Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور روسیه ضمن تاکید بر گفتگو با آمریکا بر سر پیمان منع موشک‌های میان‌برد هسته‌ای تاکید کرد خروج واشنگتن از این پیمان مهم بدون پاسخ نخواهد ماند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه (امروز) با تاکید بر اینکه این کشور به مسابقه تسلیحات جدید کشیده نخواهد شد از پاسخ مسکو به خروج آمریکا از «پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس جمهور روسیه طی سخنرانی در جمع مقام‌های دولتی در شهر سوچی گفت:«روسیه همچنان برای گفت‌وگو با شرکای آمریکایی بر سر پیمان دوجانبه منع استفاده از موشک‌های میان برد آمادگی دارد. این پیمان یکی از سنگ‌بناهای خلع سلاح هسته‌ای است. آمریکا باید با این موضوع با مسئولیت‌پذیری کامل برخورد کند. خروج واشنگتن از این پیمان نمی‌تواند بدون پاسخ باشد و بدون پاسخ هم نخواهد ماند».

پوتین در ادامه هشدار داد که این تهدید روسیه «توخالی» نخواهد بود. رئیس‌جمهور روسیه با یادآوری هشدار مسکو نسبت به خروج از «پیمان موشک‌های ضدبالستیک»گفت:«مایلم یادآوری کنم زمانی که آمریکا به صورت یکجانبه از پیمان موشک‌های ضد بالستیک کناره‌گیری کرد ما صادقانه و شفاف گفتیم که کاملا مقابله به مثل خواهیم کرد و این اقدام انجام شد. اکنون، روسیه دارای تسلیحات ما فوق صوت است که توانایی غلبه بر هر سامانه دفاع موشکی را دارد».

رئیس جمهور روسیه همچنین خواستار برداشتن «گام‌های محکم» از سوی مقام‌های دولتی و نظامی این کشور به منظور پاسخ به آمریکا در صورت خروج واشنگتن از پیمان منع موشک‌های بالستیک میان برد شد.

پوتین همچنین گفت مسکو اجازه نمی‌دهد هیچ طرفی روسیه را به یک مسابقه تسلیحاتی دیگر بکشاند بلکه برنامه آنها بر «توسعه متوازن» نیروهای دریایی، زمینی و هوایی متمرکز است.

پوتین با تاکید بر مدرن‌سازی سخت افزاری ارتش روسیه، گفت انتظار دارد نیروهای روسی با تجربه ای که از جنگ در سوریه کسب کرده‌اند تکنیک‌های نظامی تمرینی جدیدی را اتخاذ کنند.

رئیس جمهور روسیه ابراز امیدواری کرد «عقل سلیم» نتیجه داده و آمریکا به گفت‌وگو با روسیه در زمینه‌های ثبات استراتژیک و امنیت جمعی بر اساس «مسئولیت مشترک» ادامه خواهد داد.

«دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا ۲۷ اکتبر (۵ آبان) روسیه را به نقض پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد» متهم و تهدید کرد کشورش را از آن خارج می‌کند.

این توافق که در سال ۱۹۸۷ میان دو کشور امضا شد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های کروز با برد بین ۳۰۰ تا ۳۴۰۰ مایل منع می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ولادیمیر پوتین روسیه پیمان منع موشک های هسته ای میان برد آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۵۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، وزارت دفاع روسیه، بخشی از تسلیحات جنگی آمریکایی و غربی را که در جنگ با اوکراین به غنیمت گرفته است، در مسکو به نمایش گذاشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در آستانه نهم ماه می سالروز پیروزی اتحادجماهیر شوروی سابق در جنگ جهانی دوم، نمایشگاهی از ادوات سنگین نظامی و تسلیحات جنگی اهدایی آمریکا و ناتو، که در عملیات ویژه نظامی به غنیمت گرفته شده، در پارک پیروزی مسکو به نمایش گذاشته شده است.

در نمایشگاه پارک پیروزی مسکو با عنوان «روسیه در برابر تمام قدرت‌های جهان»، انواعی از تجهیزات اهداییِ ناتو ازجمله تانک‌های لئوپارد آلمانی، آبرامز و بِرَدلی آمریکاییِ، مکس فرانسوی، خودرو‌های زرهیِ انگلیسیِ، استرالیایی و ایتالیایی، سامانه توپخانه‌های خودکششیِ هوویتزر، مین‌های ضد تانک، موشک‌های کوتاه برد تاکتیکی، تجهیزات پیشرفته اطلاعاتی و عملیاتی به نمایش درآمده است.

در این نمایشگاه همچنین انواع ادوات نظامیِ اهداشده توسط ۱۱ کشور از جمله آمریکا، آلمان، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، ترکیه، استرالیا، سوئد، فنلاند، جمهوری چک و آفریقای جنوبی به اوکراین به چشم می‌خورد.

در همین حال سیل کمک‌های مالی و تسلیحاتی امریکا و کشور‌های عضو ناتو به اوکراین همچنین ادامه دارد و در شرایطی که بسته کمک ۶۰ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین به تصویب رسیده، وزیر خارجه انگلیس در سفر به کی‌یف گفت؛ اوکراین حق دارد با سلاح‌های بریتانیایی به خاک روسیه حمله کند.

دیوید کامرون با اشاره به استفاده اوکراین از تسلیحاتی که لندن در اختیار آن قرار داده است، گفت: «اوکراین این حق را دارد.»

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه پیشتر تاکید کرده بود که ارسال سلاح، پول، مزدوران و مشاوران نظامی خارجی غربی به کی‌یف کمکی به نیرو‌های اوکراینی نمی‌کند و تنها درگیری را طولانی‌تر می‌کند.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز اعلام کرد کشور‌های ناتو با ارسال تسلیحات به اوکراین «با آتش بازی می‌کنند»

وی تاکید کرد: هر محموله حاوی تسلیحات به اوکراین به هدف قانونی برای نیرو‌های روسیه تبدیل خواهد شد.

آنچه بیش از همه روس‌ها را نگران کرده است، احتمال اعطای موشک‌های دوربرد تاکتیکی به اوکراین است.

مسکو ضمن هشدار به آمریکا و ناتو درباره ارسال موشک‌های دوربرد به اوکراین اعلام کرده است، اعطای چنین تسلیحاتی به اوکراین می‌تواند خطر درگیری هسته‌ای را افزایش و میدان جنگ را به سراسر جهان گسترش دهد.

اظهارات: 
۱-سرهنگ روسلان سایفولین، مدیر اجرایی نمایشگاه
۲-ستوان ایگور کابایف، راهنمای نمایشگاه
۳-شهروند روسی


دیگر خبرها

  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • روسیه بلافاصله پس از شکست اوکراین، بیخ گوش ما موشک مستقر می‌کند
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • نمایش تسلیحات اهدایی آمریکا و ناتو به اوکراین در مسکو
  • عضو سنای آمریکا: سنا توافق با عربستان را بدون سازش با اسرائیل تصویب نمی‌کند
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل