Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، مهدي رحيمي در پنجمين جشنواره جهادگران علم و فناوري استان كه در مجتمع فرهنگی ولايت سپاه استان اردبیل به همراه نمايشگاهي از دستاوردهاي مخترعان برگزار شد، اظهار كرد: استان اردبيل داراي پتانسيل هاي بسيار بالايي است و نخبگان توانمندي دارد كه مي تواند موفق ترين و شاخص ترين استان در حوزه هاي علم و فناوري كشور قرار گيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وي گفت: ما براي رسيدن به تمدن اسلامي كه مرحله اول ان تشكيل انقلاب اسلامي بود گام هاي مهمي برداشته ايم و براي رسيدن به تمدن اسلامي مهمترين الزام تكميل چرخه علم و فناوري است و رهبر معظم انقلاب بارها و بارها روي اين موضوع تاكيد كرده اند و  براي رسيدن به تمدن اسلامي علم و فناوري و تربيت نيروي انساني بسيار مهم است و با وجود دانشگاهها، بنياد نخبگان، پارك علم و فناوري، مراكز تحقيقاتي، مراكز رشد و بسيج علمي و پژوهشي هنوز نتوانسته ايم چرخه علم و فناوري را تكميل كنيم.

رئيس سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري كشور افزود: ايران رتبه 16 از نظر علمي در جهان را دارد، اما اين موضوع نشاندهنده موفقيت در چرخه علم و فناوري نيست و اگر بتوانيم علم را به خانه ها ببريم در اينصورت موفق شده ايم.

وي با اشاره به فرارسيدن هفته مبارك بسيج تصريح كرد: هفته بسيج فرصت ارزشمندي است تا خاطرات دفاع مقدس و بعد از ان را مرور كنيم و نشانه اين دوران در استان اردبيل سردار بابازاده است و بعد از اين دوران نه تنها بسيجيان قدر نديدند و در صدر نبودند بلكه مورد طعنه قرار گرفتند و به حاشيه رفتند و جانشين برحق بنيانگذار انقلاب اسلامي  علم و فناوري را مهمترين عرصه معرفي كرده و عرصه هاي فرهنگي ، دفاعي و خدمات رساني را در اولويت هاي بعدي معرفي كرده اند.

رحيمي اذعان داشت: راه نجات كشور از مشكلات و كمك به تمدن اسلامي نوپا برگشت به عقب يعني فرهنگ بسيجي است و بايد حاكميت تفكر بسيجي در همه عرصه ها مخصوصاٌ عرصه علم و فناوري نهادينه شود و طبق فرمايشات مقام معظم رهبري اگر نواي دلنواز بسيج در كشوري طنين انداز شود، چشم طمع دشمن از آن مملكت كوتاه مي شود.

وي با بيان اينكه تكريم و تجليل از بسيجيان احترام به مروت و جوانمردي آنهاست، افزود: اگر در حوزه علم و فناوري دگرگوني ايجاد كنيم امورات اقتصادي و سياسي حل مي شود و اميدوارم هفته بسيج براي مردم و رهبر انقلاب و بسيجيان منشا خير و بركت باشد.

رئيس سازمان بسيج علمي، پژوهشي و فناوري كشور اظهار كرد: نام سازمان بسيج علمي قداست دارد و در اين نهاد به نام بسيج ايده به اختراع تبديل مي شود و ظرفيتهاي بالقوه و بالفعل در خود سازمان با حضور بسيجيان و سرمايه هاي اجتماعي بسيج در قالب اقشار دانشور وجود دارد و با توجه به اين ظرفيتها و تعامل آن با سيستم ها و نهادهاي درگير در حوزه علم و فناوري مي خواهيم جنبش نرم افزاري در تكميل چرخه توليد علم و فناوري راه اندازي كنيم.

وي افزود: دانشگاهها اغلب به سمت توليد مقاله مي روند و نتيجه علمي مقاله در جامعه خوب است ولي چرخه تكميل نمي شود و بايد قوانين دانشگاهها بروز شود و مخترعين و مبتكرين مهمترين قشري هستند كه در اصلاح قوانين به نمايندگان مجلس مي توانند كمك كنند تا حركت علمي عظيمي در جامعه به راه بيفتد، زيرا يكي از الزامات ظهور منجي موعود تحقق علم و فناوري است.

رحيمي بيان كرد: اگر جامعه دغدغه مند باشد و به صورت انقلابي عمل شود چنين مشكلاتي در جامعه ايجاد نمي شد و بسيج بايد خود را فداي جامعه كند و بسيج متعلق به مردم است و سپاه تنها وظيفه هدايت ان را دارد و در زمان حاضر اولويت اساسي توليد علم و فناوري است.

وي با شاره به اينكه 4 راهبرد كلان جز اهداف مهم بسيج علمي است، تصريح كرد: جريان سازي و نهادينه كردن گفتمان علمي يكي از راهبردهاي اساسي بسيج علمي است بدين مفهوم كه از طريق رسانه ها علم در هرخانه اي نهادينه شود و خوشبختانه خبرگزاري علم و فناوري در اين راستا تشكيل شده است و در مدت كوتاه بعد از راه اندازي جز برترين خبرگزاري هاي علم و فناوري كشور مي باشد و برنامه هاي مختلف بسيج از جمله جشنواره جهادگران علم و فناوري و تربيت بسيجيان در اين راستا باشد.

رئيس سازمان بسيج علمي و پژوهشي كشورخاطر نشان كرد: بسيج بر مبناي هدف مديريت دانش 87 مركز رشد فعال و نيمه فعال در كشور ايجاد كرده است تا ايده ها به فناوري و ثروت تبديل شود به همين دليل چرخه تبديل ايده به علم و ثروت تعريف شده است و براي تجاري سازي مركز نواوري و شتابدهي بسيج در مركز لانه جاسوسي آمريكا راه اندازي مي شود

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین

غلامرضا منتظری نمایشگاه کتاب تهران را پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران دانست و عنوان کرد: شعار سی‌وپنجمین دوره این رویداد در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دربر دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، غلامرضا منتظری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در رابطه با شعار امسال نمایشگاه با عنوان «بخوانیم و بسازیم»، اشاره کرد: این شعار در عین ایجاز و کوتاهی، مفاهیم عمیقی را منتقل می‌کند. ما از دوران کودکی آموختیم «توانا بُوَد، هر که دانا بُوَد» زمینه توانایی دانایی است و دانایی در گرو مطالعه است.

وی ادامه داد: اگر ارتباط با کتاب برقرار شود، سطح دانش و بینش اجتماعی افزایش پیدا می‌کند و با فرهنگ کتابخوانی شاهد رشد و بالندگی جامعه خواهیم بود که بخشی از آن مرتبط با ساختن جامعه است. شعار نمایشگاه در عین کوتاهی پیام‌های مهمی دارد و نیاز است تا رسانه‌های جمعی این شعار را بیشتر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

منتظری که دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی است، نمایشگاه کتاب را فرصت مناسبی در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور دانست و افزود: در درجه اول باید به تولید و نشر آثار مرتبط با حوزه فرهنگ و تمدن اسلامی بیش از گذشته مبادرت داشته باشیم. به اعتقاد من نمایشگاه کتاب تهران مشابه یک سفره معنوی و فرهنگی محسوب می‌شود که نیاز‌های معنوی جامعه هدف را پاسخ می‌دهد.

وی تأمین نیاز «ایران فرهنگی» با تولیدات فرهنگی را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نشر کشورمان به تولیدات متناسب با نیاز «ایران فرهنگی» به تعبیر واقعی خودش، مبادرت کند تا بتوانیم ابعاد مختلف فرهنگ و تمدن غنی این سرزمین سربلند را به جهانیان معرفی کنیم.

منتظری ادامه داد: قطعاً نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و نمایشگاه‌هایی که در سایر کشور‌ها برگزار می‌شود، می‌تواند به معرفی فرهنگ و تمدن ایران زمین کمک بسیاری کند. نمایشگاه کتاب در حکم یک پنجره است که به روی ساختمان شخصیت فرهنگی و تمدن ما باز می‌شود. تنها از این طریق یعنی با ارائه کتاب‌های ایرانی است که افراد با فرهنگ و تمدن ما آشنا خواهند شد.

دبیر فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین در مورد تحقق رهنمود مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مسئله «تمدن نوین اسلامی» گفت: به فعالیت‌های علمی و پژوهشی و نشر آثار تحول آفرین نیاز داریم. پیشنهاد می‌کنم برگزاری نمایشگاه کتاب محدود به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نباشد و بیش از گذشته زمینه شرکت در نمایشگاه‌های خارج از کشور را فراهم کنیم که در رونق دیپلماسی فرهنگی ایران بسیار موثر است.

وی همچنین به ضرورت انجام کار‌های مشترک میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجلس شورای اسلامی در توسعه دیپلماسی فرهنگی پرداخت و ادامه داد: برگزاری نشست مشترک کمیسیون فرهنگی مجلس با معاونت فرهنگی وزارت فرهنگی و ارشاد اسلامی به منظور تقدیر و تشکر و ارزیابی برنامه‌های آن‌ها مفید بود؛ انتظارات خود را با آن‌ها در میان گذاشتیم و این نشست را می‌توان با فراکسیون توسعه دیپلماسی فرهنگی نیز برگزار کرد.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین