Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، در کمپ موریا نزدیک به ۸ هزار مهاجر زندگی می‌کنند؛ آنهم در حالی که ظرفیت پذیرش کمپ تنها ۳ هزار نفر است. پذیرش مهاجر بیش از دو برابر ظرفیت کمپ باعث شده است که فضای کافی برای زندگی در اختیار مهاجران نباشد.

 

براساس تواقفی که در سال ۲۰۱۶ میلادی میان ترکیه و اتحادیه اروپا حاصل شد، مهاجرانی که به جزیره‌های یونان می‌رسند تا زمانی که مراحل پذیرش درخواست پناهندگی آنها به پایان نرسد از ورود به سرزمین اصلی یونان ممنوع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل مهاجران در کمپ موریا همچنان در انتظار به پایان رسیدن این روند هستند؛ برخی از مهاجران نزدیک به دو سال است که در این کمپ انتظار می‌کشند.

 

به گزارش یورونیوز، انتظار زیاد آن هم در فضایی نامناسب، مشکلات روحی بسیاری برای مهاجران بوجود آورده است. استفادۀ افراطی از داروهای تسکین دهنده و استفاده از مواد مخدر رواج یافته و گزارش‌های متعددی از تلاش مهاجران به خودکشی دریافت شده است؛ بویژه آنکه این شایعه رواج یافته است که تلاش برای خودکشی تنها راه ممکن برای ترک اردوگاه و رفتن به سرزمین اصلی یونان است.

 

با آغاز فصل سرما، بارش شدید باران و نزدیک شدن زمستان، مشکلات مهاجران در موریا بیشتر شده است.


چادرها به‌شدت سرد و مرطوب و رفت و آمد در مسیرهای پر از گل و لای کمپ بسیار سخت شده است. برق کافی و وسایل گرمایش وجود ندارد و مهاجران در تلاشند که هر کاری از دستشان برمی‌آید انجام دهند تا بتوانند محیط خشکی را برای زندگی در سرمای زمستان برای خود مهیا کنند.

 

اگرچه در پی اعتراضات گروه‌های بین المللی فعال در امور بشردوستانه و هشدار آنها نسبت به وقوع یک بحران انسانی در کمپ موریا سرانجام دولت یونان حاضر شد که جمعیت این اردوگاه را تا ۲ هزار نفر کاهش دهد، اما برای افرادی که همچنان در این اردوگاه باقی مانده‌اند، مشکلات پایانی ندارد.

 

افزایش ناامنی‌ها باعث شده است که زنان و دختران از ترک چادرهای محل سکونتشان یا از استفاده از سرویس‌های بهداشتی اردوگاه در هراس باشند.

 

بسیاری از زنان باردار مجبورند روی زمین و در شرایطی غیربهداشتی بخوابند و پس از به دنیا آمدن فرزندانشان نیز از هیچ کدام از مراقبتهای بعد از زایمان برخوردار نمی‌شوند.

 

کارکنان سازمان‌های غیردولتی فعال در این اردوگاهها، از وجود قاچاقچیان و افراد مسلح در اردوگاهها نیز خبر می‌دهند.

 

بر اساس آمار وزارت کشور یونان در حال حاضر نزدیک به ۱۵ هزار زن و مرد و کودک مهاجر در جزیره‌های یونان به سر می‌برند.

 

هزاران کودک بدون همراه در کمپ‌های مهاجران یونان نیاز به کمک دارند و زندگی سالمندان، معلولان و افراد آسیب‌پذیر مانند زنان و کودکان در خطر است.

 

تعداد مهاجران همچنان رو به افزایش است و بنا بر اعلام سازمان جهانی مهاجرت شمار مهاجرانی که وارد یونان شده‌اند از ۳ هزار و ۶۶۵ نفر در ماه اوت به بیش از ۴ هزار و ۶۰۰ نفر در ماه سپتامبر افزایش یافته است.


 

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پناهجویان جام نیوز یونان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درخواست‌ها و فراخوان‌های بین‌المللی برای متوقف کردن طرح انتقال اجباری پناهجویان به رواندا توسط انگلیس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این درخواست‌ها و فراخوان‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که پارلمان انگلیس قانونی را که نخست وزیر ریشی سوناک آن را تاریخی خوانده است، به تصویب رساند.
پس از ماه‌ها جدال، پارلمان انگلیس در دوشنبه شب و بامداد روز بعد، این لایحه را که به دولت اجازه می‌دهد پناهجویانی را که به طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند اخراج کند، به تصویب رساند. این لایحه برای اجرایی شدن به مهر و تأیید سلطنتی - که یک اقدام تشریفاتی است - نیاز دارد.
دولت امیدوار است که اخراج‌ها را طی ۱۰ تا ۱۲ هفته آغاز کند.
رشی سوناک در بیانیه‌ای در اوایل صبح روز سه‌شنبه گفت: تصویب این قانون تاریخی نه تنها گامی رو به جلو است، بلکه نقطه عطفی در معادله جهانی مهاجرت نیز به شمار می‌رود.
او افزود: این قانون به طور واضح می‌گوید که اگر به طور غیرقانونی به اینجا (انگلیس) بیایید، نمی‌توانید بمانید.
در پی این اقدام، سازمان ملل که پیش‌تر به شدت از این طرح انتقاد کرده بود، از لندن خواست تا برنامه خود را تجدید نظر کند.
کمیسر عالی حقوق بشر، فولکر تورک، و همتای او در امور پناهندگان، فیلیپو گراندی، از دولت خواستند تا به جای این طرح، اقدامات عملی برای مقابله با جریان‌های غیر قانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به حقوق بین‌الملل حقوق بشر انجام دهد.
کمیسر حقوق بشر شورای اروپا، مایکل اوفلاهرتی، این قانون را حمله‌ای به استقلال عدالت خواند.
شورای اروپا که ۴۶ عضو از جمله انگلیس دارد، متولی کنوانسیون اروپایی حقوق بشر است. این کنوانسیون در ژوئن ۲۰۲۲ در آخرین لحظه جلوی اولین پرواز برنامه‌ریزی شده به رواندا را گرفت.
در مقابل، گروه‌های حقوق بشری که از مدت‌ها پیش با این طرح مخالف بوده‌اند، به شدت از تصویب آن انتقاد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • زندگی سخت است آیا فلسفه می‌تواند کمک کند؟
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • احتمال وقوع تندر و آذرخش در تهران
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی در رفسنجان
  • احتمال وقوع سیل و آبگرفتگی معابر در رفسنجان
  • (ویدئو) حضور پرتعداد و عجیب مهاجران آفریقایی در آلمان!
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • جان باختن ۵ پناهجو در دریای مانش