند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، محمدابراهيم الهي تبار روز چهارشنبه در جلسه شوراي اداري گيلانغرب افزود: تاکنون 10 هزار و 412 ميليارد تومان اعتبار در مناطق زلزله زده در قالب تسهيلات ، کمک هاي بلاعوض و زيرساخت ها هزينه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: تلاش مي شود در سامان دهي روند بازسازي با توجه به حجم خسارت به ويژه 104 هزار واحد مسکوني آسيب ديده تسريع لازم به عمل آيد.
معاون سياسي و امنيتي استاندار کرمانشاه در ادامه با گراميداشت هفته بسيج گفت: نام بسيج يادآور دلاورمردي ها و مجاهدت هاي بهترين هاي اين سرزمين است که با ايثار جان خود و احياء و ايجاد فرهنگ بسيجي در جامعه توانستند دفاع جانانه اي را از اين مرز و بوم رقم بزنند.
الهي تبار اظهار داشت: رزمندگان بسيجي توانستند از دستاوردهاي انقلاب و نظام بخوبي حفاظت کنند به گونه اي که امروز تاثير فرهنگ بسيج موجب کارآمدي بيشتر نظام شده و حتي مرزها را هم در نورديده است.
او اضافه کرد: تهديدها و تحريم هاي دشمن چيز تازه اي نيست و به طور يقين روحيه مقاومت و استکبارستيزي که در وجود مردم ما در طول تاريخ شاهد بوده ايم ، نخواهد گذاشت خللي در انسجام ملي و سرمايه اجتماعي کشور ما ايجاد شود.
فرماندار گيلانغرب نيز گفت: در يکسال گذشته 340 ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارات استاني براي تکميل طرح هاي عمراني در گيلانغرب هزينه شده است.
کوروش محموديان افزود: اميد است تا پايان امسال بسياري از مطالبه هاي به حق مردم گيلانغرب نظير طرح بزرگ جا به جايي آب آشاميدني شهر گيلانغرب از سراب به چاه هاي عميق جديد و سد شرفشاه سومار تکميل و به بهره برداري برسد.
وي با بيان اينکه 80 روستاي شهرستان گيلانغرب از نعمت گاز طبيعي برخوردار شده اند ، اظهار داشت: کار شبکه گذاري گازرساني به هشت روستا در بخش گواور به اتمام رسيده و طرح گازرساني به 52 روستا در دهستان هاي حومه و ديره نيز آماده شده و عمليات اجرايي آن در دست پيگيري است.
نماينده عالي دولت در گيلانغرب گفت: از ابتداي امسال 48 درصد صادرات استان کرمانشاه از مرز سومار صورت گرفته و از اين حيث بازارچه سومار رتبه نخست را در بين تمام بازارچه هاي استان کسب کرده است.
محموديان عنوان کرد: از ابتداي سال جاري تاکنون 770 تن کالا در 74 نوع قلم و به ارزش 725 ميليون دلار توسط 41 هزار کاميون از بازارچه مرزي سومار به عراق صادر شد که اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته از نظر وزني 64 و از نظر ارزش نيز 93 درصد رشد داشته است.
وي تصريح کرد: تاکنون بهره برداري از يک هزار و 200 واحد مسکوني احداثي براي زلزله زدگان به عمل آمده و 2 هزار و 420 واحد نيز درمرحله گچ و خاک قرار دارد.
در پايان اين جلسه «حميد رضا بابايي» به عنوان معاون برنامه ريزي و هماهنگي امور عمراني فرمانداري و «ابراهيم پيرويسي» به عنوان بخشدار گواور معرفي شدند و از زحمات «ميرحسن رحيمي» بخشدار سابق گواور تقدير شد.
گيلانغرب در غرب کرمانشاه بيش از 72 هزار تن جمعيت دارد.
3012/8066/7398
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۷۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز شده است.

مهدی دوستی، امروز (پنجم اردیبهشت ماه)، در نشست با اساتید و دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس و شهید بهشتی که با حضور سرلشکر رحیم صفوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسدران انقلاب اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: پالایشگاه نفت ستاره خلیج‌فارس بزرگترین پالایشگاه میعانات گازی جهان است که شاید در عملیات احداث آن بیش از ۱۵ هزار کیلومتر کابل کشی به‌کار رفته است، یعنی دو برابر مرزهای آبی و خاکی کشور و  ۶.۵ میلیون اینچ جوشکاری انجام شده که معادل ۶ فاز پارس جنوبی است و مجموع مخازن پالایشگاه نیز ۱۱.۵ میلیون بشکه است.

وی با اشاره به بازدید دانشجویان در خصوص اهمیت بندر شهید رجایی، گفت: بندر شهید رجایی ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت کانتینری دارد که یک میلیون و ۱۰۰ هزار TEU ظرفیت از آن طی دولت سیزدهم اضافه شده است.

وی افزود: کل توسعه بندر شهید رجایی از ابتدای احداث تا قبل دولت سیزدهم ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار بوده است اما در این دولت توسعه ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار دیگر آغاز شده است.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان، با اشاره به اهمیت جزایر سه گانه، عنوان‌کرد: برنامه‌های توسعه‌ای غرب جزیره قشم را با راه اندازی اکوسیستم دریایی از باسعید و در فاصله ۳۵ کیلومتری با جزایر سه گانه را در دستور کار قرار دادیم تا تردد به جزایر سه گانه را رونق دهیم.

دوستی گسستگی زنجیره‌های ارزش در هرمزگان را ضعف استان عنوان کرد و گفت: از ۴.۵ میلیون تن تولید فولاد استان حتی یک کیلو گرم هم به درد صنعت پیشران استان هرمزگان که کشتی سازی است نمی‌خورد از این رو در واحدهای فولادی جدید  تولید گریدهای فیزیکی مورد نیاز صنایع پیشران را نیز در دستور کار قرار دادیم.

وی ادامه داد: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون عملیات اجرایی احداث واحدهای جدید با ۱۰ میلیون تن ظرفیت تولید فولاد با میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد در استان هرمزگان آغاز  شده و این امر نشان‌گر تحقق عقلانیت در توسعه کشور است چون‌در مرکز ایران صنعت فولاد دیگری ایجاد نشده است.

استاندار هرمزگان صنایع پالایشی را دیگر ظرفیت استان هرمزگان معرفی کرد و عنوان کرد: مجموع ظرفیت پالایشی استان هرمزگان یک میلیون بشکه است و یک میلیون بشکه‌ نیز ظرفیت پالایشی جدید در استان آغاز شده است و در پروژه‌های جدید به دنبال ایجاد پتروپالایشگاه‌ها هستیم تا به جای سوخت، مواد اولیه برای کالا تولید کنیم که در این راستا مهم‌ترین پروژه ما پتروپالایشگاه نگین مکران است و می‌تواند به تنهایی ایران را به قطب نساجی دنیا تبدیل کند.

دوستی ابراز داشت: در زنجیره‌های شیمی_ معدنی نیز ورود کردیم و با ترکیب ظرفیت‌های نفتی با ظرفیت‌های معدنی به دنبال تولید کودهای فسفاته و خودکفا کردن کشور در این حوزه هستیم.

وی شیلات و آبزی‌پروری را دیگر مزیت نسبی استان دانست و اظهارداشت: در ابتدای دولت کل ظرفیت تولید ماهی در قفس استان هرمزگان ۵ هزار تن بود اما با ایجاد ۱۱ هزار تن ظرفیت جدید امروز به ۱۶ هزار تن تولید ماهی در قفس رسیده‌ایم و در پرورش میگو نیز طی دو سفر رئیس جمهور به استان بیش از ۲ هزار میلیارد تومان برای برق‌رسانی به مزارع پرورش میگو اعتبار تخصیص داده شد تا بتوانیم بهره‌وری را در این مزارع بالا ببریم.

استاندار هرمزگان در رابطه با آب شیرین‌کن‌ها نیز گفت: در حال حاضر به ازای هر ۳.۵ کیلووات ساعت برق یک متر مکعب آب شیرین‌سازی می‌شود اما هدف‌گذاری ما رسیدن به شیرین سازی یک مترمکعب آب به ازای هر یک کیلووات ساعت برق است که اگر  بتوانیم به این تکنولوژی دست پیدا کنیم کشاورزی با آب شیرین‌سازی شده در کشور اقتصادی خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون
  • بانوان پلیس؛ مامن زنان آسیب دیده/ کسب ۴۰ مدال ورزشی
  • ۶۹/۲ درصد ایرانیان، تلویزیون می‌بینند | شبکه 3، آی فیلم و شبکه یک؛ به ترتیب پربازدیدترین شبکه‌های تلویزیونی
  • ۷۰ درصد از بافت تاریخی بوشهر بهسازی و نوسازی شد
  • نجات مرد ۳۸ ساله آسیب دیده از ارتفاعات لیالستان