Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان زنجان با انتقاد رئیس کل دادگستری استان زنجان به آمارهای آب منطقه‌ای زنجان و همچنین وضعیت بحرانی منابع آبی استان همراه بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از موج رسا; حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی امروز در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال با اشاره به شرایط منابع آبی اظهار کرد: امروزه در یک شرایط بحرانی از نظر منابع آبی قرار داریم که همه باید به اهمیت این موضوع پی ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همه باید به اندازه توان خود به این موضوع کمک کنند، ابراز کرد: موضوع بحران آب نسلهای آینده را تهدید می‌کند و در این راستا باید توجه کنیم که همه ما در این بخش مسئولیت داریم.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه این موضوع اتفاقی است که از گذشته رخ داده است، عنوان کرد: متاسفانه استان زنجان از جمله استانهای کم نظیری است که حمله به منابع دشت‌های بحرانی در آن بیشتر بوده است.

وی با اشاره به دشت قزوین که از دشت‌های معروف است، افزود: حجم حمله به دشت قزوین به میزانی که در استان زنجان اتفاق افتاده نبوده است.

حجت‌الاسلام صادقی نیارکی با اشاره به کوتاهی‌هایی که در این زمینه در استان زنجان شده است، گفت: متاسفانه اکنون کسانی(مدیران گذشته) که کوتاهی کرده بودند در جمع ما حضور ندارند.

وی با بیان اینکه اکنون ما میراث دار اقدامات نابه جا هستیم، خاطرنشان کرد: خسارتهایی به خاطر این اقدامات متوجه دشت‌ شده که کار را سخت کرده است اما باید دید که در این وضعیت چه کار می‌توان انجام داد.

این مقام مسئول با یادآوری اینکه البته باید توجه داشت که زنجان جغرافیای بالایی نیز ندارد، اظهار کرد: مناطق عمده ما در این خصوص در دسترس هستند اما این حجم از تخلف به طور کلی فضایی را به وجود آورده که این خسارت را به منابع بزنند.

وی با اشاره به آمارهای غیردقیق آب منطقه‌ای استان زنجان، این انتقاد را متوجه این شرکت کرد و گفت: ما آمارهایی داریم که این آمارها در آمار آب منطقه‌ای استان زنجان وجود ندارد.

حجت‌الاسلام صادقی نیارکی ضمن ابراز تاسف از شرایط پیش آمده تصریح کرد: چرا هنوز در شناخت درد درگیر هستیم، ما این آمارها را نمی‌پذیریم چرا که اطلاعات قابل توجهی در این حوزه به دست آورده‌ایم.

وی با تاکید بر اینکه به راحتی می‌توان به اطلاعاتی در این زمینه دست یافت، ابراز کرد: از آب منطقه‌ای می‌خواهیم  که با کمک سایر ارگانها تا یک ماه آینده هم دشت‌بانی را انجام دهد و هم یک پایش مناسب داشته باشد چرا که برخی برداشت‌ها از منابع آبی در آمارهای آب منطقه‌ای وجود ندارد.

عالی‌ترین مقام قضایی استان زنجان با بیان اینکه آمارها باید دقیق باشند، خاطرنشان کرد: باید از تمام ظرفیت‌ها در این خصوص استفاده شود و یک آمار دقیق نیز از چاه‌های غیرمجاز احصا شود.

وی با اشاره به اینکه این کار باید تا پایان پاییز انجام شود، گفت: آمار دقیق چاه‌های مشمول فرم یک و فرم پنج نیز باید احصا شود.

حجت‌الاسلام نیارکی به قانون تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز اشاره و تاکید کرد: متاسفانه از محل این ماده واحده نتوانستیم چاه‌ها را تعیین تکلیف کنیم و همچینن آمارها نیز دقیق نیست.

وی با بیان اینکه در خصوص چاه‌های مجاز نیز بیش از ۵۰ درصد بهره‌برداری غیرمجاز می‌کنند، افزود: متاسفانه در همین بخش نیز دچار یک تناقض هستیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه آمارهای ما نشان می‌دهد که بالای ۱۰ هزار چاه غیرمجاز داریم، اظهار کرد: متاسفانه هر روز به سفره‌های زیرزمینی آسیب سنگینی وارد می‌شود.

وی با خواستار اقدام عاجل در خصوص نصب کنتورهای هوشمند شد و گفت: خسارتی که از این ناحیه یعنی نبود کنتورهای هوشمند می‌خوریم، بیشتر است به طوری که اگر تمام کنتورها رایگان در اختیار استفاده کنندگان قرار گیرد باز به نفع حاکمیت است.

حجت‌الاسلام صادقی نیارکی با بیان اینکه آمار آب منطقه‌ای در خصوص نصب تعداد کنتورها در سال کفایت نمی‌کند، تصریح کرد: برای این کار یک حرکت انقلابی و جهادی لازم داریم یعنی باید در یک بازه زمانی کوتاه تمام چاه‌های مجاز به کنتورهای هوشمند مجهز شوند.

وی با تاکید بر اینکه آمارها باید به صورت ماهانه در اختیار ما قرار گیرد، گفت: در خصوص تخصیص‌ها نیز وقتی تخصیصی وجود ندارد چرا مجوزی صادر می‌شود و چرا اصرار به دور زدن قانون داریم.

رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه اجرای قانون اولویت است، عنوان کرد: باید برای اجرای قوانین نظارت کنیم و شاهد عدم مراعات قانون نباشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۲۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در خراسان رضوی واجد شرایط هوشمندسازی هستند

به گزارش قدس خراسان، محمد علی نعمت‌نژاد اظهار کرد: هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در استان واجد شرایط هوشمندسازی هستند که تاکنون ۸۸۲ فقره از این تعداد به کنتور هوشمند مجهز شده و ۷۶۳ حلقه چاه صنایع هنوز به کنتور هوشمند مجهز نشده اند.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی گفت: ۵۳ درصد چاه‌های آب بخش صنعت در استان شامل ۸۸۲ حلقه چاه به کنتور هوشمند مجهز شده است.

وی اضافه کرد: طبق مصوبه کمیته تخصصی کارگروه ملی سازگاری با کم آبی مقرر شده چاه های آب تمام صنایع استان خراسان رضوی تا پایان مهرماه امسال به کنتور هوشمند تجهیز شوند.

نعمت نژاد ادامه داد: طبق این مصوبه، صنایع متخلف با قطع برق روبرو خواهند شد.

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی بیان کرد: ۹۶ درصد چاه‌های کشاورزی در استان خراسان رضوی نیز برای جلوگیری از برداشت بی‌رویه و غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی، به کنتور هوشمند مجهز شده است.

وی اضافه کرد: فرو نشست زمین از تبعات برداشت غیر اصولی آب از منابع زیرزمینی است و طبق برآوردهای انجام شده، نرخ فرو نشست زمین در بخش مرکزی دشت مشهد بین ۱۵ تا ۱۷ سانتی‌متر در سال است، درحالیکه که ۵۰ درصد جمعیت استان در همین بخش ساکن هستند.

نعمت نژاد گفت: عمده فشار برنامه‌های کنترل و مدیریت مصرف آب و تعادل آبخوان بر روی بخش کشاورزی است، بخش‌های شرب و صنعت نیز باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در خراسان رضوی واجد شرایط هوشمندسازی هستند
  • لزوم حمایت از بیماران هموفیلی/ ۳ بیمار فاکتور ۹ در استان داریم
  • تمام موتورسیکلت‌های توقیفی بندرخمیر فروخته شد
  • کنتورهای هوشمند موجب صرفه جویی برق شدند
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • مشکلات بازاریان زنجانی به رئیس دادگستری چه بود؟