Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از اصفهان، حمید گنجی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در این جا در رابطه با برنامه مدیریت درمان در رابطه با سکته حاد مغزی در استان صحبت می‌کنیم، یکی از علل مهم مرگ و میر و ناتوان شدن افراد در کل جهان و به تبع آن در کشور ما سکته مغزی است.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: افرادی که دچار سکته مغزی می‌شوند ناتوانی‌هایی پیدا می‌کنند، در اثر از دست رفتن حس قدرت در اندام‌ها در بیماران سکته مغزی مشکلات و هزینه زیادی برای افراد، خانواده و جامعه ایجاد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درمان‌های جدیدی در طول یک دهه اخیر اتفاق افتاده که بسیاری از این بیماری‌های مغزی را در شروع درمان کرده و بیمار را از کارافتادگی‌ها که خود و خانواده و جامعه‌اش را درگیر می‌کند، توانسته‌ایم نجات دهیم.

گنجی در ادامه بیان کرد: حدود 5 سال پیش درمان بیماری سکته حاد مغزی به صورت کشوری شروع شد که استان‌هایی پایلوت بودند و در استان اصفهان هم بیمارستان الزهرا به صورت پایلوت انتخاب شد، در سال 94 در کل استان به کار بردن این درمان شروع شد و با توزیع جغرافیایی مناسب 11 بیمارستان برای این کار انتخاب شدند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خاطرنشان کرد: درمانی که سکته حاد مغزی را از مشکلات نجات دهد تزریق به موقع یک داروی حل‌کننده خون است، در اثر سکته مغزی عروق انسداد پیدا کرده و خون به یک اندام نمی‌رسد و آن اندام حس خود را از دست می‌دهد.

وی تصریح کرد: نکته مهم که برنامه‌ریزی خیلی فشرده می‌خواهد زمان رساندن بیمار به بیمارستان است، برای تزریق این دارو حدود 3 یا 4 ساعت زمان داریم و باید بیمار را در کمتر از 3 ساعت به بیمارستان برسانیم تا دارو برای بیمار تزریق شود.

گنجی با تأکید بر این‌که در این شرایط هماهنگی تنگاتنگی می‌خواهیم، گفت: یک طرف این هماهنگی آگاهی مردم است و این‌که مردم بدانند که سکته مغزی یک چنین درمانی دارد، از طرفی اورژانس پیش‌بیمارستانی هم آماده شده که بیماران را در این 11 بیمارستان توزیع کند، تیم پزشکی و پرستاری در این بیمارستان‌ها هم آماده تزریق این دارو برای بیماران هستند.

مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان این نوید را داد که استان اصفهان در زمینه درمان سکته حاد مغزی در کل کشور بالاتر است و بیان کرد: با این اقدام توانسته‌ایم قدمی برای سلامت مردم برداریم و سکته حاد مغزی را درمان کنیم بدون این‌که علائمی به جا بگذارد.

وی تأکید کرد: وزارتخانه هم این کار را به صورت کشوری دنبال می‌کند که اجرایی و عملیاتی شود؛ برای این‌که تصور و حساسیت و نوع نگاه مردم نسبت به سکته حاد مغزی برطرف شود وزرات بهداشت این شعار را قرار داده است که  «سکته مغزی قابل درمان است» و « رهایی از یک عمر ناتوانی با شناخت به موقع علائم سکته مغزی و مراجعه فوری».

گنجی در پایان مطرح کرد: بیماری‌های مختلفی شناسایی شدند اما بعضی بیماری‌ها به دلیل شیوع اگر اقدامی در این زمینه انجام شود، بسیار مؤثر است و خدمتی برای سلامت مردم است؛ مجموعاً 58 بیمارستان فعال در استان اصفهان داریم که البته همه امکانات را برای مجهز شدن به این درمان ندارند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اصفهان اصفهان بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۲۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • جوان مرگ مغزی بجنوردی جان چهار بیمار را نجات داد
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ۲ عمل اهدای عضو در مشهد نجات بخش جان پنج بیمار شد
  • نجات جان ۵ بیمار با اهدای عضو جوان بجنوردی
  • مطالعه یک ماده مغذی، مسیری برای درمان اختلالات مغزی!
  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • جوان مرگ مغزی به ۵ بیمار در مشهد زندگی دوباره بخشید
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد