Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ وزارت خزانه داری آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه شبکه نفت رسانی به دولت سوریه اعمال کرده است. این آخرین حرکت دولت آمریکا در کمپین حداکثر فشار علیه ایران است.
در تحریم‌هایی که روز گذشته اعمال شد، محمد الشویکی که یک سوری تبار است به همراه شرکت روسی او به نام گروه گلوبال ویژن در چارچوب تحریم ارسال نفت و تامین مالی گروه‌هایی نظیر حزب الله و حماس تحریم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت خزانه داری گفته این فرد و شرکت او با مقامات بانک مرکزی ایران، یک شرکت تابعه وزارت انرژی روسیه و دیگران برای انتقال نفت به سوریه اقداماتی انجام داده است.   وال استریت ژورنال در این باره نوشته: ایران و روسیه از این روش برای حمایت از دولت سوریه و تامین مالی گروه‌های نیابتی ایران استفاده میکردند.   استیو منوچین وزیر خزانه داری آمریکا نیز مدعی شده امریکا متعهد شده تحریم‌های مالی‌ای علیه ایران، روسیه و دیگر طرف‌هایی که قصد کمک به اقتدار گرای سوریه یعنی بشار اسد را دارند اعمال کند. دولت آمریکا در صدد است که تامین مالی سازمان‌های تروریستی از سوی ایران را مختل کند.   وزارت خزانه داری امریکا مدعی شده: گلوبال ویژن گروپ از مجموعه مکانیزم‌هایی که با هدف مخفی کردن فعالیت هایش در ارتباط با شرکت ملی نفت ایران طراحی شده بودند برای ارسال نفت به سوریه استفاده کرده است. این شرکت با شرکت دولتی پروم سریو ایمپورت روسیه که یکی از شرکت‌های تابعه وزارت انرژی روسیه است همکاری کرده و راه انتقال نفت از ایران به سوریه را هموار کرده است.   در لیست تحریم‌های جدید نام این شرکت تابعه وزارت نفت روسیه و معاون رییس این شرکت، اندری دیاگاو نیز دیده می‌شود.
وزارت خزانه داری همچنین مدعی شده ایران برای کمک به پرداخت هزینه نفت از جانب سوریه، پول‌ها را از طریق روسیه و این گروه گلوبال ویژن دریافت میکرده. بانک مرکزی ایران این پرداخت‌ها را از طریق شرکت داروسازی تدبیر کیش انجام میدادند. این کمپانی با استفاده از عنوان خود و با توجه به اینکه تراکنش‌های مربوط به دارو تحت تحریم نبوده است، انتقال پول را انجام میداده.
الشویکی نیز نقش رابط را در انتقال صد‌ها میلیون دلار آمریکا به حزب الله و حماس بازی کرده است. این در حالی است که انتقال پول و کمک به انتقال آن به بانک مرکزی سوریه و مقامات حزب الله پیش‌تر توسط آمریکا تحریم شده بود.
همزمان با انتشار بیانیه مربوط به تحریم‌های جدید، وزارت خزانه داری آمریکا در خصوص ارتباطات دریایی نیز توصیه‌هایی را مطرح کرده و مدعی شده انتقال نفت به دولت سوریه با توجه به اینکه تحریم‌ها به مساله دریانوردی، بیمه، تسهیلات مالی، صاحبان کشتی، مدیران و همه دست اندرکاران این انتقال تعلق دارد، با ریسک همراه است.
در این بیانیه گفته شده: کسانی که انتقال پول، لجستیک یا بیمه این نفت کش‌ها را تسهیل کرده باشند نیز مورد هدف تحریم‌های آمریکا قرار خواهند گرفت.   لازم به ذکر است، نام شرکت دارویی «تدبیر کیش» که آمریکا مدعی شده در تسهیل تراکنش های مالی مربوط به فروش نفت به سوریه دخیل بوده در فهرست شرکت های دارویی ایران دیده نمیشود. شرکتی با این نام در هیچ کجا به ثبت نرسیده است.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 وزارت خزانه داری آمریکا تحریم های آمریکا علیه ایران فروش نفت به سوریه وزارت نفت روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۱۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر هیراد گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

وی با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، افزود: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

هیراد ادامه داد: در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است. بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است.

به گفته هیراد، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد؛ همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور نیز با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری رفع مشکل حوزه خود اقدام نمایند.

کد خبر 6090507 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • چین معافیت تعرفه‌ای واردات محصولات آمریکایی را تمدید می‌کند
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور