Web Analytics Made Easy - Statcounter

حبیب شریفیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در توضیح مصداقی از سیاست های خرد (میکرو) افزود: به عنوان نمونه در سال 1920 میلادی در آمریکا، پرورش جوجه گوشتی بر مبنای 125 روز و ضریب تبدیل 5 کیلو تولید گوشت مرغ را آغاز کردند که در زمان حاضر با بکارگیری تکنیک ها و یافته های علمی ضریب تبدیل به 1.7 کیلو و دوره تولید به 38 روز کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تغییرات اقلیمی را یکی از الزامات اهمیت دادن به اتخاذ سیاست های خرد در حوزه کشاورزی آذربایجان شرقی برشمرد و اظهار داشت: عواقب و عوارض ناشی از تغییرات اقلیم، بهره بردار میانی را که همان جمعیت دام استان می باشد، به طور مستقیم تحت تاثیر قرار می دهد.
وی با بیان اینکه رسالت سازمان جهادکشاورزی تامین امنیت غذایی و وظیفه کشاورز برقراری امنیت اقتصادی است، گفت: در سیاست گذاری بخش کشاورزی در قوانین و مقررات مربوط به این حوزه، کشاورز و کشاورزی باهم عجین شده اند، در حالی که هر کدام از این 2 مختصات ویژه خود را دارند و به طور حتم همه جنس نیستند.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه در بخش زراعت و کشت و کار علاوه بر منابع انسانی یک بهره بردار میانی با عنوان جمعیت دامی نیز وجود دارد، ادامه داد: وقتی بحث تغییر الگوی کشت یا تغییر رشته های مختلف زراعت به میان می آید، بهره بردار نیز از سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های بخش کشاورزی متاثر می شود.
وی تشریح کرد: در این شرایط در اثر زیان زیربخش دام، معیشت کشاورز ما به عنوان بهره بردار نهایی و به تبع آن اقتصاد ملی تحت تاثیر قرار می گیرد.
شریفیان با اشاره به این که در حال حاضر سیاست های بخش کشاورزی بر مبنای کلان (ماکرو) است، ادامه داد: از محققان و مراکز علمی انتظار داریم تا با تجهیز بهره برداران واسط و معرفی محصولات کشاورزی با مصرف آب کمتر و تولید بیشتر، به طرف عملیات میکرو (خرد) پیش برویم.
محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی 12 درصد صادرات غیرنفتی استان را تشکیل می دهد و بعد از کالاهای صنعتی رتبه دوم صادرات از نظر گروه کالایی مربوط به بخش کشاورزی است.
وسعت اراضی کشاورزی استان حدود 1.22 میلیون هکتار برآورد می شود که معادل 26 درصد وسعت استان و حدود 5.5 درصد اراضی قابل کشت کشور را شامل می شود.
سطح مراتع استان حدود 2.4 میلیون هکتار می باشد که حدود 51 درصد وسعت استان را به خود اختصاص داده و 24 درصد آن از نوع درجه یک و 55 درصد آن از نوع درجه 2 و بقیه مراتع درجه 3 است.
وسعت اراضی آبی و دیم آذربایجان شرقی نیز به ترتیب412 و 808 هکتار و در مجموع یک میلیون و 221 هزار هکتار است.
518
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی تامین امنیت صادرات غیرنفتی قوانین و مقررات کشاورزی گوشت 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۷۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی در نشست شورای تحقیقات جهاد کشاورزی اظهار کرد: نتایج پژوهش ها و تحقیقات در حوزه کشاورزی بایستی به سرعت در بخش اجرایی استفاده و به کارگیری شود.

وی افزود: بایستی فاصله بین تحقیقات و اجرا کم شود تا نتایج پژوهشی سریعتر به مزارع کشاورزی انتقال یابد.

وی اظهار داشت: تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد چرا که تحقیقات کشاورزی بدون در نظر گرفتن مسایل مهم استان نمی تواند منجر به توسعه پایدار بخش کشاورزی شود.

عطایی یادآور شد: نتایج طرح های تحقیقاتی بخش کشاورزی برای بهره برداران بیان شود تا کشاورزان استان بتوانند دانش نوین و به روز بهره مند شوند.

گفتنی است؛ در این نشست ریوس برنامه های اصلی و عملیاتی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان در سال جاری در حوزه های روابط عمومی، پشتیبانی، آموزشی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و پژوهشی و فناوری بیان شد.

مشارکت بخش خصوصی و مردم در راستای تحقق شعار سال، فعال سازی ظرفیت پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، ارتقای فعالیتها در حوزه کشاورزی دانش بنیا، ارتقای کیفی واحدهای فناور، توسعه دستاوردهای فناورانه در زیست بوم کشاورزی، ارتقای دانش فنی و فناورلنه بهره برداران، استفاده از ظرفیت کشاورزان خبره در انتقال دانش به سایرین، کشاورزی هوشمند، ارتقای دانش فنی در حوزه سازگاری با کم آبی و افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی و.. مهمترین اهداف این برنامه های عملیاتی است.

کد خبر 6093437

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کم آبی در کمین لرستان/ بارش‌های پرتکرار هم حریف خشکسالی نشد
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد