Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با انتقاد صریح و تند از اجرای غلط سیاست‌های اصل ۴۴ گفت:کدام عقل سلیمی زیان‌ده بودن پالایشگاه شازند را پذیرفته و قبول می‌کند؟ ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲ استانها مرکزی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف آبادی پیش از ظهر امروز در دیدار با بسیجیان با اشاره به فرارسیدن هفته بسیج اظهار داشت: با توجه به این که در هفته وحدت و آستانه ولادت امام صادق(ع) قرار داریم  و تقارن خوبی بین هفته بسیج و هفته  وحدت بوده که هر دو از ایا مهم و ارزشمند است که باید آنها را پاس بداریم چراکه هفته بسیج از یادگارهای بزرگ امام راحل(ره) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیج دارای دستاوردهای بزرگی است به طوری که عراق به برکت بسیج مردمی داعش را شکست داد، در سوریه نیز نیروهای بسیج مردمی سبب ریشه‌کن شدن جریان‌های مختلف تروریستی شدند بنابراین باید در هر خانواده‌ای شاخه‌های بسیج حضور داشته و در تار و پود جامعه حضور فعال داشته باشد.

امام جمعه اراک اضافه کرد: بسیج مسئول سازماندهی و آموزش نیروهای بسیجی است، برای همه مسئولیت‌ها، یک مسئولیت ویژه به نام بسیج داریم.

وی ادامه داد: معنای واقعی بسیج، لباس فرم، درجه و غیره نیست، معنای واقعی بسیج در وهله نخست یک هویت و یک شخصیت است، هویت یک بسیجی علوی بودن او و هوشیاری و بصیرت وی است.

دری نجف آبادی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در سال‌های اخیر مکررا فرمودند انقلابی بودن و انقلابی زیستن را باید سر لوحه خود قرار دهیم، که خود مصداق توصیه ائمه هدی(ع) بوده زیرا در روایات نیز داریم که مومن باید علوی مجاهد باشد.

وی  ادامه داد: اصلی‌ترین مسئله امروز کشور ما مسائل فرهنگی است، فرهنگ انقلابی بودن، انقلابی اندیشیدن و انقلابی عمل کردن را باید در زندگی خود اولویت قرار دهیم زیرا پرداختن به کار فرهنگی، امروز از هر زمان دیگری بر ما واجب‌تر است.

اقتصاد کشور باید مولد،  تولیدی و صادرکننده باشد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: بسیج باید در عرصه‌های فرهنگی پیشتاز باشد، بنابراین مسئله فرهنگ را باید جدی گرفت.

وی خاطر نشان کرد: مسئله دوم، مسئله اقتصادی به شمار می‌رود زیرا ظرفیت‌های خوبی در اختیار ما بوده که بهره‌برداری از آنها وظیفه ما است، زیرا بهره‌برداری از ظرفیت‌های داخلی سبب پویا شدن اقتصاد می‌شود چراکه اقتصاد کشور باید مولد،  تولیدی و صادرکننده باشد.

دری نجف آبادی عنوان کرد: مشکل ما موضوع روند غلط در اجرای سیاست‌های اصل 44 و واگذاری‌ها است، که نمونه آن را در روند اشتباه اجرایی کردن قانون و سومدیریت در این موضوع در بحث هپکو و هفت تپه مشاهده کردیم که سبب ایجاد مشکلات عمده‌ای برای کشور و کارگران شد.

اختصاصی تسنیم| دستور ویژه رهبر معظم انقلاب درباره خصوصی‌سازی در استان مرکزیافشاگری آیت‌الله دری نجف‌آبادی از تلاش جریانی برای خصوصی‌سازی پالایشگاه شازنداراک| خصوصی‌سازی پالایشگاه شازند دارای ابهاماتی است

 

وی ادامه داد: هفتادهزارتن آلومینیوم در آلومینیوم‌سازی بوده حال سوال اینجاست آیا واگذاری این صنایع مهم و ارزشمند لازم بود و برای مردم و کشور ضرورتی داشت و اجرای آنها به این بها می‌ارزید؟

عضو مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: دستگاه‌های نظارتی و امنیتی باید جلوی این روند عجیب و غریب اشتباه در اجرای اصول خصوصی‌سازی را بگیرند.

هیچ عقل سلیمی زیان‌ده بودن پالایشگاه شازند را نمی‌پذیرد

دری نجف‌آبادی با انتقاد صریح از روند خصوصی سازی پالایشگاه شازند گفت: آمار دفتری سال 96 پالایشگاه شازند را ضررده اعلام کرده در صورتی  که یک لوله را خم کنیم پنجاه درصد سود دارد آن وقت پالایشگاه با این عظمت و بزرگی در سال 96 ضررده اعلام کنیم؟

وی بیان کرد: هیچ‌کدام از واگذاری‌ها حداقل در استان مرکزی  به نتیجه مطلوب نرسیده، صنایعی که براثر همین سومدیریت و روند غلط خصوصی شده از بین رفته است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطرنشان کرد: مشکلات ما واگذاری‌ها است که نمایندگن باید پیگیری‌های لازم را انجام دهند، آبروی ما بیشتر از این که در هفت تپه و هپکو رفت باید برود؟ در دنیا آبرویمان برود که دو میلیارد تومان برای بازسازی هزینه شود؟

دری نجف‌آبادی افزود: ما ضعف مدیریت داریم، اسلام بر حسن تدبیر تاکید دارد تدبیر اساس همه کارها است چراکه امیرالمومنان(ع) می‌فرمایند "تدبیر نصف عقل و نصف معیشت است".

برخی مسئولان گوش شنوایی برای شنیدن و عزمی برای حل مشکلات ندارند

عضو خبرگان رهبری با اشاره به پیگیری مسائل و مشکلات واحدها در استان مرکزی گفت: سه بار در باره مشکلات موجود با دفتر رهبرمعظم انقلاب اسلامی مکاتباتی کردیم، معظم له تاکیدات لازم را به مسئولان دولتی انجام دادند که امیداریم دولتی‌ها و مسئولان با جدیت موضوع را پیگیری کنند.

دری نجف‌آبادی عنوان کرد: با این حال، از بس مطالب را فریاد زدیم و گوش شنوایی در مسئولان نبوده خسته شدیم هرچند اخیرا گام‌هایی در خصوص برخی از واحدها و موارد برداشته شده ولی واقعا برخی رفتارها از سوی مسئولان خسته کننده است.

وی بیان کرد: از زمان واگذاری تا به حال صدها ساعت برای پیگیری مسائل و موضوعات مربوط به این روند اختصاص داده‌ام، گفتیم بروید برنامه برای ما بیاورید می‌گویند برای فلان شرکت ده میلیون تومان داده‌اند واقعا چنین روندی قابل قبول است؟ بعد آقایان مسئول در مصاحبه از درآمد 2 هزار میلیارد تومانی خبر می‌دهد درحالی که اگر روند این کار درست بود از محل درآمد همین شرکت‌های خصوصی‌سازی شده به مراتب بیشتر و چندبرابر درآمد داشتیم.

دری نجف‌آبادی ادامه داد: آذراب چقدر می ارزد و اگر امروز آذراب را در کشور تاسیس کنیم چقدر می‌شود، باید فکری به حال روند واگذاری‌ها شود اینها سرمایه‌های مهم و اصلی کشور به شمار می‌روند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از لوایح چهارگانه گفت: لوایح چهارگانه به مجلس بازگشت، این درحالی است که لوایح در مجمع تشخیص آمده طرح شده و شورای نگهبان یک سری جمع‌بندی و ایرادات داشته هرچند به این لوایح رضایت نداریم.

نتهای پیام/ ت

R41371/P1336/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۳۱۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را

سیاست بانک مرکزی درخصوص دلار ۴۰ هزار تومانی و بحث درخصوص سیاست‌های رفع تعهد ارزی مورد انتقاد رئیس اتاق بازرگانی تهران است.

به گزارش هم میهن، بهمن عشقی؛ رییس اتاق بازرگانی تهران گفت: پیام روشن دولت درباره اختصاص چنین قیمتی برای دلار این است که صادرکننده را از چرخه تولید خارج کند.

این شیوه باعث شده تا بین ۱۵ تا ۲۰ میلیارد دلار ناترازی در صادرات غیرنفتی داشته باشیم و این رفتار باعث کاهش ارزش صادراتی کشور سال ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱شده است.

دولت می‌گوید حدود ۴۹ میلیارد دلار صادرات داشته و حدود ۶۷ میلیارد دلار نیز واردات داشته‌ایم در نتیجه با کسری مواجه هستیم.

حتماً دولت این سیاست را تغییر خواهد داد، چون اصولاً دولت‌ها در ایران عادت دارند چوب و پیاز را با هم بخورند.

اگر امروز هم دولت بر رفتار خود اصرار کند فردا قطعاً عقب‌نشینی خواهد کرد، اما دود آن به چشم کشور و صادرکننده می‌رود، چون مدیران که خسارتی پرداخت نمی‌کنند و این مردم هستند که از سوءتدبیر‌ها دچار خسارت می‌شوند.

دیگر خبرها

  • حمایت نمازگزاران خرم آبادی از اجرای طرح نورفراجا
  • کارگران سربازان فداکار جبهه جنگ اقتصادی هستند
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهیدان خلیل سلیمی و محمدباقر سلیمی + تصاویر
  • دیپلماسی فعال انرژی بسترساز بهبود شرایط اقتصادی است/ صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشور‌ها اهمیت دارد
  • گام اساسی دولت سیزدهم برای اجرای طرح‌های کیفی‌سازی سوخت در پالایشگاه‌ها
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • ادامه روند نزولی قیمت خودرو در بازار؛کدام خودرو ۴۰ میلیون تومان ارزان شد؟ | جدول قیمت ها