Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت بورس با بیان این مطلب که کمک به طرح های توسعه ای و تامین مالی پروژه های بزرگ فقط از عهده هلدینگ های بزرگ برمیاد، گفت:هدف از تشکیل هلدینگ ها کمک به خصوصی سازی است.

به گزارش تابناک اقتصادی، علی صحرائی در همایش «ارزش آفرینی هلدینگ ها در راستای اقتصاد مقاومتی» با اشاره به تاکید اقتصاد و خصوصا برنامه ششم توسعه برافزایش بهره وری گفت: سیاست‌های نظام بر افزایش سرمایه گذاری و رشد اقتصاد بنا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این مطلب که هلدینگ ها حدود ۱۷۰ میلیارد تومان ارزش بازار بورس تهران را در اختیار دارند و با عرضه شرکت های تابعه خود در بورس شفاف ترمی شوند، ادامه داد: هلدینگ ها در بین شرکت های برتر بورسی، قرار دارند و هفت شرکت از ۳۰ شرکت بزرگ بورس تهران را هلدینگ ها تشکیل داده و با توجه به سهم ۷۵درصدی ۳۰ شرکت بزرگ، نقش هلدینگ ها در بازار سرمایه بی بدیل و پررنگ بوده و بازار سرمایه نیزبه هلدینگ ها خدمات ارائه خواهد داد.

صحرائی افزود: امروزه شرکت‌های همچون اپل به جای ورود مستقیم به صنعت، با خرید آن دسته از شرکت‌هایی که دارای تجربه در صنعتی هستند علاوه بر صرفه‌جویی در مقیاس، بازدهی خود را نیز افزایش داده و به واسطه هم‌افزایی در هلدینگ‌ها زنجیره تولید و بهره‌وری و همچنین صرفه‌جویی‌های اقتصادی امکان‌پذیر شده و به این ترتیب با حمایت‌های هلدینگ‌ها به واسطه وجود منابع داخلی و تسهیل در فرایند وام‌دهی به مجموعه‌های سرمایه‌پذیر خود، زمینه افزایش سودآوری‌ها فراهم شده است.

وی با بیان این مطلب که هلدینگ ها به واسطه بهره وری در قیمت تمام شده تولیدشان، می توانند بازارهای صادراتی را نیز افزایش دهند، تصریح کرد: درباره جایگاه هلدینگ ها در بازار سرمایه ایران باید در نظر داشته باشیم که ۲۹ شرکت هلدینگ در بورس و پنج شرکت هلدینگ در فرابورس بوده و میانگین بازدهی هلدینگ ها از میانگین بازدهی شرکت های بورسی بالا تر بوده و ۶۸۵ هزار فعال بازار سرمایه سهامدار هلدینگ ها هستند.

مدیرعامل شرکت بورس ادامه داد: بر اساس تحقیق انجام شده درکشور بلژیک با افزایش ۱۰درصدی عوامل سرمایه ای در شرکت های غیر هلدینگی، بهره وری ۱۰ درصد افزایش می یابد ولی در هلدینگ ها این رشد تا ۱۵ درصد هم امکان پذیر بوده و از مهم‌ترین مزایای هلدینگ کمک به طرح های توسعه ای کشور است.

صحرایی با اشاره به اهمیت و نقش قابل توجه هلدینگ ها در اقتصاد کشورگفت: از مزایای نسبی هلدینگ ها منابع مالی بوده و تامین مالی پروژه‌های بزرگ مثل راه سازی و سد سازی فقط از عهده هلدینگ های بزرگ بر میاید.

مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران با بیان این مطلب که هلدینگ ها جزو نهادهای مالی بوده و باید نزد سازمان بورس ثبت شوند و اعضای هیات مدیره آن صلاحیت های علمی و تخصصی را دارا باشند، ادامه داد: هلدینگ ها در دنیا در صنایع بیمه ای و بانکی فعال هستند، در کشور ما نیز به درستی اعلام می شود که بانک ها باید واگذار شوند البته باید دقت کنیم که در این واگذاری ها زنجیره‌ کار بانک ها آسیب نبیند و منابع مازاد بانک ها واگذار شوند.

صحرائی اضافه کرد: مهم‌ترین دارایی معنوی بورس ها ایجاد ابزارهایی در ایجاد اعتماد زایی برای مردم بوده و سرمایه های خرد مردم در یک بستر قابل اعتماد وارد و موجب هم افزایی می شود.

وی درباره تامین مالی هلدینگ ها گفت: هلدینگ ها امکان اخذ تسهیلات بانکی ندارند و تامین مالی را از طریق بازار سرمایه انجام می دهند در سال ۹۵ هلدینگ‌ها دو هزار میلیارد تومان از طریق بازار سرمایه تامین مالی کردند و در سال ۹۶ این رقم به ۴۶۰۰ میلیارد تومان رسید.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۱۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اوایل هفته کاری با توجه به افزایش قیمت‌های جهانی کامودیتی‌ها شاهد شروع متعادلی بودیم، اما در جدال عرضه و تقاضا، فروشندگان برنده بودند و دوباره یک هفته‌ اصلاحی و خسته کننده را سپری کردیم. فقط شاهد نوساناتی در محدوه‌های حمایتی سهام بودیم، تعداد محدود، سهام بازیگر محور هم مجالی برای نوسان و رشد کوتاه مدتی داشتند.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: افزایش نرخ انرژی و افزایش مالیات ستانی در کنار افزایش نرخ بهره شرکت‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد و عدم تعدیل نرخ دلار نیما از بعد درآمدی را دچار مشکل می‌کند و حاشیه سود‌ها کاهش می‌یابد. برای جلوگیری از افت تولید، با افزایش نرخ‌های منطقی در صنایع برای پوشش رشد هزینه‌ها موافقت می‌شود.

او افزود: انتشار اوراق سنگین توسط دولت و بالا ماندن نرخ بهره، ابهام سقف معافیت مالیاتی و ... خریدار را یک قدم عقب‌تر در انتظار نگه می دارد. هر بار با نزدیک شدن به محدوده‌ حمایتی شاخص و سهام شرکت‌های بزرگ تر، شاهد سفارش‌های حمایتی بازارساز و نوسانات مثبت هستیم منتهی تا زمانی که این دور باطل ادامه دارد حرف خاصی برای گفتن نمی‌ماند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • آینده بورس در چند پرده
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه