Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا گیلان ؛ رضا مسرور رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه ازاد انزلی  با بیان اینکه این محموله از بندر نینگبو (Ningbo) در شمال شرق چین برای انتقال از مسیر این کریدور جدید ارسال شده و از طریق ریل به بندر آکتائو قزاقستان و با کشتی وارد بندر کاسپین میشود تصریح کرد: محموله های قبلی این کریدور از مرکز و غرب چین به ایران حمل شده بود و اهمیت این محموله جدید به دلیل مبدا آن در شرق چین است که نشان دهنده مزیت این مسیر برای انتقال کالا از چین به ایران نسبت به مسیرهای فعلی است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسرور با اشاره به سرمایه گذاری چند صد میلیارد دلاری چینی ها برای فعالسازی مسیرهای جاده ابریشم جدید خاطر نشان کرد: انتقال کالا در مسیر کریدور جدید چین و ایران، از مهمترین بندهای تفاهم نامه همکاری مشترک منعقده فی مابین سازمان منطقه آزاد انزلی و انجمن همکاری های اقتصادی و سرمایه گذاری چین و توافقات صورت گرفته با رییس اتاق بازرگانی چین برای بخش خصوصی بود که طی سفر ماه گذشته اینجانب به این کشور و در جلسات تخصصی بر فعالسازی این کریدور مهم ترازیتی که بخشی از کریدور جاده ابریشم جدید است تاکید شد.

رییس هیأت مدیره و مدیرعامل سازمان با اشاره به نقش این کریدور در توسعه مبادلات تجاری کشور و ترانزیت کالای کشور چین از مسیر منطقه آزاد انزلی به کشورهای همسایه ، اعلام کرد: در سفر روز گذشته دکتر نوبخت معاون محترم رییس جمهور به استان گیلان که به منظور راه اندازی آزمایشی مسیر ریلی قزوین -رشت –انزلی و بازدید از مسیر احداث خط ریلی رشت به مجتمع بندری کاسپین و بندر انزلی صورت گرفت، مزایای کریدور جدید ایران و چین که پس از چندین سال پیگیری از سوی این سازمان راه اندازی شده است برای معاون رییس جمهور تشریح گردید که با استقبال ایشان از این مسر جدید حمل و نقل کالایی و تصریح بر نقش کریدور مزبور و منطقه آزاد انزلی در گسترش مبادلات دو کشور و توسعه تجارت در دریای خزر همراه شد.

دکتر مسرور در خصوص نوع و تعداد محموله در حال حرکت گفت: تعداد کانتیترهای این مرسوله ۴۲ کانتینر ۴۰ فوتی است که حاوی قطعات دوچرخه-لوازم موتورهای صنعتی-کاغذ دیواری-لنت خودرو و.. به مقصد ایران است که از مسیر ریلی به سمت بندر اکتائو حرکت نموده و تا ۱۸ آذر ماه جاری محموله بارگیری شده توسط کشتی دوریتا در مجتمع بندری کاسپین پهلو گیری می کند.

وی دلیل اهمیت این محموله ترانزیت شده در مسیر کریدور جدید ایران و چین را انتقال بار از شرقی ترین نقطه چین به عنوان منطقه ای کاملاً توسعه یافته اعلام کرد و افزود: مسیر ترانزیتی چین(اروم چی)، قزاقستان (بندر آکتائو)،ایران (بندر کاسپین) به منظور ایجاد مسیرهای جدید ترکیبی میان ایران و چین با محوریت منطقه آزاد انزلی، افزایش ظرفیت حمل و نقل بار در دریای خزر از تیر ماه سالجاری و با حضور معاون اول رییس جمهور و مقامات ملی و استانی و روسای اتاق بازرگانی چین با پهلوگیری نخستین کشتیتجاری در این مسیر در مجتمع بندری کاسپین به صورت رسمی شروع به کار کرده است.

گفتنی است این کریدور از چین شروع شده و از طریق خط ریلی چین- قزاقستان به بندر اکتائو در این کشور می رسد و با طی مسیر در دریای خزر به بندر کاسپین متصل می شود و با شروع فعالیت این کریدور امکان ترانزیت۱۰ میلیون تن کالا فراهم شده و مزیت اصلی این کریدور، کاهش مسافت ،زمان و هزینه حمل و نقل کالا نسبت به مسیر موجود از طریق دریای زرد، اقیانوس هند و بندرعباس در جنوب ایران می باشد.

نینگبو شهری در شمال شرقی استان ججیانگ چین در ۲۵ کیلومتری دریای شرقی چین و به عنوان یکی از بنادر صنعتی و تجاری مهم این کشور از قرن هفتم تا به امروز شناخته میشود و آن را نمونه کوچکی از شهر شانگهای در اقتصاد چین قلمداد می کنند و بندر نینگبو از لحاظ توان عملیاتی در ارسال محموله های بازرگانی رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران ایران و چین چین خودرو قزاقستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا

بریتانیا از آغاز رسمی بررسی‌ها برای برنامه‌ریزی پروژه مزرعه بادی فراساحلی با پنج دهانه خروجی خبر داد که انتظار می‌رود برق صدها هزار خانه را تأمین کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بریتانیا از راه‌اندازی پروژه‌ای با هدف تولید انرژی تجدیدپذیر معادل برق‌رسانی به صدها هزار خانه خبر داد. پروژه پیشنهادی شامل توسعه مزرعه بادی فراساحلی ۳۵۳ مگاواتی گالوپر بریتانیا با بیش از ۷۹ توربین بادی است که حداکثر ارتفاع آن‌ها به ۳۹۹ متر می‌رسد و دو منطقه جداگانه بستر دریا در جنوب دریای شمال را با پوشش ۱۲۸ کیلومترمربع در بر می‌گیرد.

مزرعه بادی تقریباً در ۳۷ کیلومتری سواحل سافولک جنوبی قرار خواهد گرفت و کابل‌های زیرزمینی آن به‌طول تقریبی ۲۲ کیلومتر به ایستگاه فرعی جدیدی می‌رسد که در غرب لیتل بروملی اسکس قرار دارد. قابل‌توجه این‌که تأثیرات این پروژه بر جوامع محلی، حیات‌وحش و محیط‌زیست حداقل است.

برنامه‌ریزی برای بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا

پروژه بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا اکنون در مرحله پیش‌آزمون قرار دارد و انتظار می‌رود مرحله آزمایشی آن در اواخر تابستان سال جاری آغاز شود و ۶ ماه طول بکشد. تصمیم نهایی در مورد ایجاد آن نیز برعهده وزیر امور خارجه بریتانیا در بخش وزارت امنیت انرژی و کربن‌صفر شدن است و در تابستان ۲۰۲۵ گرفته خواهد شد. این پروژه برنامه‌ریزی شده است تا یک اتصال به شبکه در گره اتصال شبکه ملی شرقی آنگلیا، نزدیک لافورد در اسکس داشته باشد.

انتظار می‌رود مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا تا سال ۲۰۳۰ به‌طور کامل به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 747800

دیگر خبرها

  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • اختلال در مسیر قهرمانی، اوسمار و اولین چالش بزرگ
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • از مردم افغانستان حمایت می کنیم
  • طرح ازبکستان برای اتصال از افغانستان به آسیای مرکزی
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • کاظمی قمی: نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم