Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، دولت چین طی بیانیه سیاسی سال ۲۰۱۸ خود اعلام کرد: بدون مدرن سازی بخش کشاورزی، امکان مدرن سازی سایر بخش های اقتصادی این کشور غیرممکن است. این کشور به دنبال تحقق قدرتمندتر شدن بخش کشاورزی و افزایش محسوس درآمد روستائیان و کشاورزان تا سال ۲۰۵۰ است.

طبق بیانیه سیاسی اول سال چین، این کشور به دنبال پیشرفت‌های گسترده درزمینه نوسازی روستایی تا سال ۲۰۲۰، مدرن سازی بخش کشاورزی تا سال ۲۰۳۵ و تحقق قدرتمندتر شدن بخش کشاورزی و افزایش محسوس درآمد روستائیان تا سال ۲۰۵۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهمیت وافر توسعه بخش کشاورزی در اقتصاد ملی چین

به‌طوری‌که در اولین بیانیه سیاسی سال کشور چین یک شعار خودنمایی می‌کند: «بدون مدرن سازی بخش کشاورزی، امکان مدرن سازی ساییر بخش های اقتصادی این کشور غیرممکن است.»

چین دارای بزرگ‌ترین بخش کشاورزی در سطح جهان است و صدها میلیون نفر به‌عنوان کشاورزان در مزارع این کشور کار می‌کنند لکن بهره‌وری این بخش در چین کم است. این بیانیه که توسط خبرگزاری دولتی شین هوا (Xinhua) منتشر شد، پروژه‌ها و برنامه‌های اولویت‌دار پکن را برای سال آتی (۲۰۱۸) تعیین می‌کند.

چین در سال‌های اخیر اقداماتی را برای مدرن سازی بخش کشاورزی و کارایی تولید کشاورزان و بهره‌وری هرچه بیشتر این بخش و تأمین امنیت غذایی خود انجام داده بود. این کشور در کنار برنامه‌های قبلی ازجمله پشتیبانی از تولید غلات، حمایت یارانه‌ای از تولید محصولات اساسی غذایی نظیر گندم، برنج و افزایش ذخایر آن‌ها تلاش خواهد کرد تا کیفیت تولیدات کشاورزی نیز متناسب با تقاضا افزایش دهد. همچنین دولت چین در تلاش است تا تمرکز بر کیفیت به‌جای کمیت با اقداماتی ازجمله تنوع در تولید محصولاتی چون گندم با گلوتن بالا و نوعی ذرت جهت استفاده گاوهای شیرده نهادینه کند.

اقدامات چین برای توسعه بخش کشاورزی این کشور

از ارتقاء سطح مکانیزاسیون کشاورزی، توسعه محصولات مدرن کشاورزی و روی آوردن و توسعه کشاورزی دیجیتال به‌عنوان دیگر برنامه‌های دولت چین برای بخش کشاورزی یاد می‌شود. علاوه بر این بهبود وضعیت حاصلخیزی زمین‌های زراعی (تقویت خاک) و افزایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی است از دیگر برنامه‌های مسئولین بخش کشاورزی چین است که باعث تولید محصولات باکیفیت‌تر و ارسال آن به بازار خواهد شد.

چین می‌کوشد تا تأمین مالی در مناطق روستایی را به کمک بودجه خود بهبود بخشد و در قالب برنامه‌ای استراتژیک از مدرن‌سازی بخش کشاورزی در روستاها پشتیبانی کند.

لینک مرجع خبر:

https://www.reuters.com/article/china-policy-agriculture/china-seeks-to-rejuvenate-countryside-with-2018-rural-policy-idINKBN1FO06M

کد خبر 4466626

منبع: مهر

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی توسعه اقتصادی چین محصولات کشاورزی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۱۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین

جنگ اوکراین گرچه در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ با پیروزی‌هایی برای کی یف همراه بود، اما از سال ۲۰۲۳ ارتش روسیه دست بالا را در جبهه‌های نبرد دست گرفت و روز به روز بیشتر در حال تسلط نظامی بر اوکراین است. با این وجود، مقامات غربی در تلاش هستند با تامین تسلیحات لازم، مانع از شکست مطلق کی یف شوند. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، ۲ مقام آگاه آمریکایی که نخواستند نامشان فاش شود امروز (سه شنبه) اعلام کردند ایالات متحده در حال آماده سازی یک بسته کمک نظامی به ارزش یک میلیارد دلار برای اوکراین است. این بسته کمک‌های نظامی نخستین بخش از لایحه کمک‌های تخصیص یافته از سوی کنگره به ارزش ۶۱ میلیارد دلار به کی یف است. 

این مقامات با اشاره به جزئیات این بسته کمک نظامی، افزودند: این کمک‌های نظامی شامل خودرو‌های نظامی، مهمات سامانه دفاع هوایی استینگر، مهمات مربوط به سیستم هیمارس، توپ‌های ۱۵۵ میلی متری، مهمات ضدتانک جاوالین و تاو و دیگر تسلیحاتی می‌شود که می‌توان به طور فوری در جبهه‌های نبرد مورد استفاده قرار داد. 

مقامات اوکراینی می‌گویند قدرت توپخانه‌ای فعلی روسیه ۱۰ برابر کی یف است و برای مقابله با پیشروی ارتش این کشور، اوکراین نیازمند سامانه‌های پدافند هوایی، موشک‌های دوربرد و نیز تقویت واحد توپخانه‌ای خود است. 

جمهوریخواهان در کنگره گرچه در مسیر تصویب کمک‌های آمریکا به اوکراین سنگ اندازی می‌کردند، اما در نهایت به دلیل آنکه کاخ سفید بسته کمک‌ها به اسراییل و اوکراین را در یک لایحه گنجانده بود، مجبور شدند برای حمایت از تل آویو هم که شده، با این لایحه موافقت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • استقبال مقامات آفریقایی از توسعه روابط اقتصادی با ایران
  • پروژه مشترک آلمان و فرانسه برای تولید تانک‌های مدرن
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • واحدهای تولید فولاد در هرمزگان ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند
  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • لزوم فرهنگ سازی مراجعه به مشاوره، ضرورت جامعه مدرن
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • هدفگذاری ۲ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی در برنامه هفتم توسعه
  • آماده‌سازی بسته کمک تسلیحاتی جدید آمریکا به اوکراین