Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نظرسنجی خبرگزاری رویترز درخصوص نرخ بهره بانکی آتی فدرال رزرو آمریکا از ثبت چهارمین نوبت افزایش در طول نشست ماه دسامبر کمیته بازار آزاد حکایت دارد.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، نظرسنجی خبرگزاری رویترز درخصوص نرخ بهره بانکی آتی فدرال رزرو آمریکا از ثبت چهارمین نوبت افزایش در طول نشست ماه دسامبر کمیته بازار آزاد حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه نظرسنجی نشانگر یک نوبت رشد نرخ بهره در سال‌جاری میلادی و ۳ بار دیگر در سال ۲۰۱۹ میلادی است. این نظرخواهی علاوه بر ثبت نظرات کارشناسان درخصوص سیاست پولی فدرال رزرو به بررسی احتمال وقوع رکود اقتصادی در آمریکا نیز پرداخته است. آنچه از برآیند چشم‌انداز تحلیلگران به ثبت رسید نشان‌دهنده افزایش احتمال بروز رکود مالی در ایالات متحده بود.

احتمال وقوع بحران ۵ درصد بیشتر شد

حدود ۳۵ درصد تحلیلگران شرکت‌کننده در این نظرسنجی پیش‌بینی کردند احتمال وقوع رکود اقتصادی در آمریکا تا دو سال آینده وجود دارد. سهم پیش‌بینی کنندگان خطر رکود نسبت به نظرسنجی قبلی رویترز که با نرخ ۳۰ درصدی ریسک رکود را اعلام کرده بودند، افزایش یافته است. همچنین احتمال وقوع رکود اقتصادی در ایالات متحده تا ۱۲ ماه آینده نیز حدود ۱۵ درصد اعلام شده است. در حالی که بسیاری از اقتصاد‌های توسعه‌یافته با کاهش روند رشد اقتصادی روبه‌رو شده‌اند، اما رشد اقتصادی آمریکا همچنان مستحکم است. قانون کاهش مالیات‌های دونالد ترامپ موجب شده رشد اقتصادی آمریکا ظرف ماه‌های اخیر روند افزایشی خود را داشته باشد و همزمان نرخ بیکاری در پایین‌ترین سطح در ۴۹ سال اخیر خود ثبت شود.

ریشه‌های ریسک رکود

البته تحلیلگران اقتصادی نسبت به خطر تقویت شاخص دلار، تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، همچنین نگرانی نسبت به سیاست‌های حمایتی کاخ سفید که در حال سرایت به سایر کشور‌ها است هشدار جدی داده‌اند. این احتمال وجود دارد که تاثیر مثبت سیاست‌های محرک مالی کاخ سفید از جمله قانون مالیاتی که وعده نسخه دوم آن نیز داده شده است، همزمان با بودجه‌ریزی ناموزون در بخش زیرساخت‌ها و افزایش سقف هزینه‌کرد دولت فدرال، طی ماه‌های آینده اثرگذاری سابق را نداشته باشد. علاوه بر این کسری حاصل از این اقدامات محرک کاخ سفید خطر رشد کسری بودجه را همزمان با افزایش کسری تجاری و حساب جاری را نیز افزایش داده است. پایان اثر محرک‌های مالی نه تنها سوخت بازار سهامی که در وضعیت ناپایدار قرار دارد را قطع، بلکه شدت صدمات رکود بعدی را تقویت می‌کند و قدرت مقابله نهاد پولی را با این بحران به شدت می‌کاهد. حالا که ترامپ شمشیر را از رو برای جرومی پاول، رئیس فدرال رزرو بسته است و به مراتب از او نرخ بهره محرک می‌خواهد، فدرال رزرو مسوولیت بزرگی بر دوش دارد تا علاوه بر اجتناب از سیاسی‌زدگی در مسیر درست حرکت کند و قادر به تعدیل بخشی از اثرات ریسک‌آفرین ترامپ نیز باشد. همان‌طور که تحلیلگران در نظرسنجی مسیر نرخ بهره را نزدیک به چشم‌انداز فدرال رزرو انتخاب کرده‌اند.

چشم‌انداز نرخ بهره و رشد اقتصادی

نظرسنجی درخصوص رشد اقتصادی آمریکا در ۳ماهه آخر به ۷/ ۲ درصد خواهد رسید. این رقم در ۳ ماه دوم به ۲/ ۴ درصد و در ۳ ماه سوم به ۵/ ۳ درصد رسیده است. پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی آمریکا در سال ۲۰۱۹ نیز بین ۲ تا ۵/ ۲ درصد ثبت شود. این رقم بعدا تا اواسط ۲۰۲۰ میلادی ۸/ ۱ درصد کاهش خواهد یافت.

انتهای پیام/

منبع: دنیای اقتصاد
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ترامپ آمریکا بحران رکود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۴۸۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا قصد دارد مانع شود که هواوی، ZTE و سایر شرکت‌های خارجی که نگرانی امنیت ملی ایجاد می‌کنند، برای تجهیزات بی‌سیم، تائیدیه صادر کنند.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفتند: کمیسیون ارتباطات فدرال قصد دارد در ماه میلادی جاری، به پیشنهاد دو حزبی رای دهد تا اطمینان حاصل کند که نهادهای صدور گواهینامه مخابرات و لابراتوارهای تست که دستگاههای بی‌سیم را برای بازار آمریکا، تائید می‌کنند، تحت تاثیر شرکت‌هایی که نگرانیهای امنیتی ایجاد می‌کنند، قرار نمی گیرند. این رگولاتور آمریکایی، هفته گذشته، توانایی آزمایشگاه تست هواوی برای شرکت در برنامه مجوز تجهیزات را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد این پیشنهاد جدید، هواوی و سایر نهادهای موجود در فهرست این کمیسیون از شرکت‌هایی که خطرات امنیت ملی را به همراه دارند را برای همیشه از ایفای هر گونه نقشی در برنامه مجوز تجهیزات منع می‌کند و در عین حال، ابزارهای لازم را برای محافظت از این فرآیند مهم به کمیسیون ارتباطات فدرال و شرکای امنیت ملی آن فراهم می‌کند.

جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، در بیانیه‌ای گفت: این آژانس باید اطمینان حاصل کند که برنامه مجوز تجهیزات ما و کسانی که مسئولیت نظارت بر آن را بر عهده دارند، می‌توانند با چالش‌های ناشی از تهدیدات امنیتی و زنجیره تامین مداوم و همیشه در حال تغییر مقابله کنند. تائید هواوی به عنوان یک لابراتوار معتبر قرار بود روز سه شنبه منقضی شود، اما این کمیسیون درخواست لابراتوار هواوی برای تمدید این تائیدیه را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال در نوامبر سال ۲۰۲۲، تائید تجهیزات مخابراتی جدید از سوی هواوی، ZTE و همچنین تجهیزات مخابراتی و مراقبت ویدئویی شرکت‌های هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی را ممنوع کرد.

این آژانس در سال ۲۰۲۲، شرکت کسپرسکی لَب روسیه، چاینا تلکام، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورک و چاینا یونیکام را به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که تحت قانون سال ۲۰۱۹ برای حمایت از شبکه های ارتباطی آمریکا، تهدیدهایی برای امنیت ملی این کشور ایجاد می‌کنند.

هواوی و هایک ویژن، در سال ۲۰۱۹، در فهرست کنترل صادرات آمریکا قرار گرفتند که فروش کالاها و فناوری توسط تامین کنندگان آمریکایی به این شرکت‌ها را بدون دریافت مجوز، ممنوع می‌کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال در سال ۲۰۲۰، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدید امنیت ملی برای شبکه های ارتباطی آمریکا معرفی کرد و به این ترتیب، استفاده شرکت‌های آمریکایی از برنامه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها، ممنوع شد.

بر اساس گزارش رویترز، برندن کار، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت: این پیشنهاد تضمین می‌کند که لابراتوارهای تست و نهادهای صدور گواهی که دستگاه‌های الکترونیکی را برای مطابقت با الزامات کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی می‌کنند، خود بازیگران قابل اعتمادی هستند که این کمیسیون می‌تواند به آنها اتکا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درجا زدن فدرال رزرو آمریکا نردبان طلای جهانی شد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • هشدار مهم؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان وبلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • میانگین بارش سال زراعی استان مثبت شد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان