Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-05-07@02:37:03 GMT

بنزین سهمیه بندی نمی‌شود

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۲۴۹۹۸

صراط:

بیژن زنگنه امروز (چهارشنبه، ۳۰ آبان‌ماه) در همایش جایگاه‌داران سوخت در محل سالن‌ همایش‌های رازی (دانشگاه علوم پزشکی)، اظهار کرد: لازم است جایگاه‌داران در این زمینه تلاش و همفکری کنند تا افزون بر پیشرفت در زندگی شخصی خود، خدمات با کیفیت‌تری به مردم ارائه کنند.

به گزارش وزارت نفت، وی تاکید کرد: سطح خدماتی که در جایگاه‌های عرضه سوخت کشور ارائه می‌شود، با خدماتی که در جایگاه‌های عرضه سوخت کشورهای منطقه ارائه می‌شود، بسیار متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت با اشاره به نقش مستقیم دولت برای قیمت‌گذاری سوخت گفت: قبول دارم که دخالت در قیمت‌گذاری سوخت به صورت دستوری و دولتی و نیز نبود تفاوت بین دستمزد جایگاه‌داران بدون توجه به موقعیت جایگاه، کیفیت سوخت و خدمات ارائه شده در جایگاه از مهمترین مشکلات ما در زمنیه توزیع سوخت است، اما با همه این شرایط باید تلاش کنیم تا در جهت کیفی شدن جایگاه‌ها به‌ویژه از نظر امنیت، محیط زیست و خدماتی که به مردم می‌دهیم، تحولی اساسی ایجاد کنیم.

زنگنه با اشاره به رفع برخی مشکلات کامیونداران در سال جاری گفت: امیدوارم سازوکاری ایجاد شود تا مشکلات این قشر به طور کامل برطرف شود و آنها بتوانند دستمزد خود را به موقع دریافت کنند.

وی افزود: این‌که ما هر چه درآمد داریم، به خزانه بریزیم و سپس از سازمان هدفمندی می‌خواهیم مقداری پول بدهد تا ما مثل یک پیمانکار با جایگاه‌داران و کامیونداران برخورد کنیم و دستمزد آنها را چند ماه بعد بدهیم، سبب مشکلاتی شده است که باید همکاران ما در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی برای آن سازوکاری بیندیشند.

زنگنه با اشاره به وجود سه هزار و ۶۰۰ جایگاه‌دار و ۸۵ میلیون مصرف‌کننده گفت: تلاش ما این است که رضایت تولید و توزیع کننده و مصرف کننده جلب شود.

احداث جایگاه‌های تک تلمبه در کلانشهرها

وزیر نفت یکی از راه‌حل‌های مناسب برای توزیع مناسب خدمات سوخت‌رسانی در سطح شهر تهران را با توجه به افزایش قیمت زمین، احداث جایگاه‌های تک تلمبه در حاشیه خیابان‌ها خواند و گفت: به صرفه نبودن احداث جایگاه به‌ویژه در مناطق شمالی شهر سبب شده است تا تعداد جایگاه‌ها در شمال شهر کم شده و این موضوع افزون بر نارضایتی مردم، سبب آلودگی محیط زیست می‌شود که با احداث جایگاه‌های تک تلمبه این مشکل برطرف خواهد شد.

وی تاکید کرد: این مشکل گریبانگیر بیشتر کلانشهرهای کشور نیز هست که می‌توان آن را با احداث جایگاه‌های تک تلمبه عرضه سوخت برطرف کرد.

اجرای طرح برند اجتناب‌ناپذیر است

زنگنه با اشاره به اجتناب ناپذیر بودن اجرای طرح ایجاد شرکت‌های زنجیره‌ای توزیع سوخت در کشور گفت: خود جایگاه‌داران می‌توانند در این زمینه با مشارکت یکدیگر سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به طرح شایعاتی درباره این که این طرح به منظور ارائه فرصتی برای بازنشستگان مطرح شده است،‌ گفت: به هیچ وجه نمی‌توانم بپذیرم که به‌خاطر عده‌ای در کشور اسیر یک قالب شویم و اگر ما می‌خواهیم استاندارد، نظارت، ایمنی و کیفیت لازم را در ارائه خدمات داشته باشیم،‌ باید مطابق با پیشرفت فناوری متحول شویم.

زنگنه با اشاره به این که بخش زیادی از مسئولیت شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران و توزیع سوخت بر دوش جایگاه‌داران قرار گرفته است،‌ گفت: تلاش می‌کنیم تا هم منافع مردم را نظر گیریم و هم سود جایگاه‌داران معقول باشد.

وی با اشاره به افزوده شدن سالانه یک میلیون خودرو و بسیار بیشتر از این موتورسیکلت به زنجیره حمل و نقل کشور گفت: با توجه به چنین شرایطی لازم است که خدمات مطلوب‌تر و بهتر شود.

زنگنه با تاکید بر حمایت خود از اجرای نظام حق‌العمل کاری برای حمایت از جایگاه‌داران و حقوق کامیونداران، ضمن تشکر از کامیونداران گفت: به صورت مستقیم در حل مسائل جایگاه داران دخالت کرده‌ام و نماینده من در این نشست‌ها نیز به‌صورت مستقیم پیگیر رفع مشکلات کامیونداران است.

به دنبال نظام‌مند کردن توزیع سوخت در کشور هستیم

وزیر نفت با اشاره به صدور اطلاعیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مبنی بر لزوم استفاده از کارت سوخت شخصی در جایگاه‌های عرضه گفت: هدف ما از اجرای این طرح نظام دادن به توزیع سوخت کشور است و به هیچ وجه بحث سهمیه‌بندی و افزایش قیمت بنزین مطرح نیست.

زنگنه با اشاره به سیاست دولت برای جلوگیری از قاچاق بنزین و گازوئیل گفت: درباره قیمت سوخت مجلس شورای اسلامی و دولت باید با هم تصمیم بگیرند تا اگر تغییراتی باشد در لایحه بودجه کل کشور لحاظ شود.

وی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم که یک جریان صحیح و رو به رشد برای جایگاه‌داران و یک جریان صحیح برای توزیع بنزین و گازوئیل و سی‌ان‌جی در کشور داشته باشیم.

تصویب‌کننده نهایی کارمزد نیستیم

زنگنه با اشاره به لزوم منطقی کردن کارمزد جایگاه‌داران گفت: وزارت نفت در این زمینه تصویب‌کننده نهایی نیست، اما به جایگاه‌داران اطمینان می‌دهیم که مسائل را به دقت و پیگیری دنبال می‌کنیم تا سرانجام شاهد بهبود کیفیت و کمیت در بحث توزیع سوخت در کشور باشیم.

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: بیژن نامدار زنگنه جایگاه سوخت وزارت نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین

مهرداد عباد عضو اتاق بازرگانی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین و راه کار برون رفت از این معضل گفت: کشور ما هم اکنون در چند جبهه «بنزین، گاز و برق» با ناترازی انرژی رو به رو است. این ناترازی به چند عامل برمی گردد که یکی از این عوامل عدم سرمایه گذاری خودروسازان در تحقیق و توسعه برای ورود تکنولوژی‌های جدید به صنعت خودروسازی و مهمتر از آن عدم سرمایه گذاری دولت بر روی متنوع کردن سبد سوخت است.

عباد در ادامه بیان کرد: ما چند پژوهشگاه داریم که در ارتباط با صنعت نفت و گاز و تکنولوژی خودروها کار می‌کنند و تحقیقات خوبی هم داشته اند اما متأسفانه از آنها استفاده‌ای که باید نشده است.

این عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی افزود: متأسفانه در چند ۱۰ سال اخیر بودجه‌های آنها به شدت پایین آمده است ولی با این وجود کارهای تحقیقاتی زیادی در این پژوهشگاه‌ها انجام شده که همچنان خاک می‌خورد. در این پژوهشگاه‌ها به خیلی از تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید خودروهای با تکنولوژی پیشرفته به صورت آزمایشگاهی دست پیدا کرده ایم، می‌توانیم تولید خودروهای پاک و سبز را هم در دستور کار داشته باشیم تا سبد سوخت ما متنوع شود ولی متأسفانه به این سمت و سو سوق پیدا نکرده ایم.

عباد گفت: ما متأسفانه برنامه ریزی خوبی در چند ۱۰ سال اخیر برای سرمایه گذاری در سبد سوخت نداشته ایم و هرازگاهی به واسطه معروف شدن یک کار در برخی حوزه‌ها سرمایه گذاری می‌کردیم که خیلی هم تأثیر گذار نبود. در حالی که در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد سبد سوخت ما وابسته به بنزین است کشورهای نه چندان توسعه یافته از سوخت‌های دیگر برای تردد وسایل نقلیه خود استفاده می‌کنند.

عباد خاطرنشان کرد: از سوی دیگر قدیمی تر شدن تجهیزات این پالایشگاه‌ها و تجهیزات سر چاهی و همچنین قدیمی شدن مخازن نفت و گاز باعث شده که عملاً راندمان تولید بنزین پایین بیاید.

عضو کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق تهران توضیح داد: در کشور نیاز داریم که از خودروهای جدید و با تکنولوژی روز دنیا استفاده کنیم ولی متأسفانه همچنان از خودروهای بی کیفیت استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: ما زمانی حدود ۵ تا ۱۰ سال پیش تصورمان این بود که بنزین، گاز و نفت همیشه به اندازه کافی در دسترس هست، در آن زمان هنوز با این مشکلات سیستمی رو به رو نبودیم. در حال حاضر نیاز به اصلاح در صنعت ساخت خودروها داریم تا بتوانیم راندمان مصرف بنزین را پایین بیاوریم و در نتیجه با ناترازی بنزین مقابله کنیم.

کد خبر 6096856 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • توزیع بیش از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در فروردین ۱۴۰۳
  • بیش‌از ۱۲۰ میلیون لیتر سوخت هوایی در کشور توزیع شد
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • سوخت و بیمه لنج‌داران باید پیگیری شود
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است