Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی از جمله اقداماتی است که به صورت سالانه از سوی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار می‌شود و طی آن میهمانان کنفرانس که غالبا شخصیت های فرهیخته، وزرای کشورهای اسلامی، علما و اندیشمندان و متفکران شیعه و اهل سنت داخل و خارج کشور هستند به ارائه دیدگاه‌ها و نظرات خود در خصوص اهمیت وحدت امت اسلامی و راهکارهای دستیابی و تداوم این مهم می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بررسی مهمترین مسائل جهان اسلام با محور وحدت مسلمانان از دیگر موضوعات مهم این اجلاس سالانه است که بعضاً با انتقاداتی نظیر اختصاص هزینه سنگین برای برپایی این مراسم مواجه می‌شود؛ البته برخی از کارشناسان نیز بر این عقیده اند که در شرایط کنونی که عقاید دینی و اسلامی با هجمه های مختلفی مواجه است و رسانه های مختلف با تولید برنامه های متنوع سعی در ترویج اندیشه های تکفیری دارند و از هیچ کوششی برای القای تفکرات افراطی به نام دین اسلام فروگذار نیستند.

بنابراین ضرورت برگزاری این کنفرانس ها دو چندان می شود چرا که اجماع مسلمان با تفکرات مختلف در خصوص مبانی مشترک نمایش منسجمی از وحدت امت اسلام را به رخ معاندان می کشند و به همین ترتیب بخش اعظمی از این توطئه ها خنثی می شود.

در همین راستا کارشناسان مختلف به بررسی اهمیت و جایگاه برپایی کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که از سابقه زیادی نیز برخوردار است پرداخته‌اند که در ادامه می‌آید: 

حمیرا ریگی فرماندار قصرقند (سیستان و بلوچستان) در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، پیرامون اهمیت برگزاری کنفرانس وحدت، گفت: اجلاس وحدت اسلامی با توجه به حضور علمای برجسته ی جهان اسلام و شرکت قریب به ۴۰۰مهمان خارجی و ۱۵۰ مهمان داخلی و همچنین برنامه ریزی دقیق برای برگزاری کمیسیون ها و نشست ها و مراسم افتتاحیه و اختتامیه، فرصت بی بدیلی است تا نخبگان جهان اسلام شخصا مشاهده نمایند که جمهوری اسلامی ایران چگونه توانسته است در میان منطقه ی حساس خاورمیانه (غرب آسیا) و طوفان های پرتلاطم بین المللی تحمیل شده از سوی برخی کشورهای یکجانبه گرا و زورگو، اعتدال و وحدت را متجلی سازد و نه تنها در ایران بلکه آن را در جهان اسلام و فراتر از آن تسری دهد.

وی در مورد تلاش دشمنان برای برگزاری نشدن این کنفرانس گفت: بدیهی است که کار دشمن، دشمنی و ایجاد اخلال در امور چنین برنامه هایی است که آثار داخلی و بالاخص بین المللی دارد. دشمنان ایران با استراتژهای اختلاف افکنی در داخل و ایران هراسی با کمک سانسور رسانه ای، می کوشند تا به پیام واضح و صریح جمهوری اسلامی ایران که همانا صلح و وحدت است، خدشه وارد کنند. این کنفرانس به دلیل اثرگذاری بر استراتژی دشمن، از نظر آنان بسیار حائز اهمیت است و برای اخلال در این کنفرانس از هیچ کوششی فروگذار نکرد ه اند، از جمله تهدید مهمانان برای حضور در این کنفرانس.

حمیرا ریگی در مورد مطرح شدن مسأله قدس در کنفرانس وحدت امسال هم گفت: مسئله قدس را باید مهم ترین مسئله ی جهان اسلام بدانیم؛ زیرا تمامی معادلات در خاورمیانه و جهان اسلام متصل به این مؤلفه است. تحولات اخیر در قدس شریف و استراتژی آمریکایِ ترامپ، نشان از برنامه ریزی دشمنان اسلام برای ایجاد فتنه ای جدید دارد و یقینا هدف آمریکا و رژیم صهیونستی و همچنین دیگر هم پیمانانشان در نخستین گام جمهوری اسلامی ایران است؛ زیرا ایران اسلامی همواره سدی استوار در مقابل استکبار بوده و خواهد بود.

وی در بخشی از این گفتگو به حضور نخبگان در کنفرانس وحدت اشاره کرده و گفت: بی شک هم دلی و هماهنگی بین نخبگان جهان اسلام که تجلی ارزشمند آن در کنفرانس وحدت است، جریان مقاومت را که اندیشه دفاعی و نه تجاوزکارانه دارد، تقویت می کند. به این معنا که، تمامی علما و نخبگان جهان اسلام بر این نظر متفق القول اند که  دفاع امری واجب و وحدت آفرین است و هر گاه به مرزهای اسلام تجاوز شود، بر مسلمانان دفاع فرض است تا دفع خطر کنند و این معنا خود محل وحدت است.

 فرماندار قصرقند در مورد مخالفتهای آل سعود با برگزاری کنفرانس وحدت هم گفت: آل سعود با وقاحت تمام، ضمن حملات مختلف و اخلال در امور بین المللی ایران اسلامی، همواره کوشیده است در میان امت واحده پیامبر اسلام اختلاف افکند و علی رغم فضاحت در موضوع قتل خاشقچی از حقوق بشر، صلح و وحدت دم زند.

امسال نیز مثل سال های گذشته،  کوشیدند مهمانان این اجلاس را به اشکال مختلف از حضور کنفرانس پشیمان کنند،  ولی به لطف خدا رشد چشمگیر حضور مهمانان خارجی طی سال های اخیر قابل تأمل است و این نشان از موفقیت ایران اسلامی دارد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا گفت: جبهه انقلاب باید با کنار گذاشتن اختلافات جزیی و سلایق شخصی، حول محور منافع ملی و آرمان‌های انقلاب اسلامی حرکت کند.

به گزارش مهر، «محسن رضایی» دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا در حاشیه کمیسیون تخصصی این شورا با بیان اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی ایران بر پایه ارزش‌های والایی همچون برادری، ایثار، فداکاری و وحدت بنا شده است، اظهار کرد: این ارزش‌ها بودند که مردم ایران را در برابر ظلم و ستم رژیم پهلوی متحد کردند و آن‌ها را به سوی پیروزی رهنمون داشتند.

وی ادامه داد: دو گوهر گران‌بهای برادری و وحدت در قلب انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس می‌درخشیدند و این دو ارزش، ریشه در فطرت پاک انسان و تعالیم بلند اسلام دارند و رمز موفقیت و پیروزی ما در سخت‌ترین دوران تاریخ کشورمان بوده‌اند.

رضایی با یادآوری جانفشانی مردم و رزمندگان در دوران دفاع مقدس گفت: روح برادری، قوای رزمندگان ما را چند برابر و آن‌ها را به معجزاتی در میدان نبرد تبدیل می‌کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: متاسفانه در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن این ارزش‌ها در جامعه بوده‌ایم. این موضوع، نه تنها به ضرر انسجام و همبستگی ملی است بلکه مانعی در برابر پیشرفت و توسعه کشور نیز به شمار می‌رود.

وی افزود: دشمنان قسم‌خورده این ملت، همواره در تلاش برای ایجاد تفرقه و نفاق برای منحرف‌کردن مسیر پیشرفت ایران هستند؛ لذا ما باید با هوشیاری و بصیرت، در برابر این توطئه‌ها ایستادگی کنیم و با تکیه بر ارزش‌های مشترک خود، جبهه‌ای واحد و قدرتمند تشکیل دهیم.

دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با تاکید بر اینکه جبهه انقلاب باید با کنار گذاشتن اختلافات جزیی و سلایق شخصی، حول محور منافع ملی و آرمان‌های انقلاب اسلامی حرکت کند، افزود: همان‌طور که پیش از این بارها تاکید کردم، فقط با وحدت و همدلی می‌توانیم به آرمان‌های خود که همانا ساختن ایران قوی، مقتدر و آباد است، دست پیدا کنیم.

وی گفت: از همه فعالان سیاسی، دلسوزان انقلاب و جبهه انقلاب اسلامی می‌خواهم که با درک شرایط حساس کنونی، تمام تلاش خود را برای حفظ و تقویت وحدت و برادری در جبهه انقلاب به کار گیرند تا با گام‌های استوار در مسیر پیشرفت و توسعه کشور حرکت کنیم.

دیگر خبرها

  • درخواست محسن رضایی از جبهه انقلاب | در سال‌های اخیر، شاهد کم‌رنگ شدن برخی ارزش‌ها بوده‌ایم
  • محسن رضایی: جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • خرمشاد: مقاومت مردم غزه نخبگان آمریکا و غرب را بیدار کرد
  • سیاستمدار انگلیسی: جریان حمایت غرب از اسرائیل معکوس شده است
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • جبهه انقلاب اختلافات جزیی را کنار بگذارد
  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین