Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@05:50:11 GMT

کولبری که فوق لیسانس مدیریت دارد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۶۹۳۸۶

به گزارش فارس،در چند مدت اخیر تصویری از یک جوان تحصیلکرده در شهرستان پاوه که در حال کولبری است به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر شد. جوانی با مدرک کارشناسی ارشد و کاندیدای پنجمین دوره شورای اسلامی شهر پاوه که تصویرش در حین کولبری حاوی پیامی روشنی است که جوانان تحصیلکرده اورامانات نیازمند کار و اقدام فوری و توجه دولتمردان به آنها در این زمینه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همین مسئله باعث شد تا گفت‌وگویی را با این جوان داشته باشیم

صاحب عکس، «کیوان کیوا‌نفر» متولد ۱۳۶۶ ساکن شهرپاوه و فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد در رشته برنامه ریزی شهری بامعدل ۱۷.۶۱ است!

جالب اینجاست که کیوان، پایان نامه ارشد خودش را با درجه عالی و با موضوع موانع توسعه فیزیکی شهر پاوه با Gis دفاع کرده است. او به خبرنگار فارس گفته است که کارشناس فنی سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال90 و 95 و دارنده چندین مقاله در زمینه برنامه‌ریزی شهری است!

* از کاندیدایی برای شوارای شهر پاوه تا کولبری!

کیوان در خصوص علت روی آوردنش به کوله‌بری می‌گوید: «باتوجه به این که شش سال از فارغ التحصیل شدنم می‌گذشت و هنوز شاغل نشده بودم به امید شاغل شدن و خدمت به همشهریانم پا به عرصه پنجمین دوره انتخابات شورا شهر گذاشتم و باتوجه به اینکه 17 سال ساکن پاوه بوده‌ام و مشکلات شهر پاوه را از نزدیک لمس می‌کردم، امیدوار بودم با اعتماد مردم به اینجانب و رشته تحصیلی مرتبطم بتوانم در حل مشکلات شهر گامی بردارم که این امر محقق نشد و فقط توانستم 850 رای را کسب کنم وضمن تشکر از اعتماد مردم به بنده این میزان رای نتوانست من را منتخب مردم کند و سرانجامم کولبری شد.»

 

کیوان علیرغم جستجوی فروان در دو استان کرمانشاه و کردستان بجز کولبری شغلی پیدا نکرده است 

وی ادامه می‌دهد و می‌گوید: «از سال 90 و 91 بعداز اتمام دانشگاه به اکثر مراکز دولتی و شرکت‌های خصوصی استان کرمانشاه، کردستان و شهرهای هر دو استان جهت بکارگیری حتی برای آبدارچی اقدام کردم ولی یا معرف میخواستند یا قسمت نشد».


*کولبری بازی بار مرگ است

کیوان می‌گوید که کولبری شغل نیست اما مجبور است که این کار را انجام دهد «کولبری در حقیقت شغل نیست و فقط از سر ناچاری و بیکاری است.کولبری بازی با مرگ است، اگر در حین جابه‌جایی بار با شلیک گلوله و از دست دادن جان روبرو نشویم در مسیر سخت و صعب العبور کوهستان و راه‌های باریک و خطر مین قطعا سرنوشت خوبی در انتظار کولبران نیست. کولبری کاری سخت و زیان آور است، هیچ پشتوانه‌ای ندارد تحت پوشش هیچ ارگان و نهاد بیمه‌ای نیست و متاسفانه امنیت جانی هم ندارد».

او ادامه می‌دهد «بنده و دوستانم در مرز ته ته، نودشه، دزاور و نوسود کولبری می کنیم و معمولا اجناسی از جمله پوشاک، کفش، بادام،گردو و.... را جابه‌جا می‌کنیم، معمولا وزن هر بار 40 تا 60کیلو هست و بیشتر مواقع برای کسب درآمد بیشتری باید چند برابر بار زد تا بتوان لقمه‌نانی برای خانواده تهیه کرد».

آنقدر کولبر تحصیل کرده‌ داریم که به نظرم دیگر کسی براش این مسئله مهم نیست

کیوان از بازتاب تصاویرش در فضای مجازی میگوید: «آن‌قدر بیکاری و مشکلات کولبران و جوانان تحصیلکرده زیاد است که این چنین تصاویری بنظرم دیگر اثر و بازتابی نداشته است. همین که خبرنگار دلسوزی مثل شما به سراغ من آمده است و یا همدردی و محبت مردم تنها بازخورد این تصاویر بوده است».

او سخن آخرش را با ما اینطور تمام می‌کند «مشکلاتم بسیار است و نیازمند توجه مسئولان است و باتوجه به مشکلات اینجانب (مستاجر، پسردوساله‌ام سنگ کلیه، پدرم آرتروز و مادرم فشارخون و نارسایی کلیه) از مسوولان خواهشمندم برایم فکری کنند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • ظهور تحول در دانشگاه های جهان را باید نتیجه خون‌های ریخته شده در غزه دانست
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • آمادگی داریم برای رفع مشکلات اصفهان کنار مدیریت استان بایستیم
  • تغییر زیاد در مدیریت شهری آسیب‌ جدی به شهر وارد می‌کند
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • اسامی داوران مرحله استانی اعلام شد/ داورانی از جنس هنر و تجربه