Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رییس جمهور حل مسائل روستاییان و توجه به روستا‌های کشور را از مهمترین راهبرد‌های دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: براساس گزارش عملکرد عمرانی دولت، کار‌های بزرگی در چند سال اخیر در روستا‌ها انجام شده است و بسیاری از روستا‌های کشور در همین دوره از زیرساخت‌های لازم برای توسعه برخوردار شده اند.

دكتر اسحاق جهانگيري عصر امروز (چهارشنبه) در مراسم توديع و معارفه معاون توسعه روستايي و مناطق محروم كشور، توسعه روستايي را اصلي ترين و مهمترين موضوع توسعه پايدار دانست و اظهار داشت: توسعه پايدار و متوازن زماني محقق مي شود كه توسعه روستايي در آن نقش اساسي داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول رييس جمهور افزود: توسعه روستايي وقتي محقق مي شود كه روستاييان نه تنها از زيرساخت ها و امكاناتي نظير آب، برق و مدرسه برخوردار باشند بلكه بتوانند از همه بركات و آثار توسعه نيز بهره مند شوند.

وي با تاكيد بر توسعه سياسي، فرهنگي و اقتصادي در روستاها، تصريح كرد: روستاييان بايد خود را در همه امور كشور سهيم و شريك بدانند و لازم است ساز و كاري طراحي شود كه هيچكس در روستاها و مناطق محروم كشور احساس نكند كه نقش و سهم او در توسعه كشور كمتر از ديگر نقاط كشور است.

دكتر جهانگيري با اشاره به اهميت عدالت اجتماعي و شعارها و اهداف انقلاب اسلامي براي به ثمر رساندن اين موضوع مهم گفت: موضوع محروميت زدايي و حضور در مناطق دورافتاده كشور از موضوعاتي بود كه در روزهاي نخست پس از پيروزي انقلاب اسلامي مورد توجه قرار گرفت و شكل گيري جهاد سازندگي و ساير نهادهاي مشابه مانند كميته امداد امام خميني (ره) و بنياد مسكن انقلاب اسلامي نيز با اين رويكرد و جهت گيري انجام شد.

رييس ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي با اشاره به ادغام جهاد سازندگي و وزارت جهاد كشاورزي به منظور توجه به روستاها در نهادهاي ملي، خدمات آقاي بشارتي به عنوان رييس دفتر مناطق محروم نهاد رياست جمهوري در سالهاي گذشته را يادآور شد و خاطرنشان كرد: روستاييان بايد از همه امكانات مانند ساير مناطق كشور برخوردار شوند.

معاون اول رييس جمهور تصريح كرد: در سالهاي گذشته در يكي از جلسات شوراي عالي آب گزارشي ارائه شد كه مردم برخي روستاها با دشواري بسيار بايد آب مورد نياز خود را از مناطق دور دست و با زحمت فراوان تامين كنند. اين گزارش بسيار ناراحت كننده بود اما باعث شد در سالهاي 94 و 95 و با اقدامات جهاد گونه و شبانه روزي دولت به اندازه متوسط 10 سال گذشته به روستاها آبرساني شود كه در همين راستا به حدود 3000 روستا آبرساني شد و بخش زيادي از دغدغه ها برطرف گرديد.

وي همچنين با اشاره به اقدامات دولت تدبير و اميد در راستاي گاز رساني به روستاهاي كشور، افزود: شبكه گاز رساني در ايران شبكه اي گسترده و منحصر بفرد است به گونه اي كه در هيچ كجاي دنيا مشابه آن وجود ندارد كه از طريق يك شبكه سراسري به اقصي نقاط كشور گاز رساني شده باشد.

دكتر جهانگيري اضافه كرد: با وجود محدوديت هايي كه در بودجه وجود داشت، با تدبير وزارت نفت و شركت ملي گاز ايران بدون اتكا به بودجه دولت و از محل صرفه جويي ها، تعداد روستاهايي كه به آنها گاز رساني شد بيشتر از ميزان گاز رساني در تمام دوره هاي قبل بود و امروز هيچ روستاي بالاي 20 خانوار در كشور وجود ندارد كه از نعمت گاز برخوردار نباشد.

معاون اول رييس جمهور يكي ديگر از اقدامات مثبت در راستاي توسعه روستاها در سالهاي اخير را اختصاص 1.5 ميليارد دلار از صندوق توسعه ملي براي طرح هاي اشتغال زا در روستاها عنوان كرد و گفت: تا كنون استفاده مطلوبي از اين منابع صورت گرفته اما هنوز بيش از نيمي از اين رقم باقي مانده كه بايد با شتاب و انگيزه بيشتر كار ادامه پيدا كند.

وي تصريح كرد: مديراني كه قرار است در زمينه توسعه روستايي فعاليت كنند بايد از عمق وجود معتقد باشند كه بايد به روستاها خدمت كرد تا روستاييان در روستاها كه كانون توليد كشور هستند باقي بمانند و چراغ توليد در كشور كم فروغ نشود.

معاون اول رييس جمهور در ادامه با اشاره به عملكرد مثبت سيد ابوالفضل رضوي خاطرنشان كرد: ايشان با برخورداري از تجربه و سوابقي كه در مجلس شوراي اسلامي و كميسيون برنامه و بودجه داشت، وارد اين عرصه شد و با حضور ايشان دفتر مناطق محروم به يك معاونت تبديل شد و جايگاه بالاتري به لحاظ اداري پيدا كرد.

دكتر جهانگيري افزود: با قانون جديدي كه به منظور منع بكارگيري افراد بازنشسته به تصويب رسيد آقاي رضوي جاي خود را به مديري جوان تر داد و آقاي اميد معاون جديد توسعه روستايي و مناطق محروم كشور نيز انساني علاقمند، با انگيزه، مجرب، دلسوز انقلاب و عاشق خدمت به محرومين و روستاها است كه در سالهاي گذشته نيز با تمام وجود به محرومين خدمت كرده است.

وي ادامه داد: امروز ديگر دوره اي نيست كه بخواهيم خط و مشي سياسي مديران را ملاك قرار دهيم و مديراني كه علاقمند به خدمت هستند و سياست هاي اصلي و رويكردهاي دولت را قبول دارند مي توانند منشأ خدمات باشند و از همه استانداران و وزرا نيز انتظار دارم كه در دوره جديد، با معاونت توسعه روستايي و مناطق محروم كشور در جهت پيشبرد توسعه روستاها همراهي كنند.

در اين مراسم سيد ابوالفضل رضوي معاون سابق توسعه روستايي و مناطق محروم كشور هم گزارشي از عملكرد و اقدامات خود در دوره تصدي اين معاونت ارائه كرد.

وي با تاكيد بر ضرورت برنامه ريزي عالمانه و عاقلانه در كشور براي توسعه گفت: ايجاد جامعه پايدار و جامعه بي نياز دو ركن اصلي در برنامه ريزي ها بايد باشد و بايد تلاش كنيم تا روستاهاي كشور به خودكفايي برسند.

رضوي با تاكيد بر اينكه بايد با شناخت كامل روستا و روستاييان تلاش كنيم تا اين كانون بزرگ توليد و تلاش تقويت شود به سخنان بزرگان دين و كشور اشاره كرد و گفت: خدمت به جامعه روستايي و محرومين كشور بزرگترين افتخار دوره مسئوليتش بوده است.

محمد اميد معاون جديد توسعه روستايي و مناطق محروم كشور نيز با اشاره به اهميت جايگاه روستاها در توليد و ضرورت رفع محروميت از مناطق روستايي، برنامه هاي خود براي دوره پيش رو را تشريح كرد.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: جهانگیری کمیته امداد روستا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۵۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرتضی شاهمیرزایی معاون وزیرنفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: کاری که امروز انجام می‌شود این است که کمک کنیم سال جاری را با نام جهش تولید و به رسم آن برگزار کنیم. شرکت‌های پتروشیمی باید محاسبات لازم را داشته باشند و بدهی‌های خود را مطابق تعهدات و سر موقع پرداخت کنند.

وی تصریح کرد: صنعت پتروشیمی به عنوان یک راهبرد کشور شناخته شده است و برای جبران کمبودی که در این زمینه وجود داشت، بخش خصوصی وارد سرمایه گذاری در بخش بالادستی شد. ظرف سه سال آینده مجموع گاز‌هایی که شرق و غرب کارون است را جمع آوری می‌کنیم و از هدر رفت آنها جلوگیری خواهد شد.

معاون وزیر نفت گفت: مهمترین راهبرد صنایع پتروشیمی تکمیل زنجیره است و ما باید خود را از خفت خرید برخی مواد اولیه که تا تنی ۶ میلیون دلار هم قیمت می‌خورد خلاص کنیم.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشایی بیشتر محور‌های مسدود شده عشایری و روستایی در خوزستان
  • تناسب جمعیت روستایی و شهری خراسان شمالی حفظ شود
  • اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در مارگون و بهمئی
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • تهران از استان‌های محروم کشور است
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • تهران یکی از محروم‌ترین استان‌های کشور است
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود