Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن روحی روز شنبه در نشست خبری پیرامون مرحله منطقه ای بیست و یکمین جشنواره بین المللی قصه گویی افزود: مرحله منطقه ای این جشنواره در پنج منطقه کشور برگزار می شود که استان کرمان به دلیل موفقیت هایی که در سال گذشته در بخش بین المللی جشنواره داشته به عنوان میزبان منطقه چهار انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه این مرحله با حضور استان های سیستان و بلوچستان، یزد، خراسان جنوبی، هرمزگان و کرمان در کرمان برگزار می شود گفت: علی خانجانی ، علی کاشفی خوانساری و مجید قناد به عنوان داوران و صادق کیانی مقدم به عنوان ناظر این مرحله از جشنواره معرفی شدند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان با بیان اینکه شعار بیست و یکمین جشنواره قصه گویی در سال جاری خوب زندگی کردن است افزود: خوب زندگی کردن تمرین می خواهد و محور جشنواره نیز قصه زندگی افراد است.
روحی با اشاره به اینکه این جشنواره در بخش های تخصصی (قصه گویی کلاسیک و خلاق)، علمی (مقالات) و عمومی (فیلم های 90 ثانیه ای) برگزار شده است گفت: پنج برگزیده از مرحله استانی به مرحله منطقه ای این جشنواره راه یافتند.
وی با اشاره به اینکه آثار در بخش عمومی( فیلم های 90 ثانیه ای) در برنامه کتاب باز، آپارات، اینستاگرام و وبسایت جشنواره قصه گویی بارگذاری شده است که با رای مردم برگزیدگان این بخش انتخاب می شود خاطرنشان کرد: زهرا رحیم زاده با قصه بخار صورتی یک عشقو صغری خواجوایی نژاد باقصه کتابخوانی بچه های کوچه از کرمان در این بخش شرکت کردند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان ادامه داد: آثار بخش نوجوان و پدربزرگ و مادربزرگ ها مستقیم به دبیرخانه بیست و یکمین جشنواره قصه گویی ارسال شدند.
روحی با اشاره به برنامه های جانبی این مرحله از جشنواره افزود: نشست تخصصی بیان هنرمندانه قصه توسط رئیس هیئت داوران این مرحله از جشنواره در عصر پنج آذرماه جاری با حضور 25 قصه گو برگزیده مرحله استان های مهمان برگزار می شود.
وی از اعزام قصه گوها همزمان با برگزاری جشنواره در مدارس سطح استان و سکونت گاههای غیررسمی برای بیان قصه های خود به کودکان و نوجوانان خبرداد و گفت: میزبان دانش آموزان مدارس در سالن برگزاری جشنواره نیز هستیم.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان از کودکان و نوجوانان، مربیان، معلمان و علاقمندان به قصه گویی برای شنیدن قصه های این مرحله از جشنواره دعوت کرد و گفت: قصه گویی فضای جذابی را برای کوذکان و نوجوانان ایجاد می کند تا با لهجه های شیرین استان های همجوار آشنا شوند.
روحی با تاکید بر اینکه قصه گویی یکی از فعالیت های محوری تاثیرگذار در جامعه است بیان داشت: قصه گویی در فرهنگ ما رواج ارزشمندی داشته است و از هنر قصه گویی ها می توان برای ارزش ها و ضد ارزش ها بهره گرفت.
وی با بیان اینکه درگذشته نه چندان دور قصه گویی یکی از رسانه های تاثیرگذار در فرهنگ ، تعلیم و تربیت ما بوده است تصریح کرد: با ایجاد خانه قصه گویی در استان می توانیم به توسعه فرهنگ قصه گویی کمک کنیم و امیدواریم رسانه قصه گویی جایگزین فضاهای مجازی شود و کارکردهای خودش را همچون گذشته به دست آورد.
وی پخش مستقیم و زنده این جشنواره در اینستاگرام و آپارات را یکی دیگر از برنامه های جنبی این مرحله از جشنواره در کرمان عنوان کرد و افزود: معرفی آثار تاریخی استان با همکاری میراث فرهنگی از دیگر برنامه های جنبی جشنواره است.
36مرکز ثابت فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در نقاط مختلف استان کرمان فعال است.
در حال حاضر2 مرکز پستی و پنج مرکزفرهنگی هنری سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کرمان فعالیت دارند که هر کدام از این مراکز حدود 30 روستای این استان را پوشش می دهد.
آیین اختتامیه بیست و یکمین جشنواره بین ‌المللی قصه‌ گویی کانون امسال همزمان با شب یلدا برگزار می‌ شود.
9895/ 5054
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی آثار تاریخی تعلیم و تربیت جامعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کودکان و نوجوانان 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۶۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، ترویج تئاتر دینی و مذهبی، تکریم پیر غلامان، صیانت از نمایش‌های بومی و ملی، تأثیر عاشورا بر فرهنگ اسلامی ایرانی، ترویج روحیه مقاومت، ترویج نهضت قیام حسینی، تأثیر عاشورا بر سایر ملل و ادیان، تکریم حجاب و عفاف عاشورایی از ️اهداف است.

این سوگواره در بخش‌های صحنه‌ای، میدانی و تعزیه، نقالی و پرده خوانی (کودکان و بزرگسالان) برگزار می‌شود.

سوگواره در بخش‌های نویسندگی، کارگردانی یا معین البکاء، بازیگری و تعزیه خوانی و نقالی، طراحی صحنه و فضا، لباس و موسیقی با اهدای تندیس و لوح تقدیر و وجه نقد به نفرات اول و اهدای لوح تقدیر و وجه نقد به نفرات دوم و سوم، تقدیر به عمل خواهد آورد.

آثار تا ۱۵ خرداد ماه جمع آوری و تا ۲۵ خرداد ماه بازبینی خواهد شد که شروع اجراهای عموم از ۱۷ تیر تا ۳ مرداد و اجراهای داوری سوگواره هفته سوم محرم خواهد بود.

هنرمندان آثار خود را به نشانی دبیرخانه این سوگواره واقع در تبریز بلوار ۲۹ بهمن، مجتمع فرهنگی هنری ۲۹ بهمن، طبقه دوم، سازمان بسیج هنرمندان آذربایجانشرقی ارسال و یا با شماره ۰۴۱۳۳۳۰۵۷۹۴ تماس

و با پیام رسان ایتا به شماره ۰۹۹۰۴۸۲۴۹۱۰ ارتباط حاصل کنند.

مقررات جشنواره به شرح زیر است؛

-هرکارگردان می‌تواند در هر بخش یک اثر به دبیر خانه ارسال کند.

- اولویت پذیرش آثار توسط هیأت انتخاب جشنواره با نمایش‌هایی است که با توجه به موضوعات و اعتقادات شیعیان و نمایش‌های بومی منطقه و استان تولید شده و از هرگونه نگاه سطحی و شعاری به دور باشد.

- آثار شرکت کننده صرفاً اختصاص به نمایشنامه‌ها و طرح و ایده‌های ایرانی و نسخه‌ها و طومارهای قدیم و جدید دارد.

- طرح و ایده و متون اقتباسی منوط به ذکر دقیق مشخصات صاحب اصلی اثر، نوع اقتباس و با اخذ مجوز از نویسنده، ایده پرداز، مترجم یا ناشر (به صورتی که حقوق صاحب اثر حفظ شود) خواهد بود و هنرمندان می‌توانند با رعایت این مهم در جشنواره حضور داشته باشند و در غیر اینصورت دبیرخانه می‌تواند در هر مرحله اثر مربوطه را حذف کند.

- آثار انتخابی توسط هیأت بازبینی می‌بایست قبل از حضور در روزهای داوری سه نوبت اجرا به تشخیص دبیر جشنواره در سطح شهر تبریز و یا شهرستان‌های تابعه داشته باشد.

-ستاد برگزاری سوگواره هیچگونه تعهدی نسبت به تأمین دکور، لباس و ابزار صحنه نخواهد داشت.

- بخش تعزیه و آئین‌های نمایشی این سوگواره مربوط به اجرای مجالس مربوط به سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین و یاران با وفای ایشان خواهد بود.

- کلیه متقاضیان حضور در سوگواره باید سه نسخه لوح فشرده تصویری اثر را به همراه مشخصات کامل و درخواست کتبی سرپرست یا کارگردان به دبیر خانه ارسال کنند

-ارائه مدارک لازم جهت حضور در سوگواره به منزله پذیرش تمامی شرایط حضور می‌باشد.

- چنانچه در هر مرحله از انتخاب آثار، مغایرتی با بندهای ذکرشده در این فراخوان مشاهده گردد، دبیر خانه نسبت به اخذ هرگونه تصمیمی مختار خواهد بود.

- آثار ارائه شده نباید در هیچ جشنواره یا سوگواره دیگری شرکت کرده باشد.

کد خبر 6097181

دیگر خبرها

  • جشنواره الگوهای برتر مشاوره مراکز فنی و حرفه‌ای بوشهر برگزار شد
  • مرحله نهایی جشنواره قرآنی حیات در مشهد برگزار خواهد شد
  • کج‌سلیقگی‌ مدیران فرهنگی نوجوانان را از مسجد فراری کرد
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • آغاز داوری آثار جشنواره قصه‌گویی «نون، قصه و نمک مادربزرگ»
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • مرحله استانی نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی در ساری برگزار می‌شود
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره «هنر‌های نمایشی کودکان و نوجوانان» کانون دراصفهان
  • آغاز به کار نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان
  • برگزاری جشنواره هنر‌های نمایشی مازندران در ساری