Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-04@08:27:01 GMT

تاثیر آب نارنج بر فشار خون

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۹۲۱۵۲

یک کارشناس ارشد طب سنتی گفت: مصرف آب نارنج برای درمان فشار خون بالا مفید است.به گزارش بلاغ، هانیه ناصری نارنج را یک میوه دارای طبع سرد و خشک دانست که منبع غنی ویتامین C است.مصرف آب نارنج می تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را تامین و  سیستم ایمنی را تقویت کند.      به گفته این کارشناس طب سنتی، همچنین مصرف آب نارنج  روند درمان سرماخوردگی را با کمک مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C تسریع می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آب نارنج یک ضدعفونی کننده قوی محسوب می‌شود، مصرف آن را برای افرادی که گلودرد دارند، مناسب است.   وی معتقد است، افرادی که دچار تورم گلو و حلق شده‌اند، می‌توانند آب نارنج را برای بهبود وضعیت خود قرقره کنند.   این کارشناس ارشد طب سنتی در ادامه با اشاره به خواص نارنج برای کنترل فشار خون اظهار کرد:مصرف نصف لیوان آب نارنج همراه با یک قاشق عسل و خوردن آن بعد از غذا برای افرادی که فشار خون بالا دارند، بسیار مفید است.   ناصری همچنین از آب نارنج به عنوان یک هضم کننده طبیعی غذا یاد کرد و افزود: می‌توان آب نارنج را به عنوان چاشنی سالاد و جایگزین سس‌ها مصرف کرد.مصرف نارنج به همراه غذا می‌تواند به رفع ترشی معده کمک کند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۲۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف زیاد پنیر

 

به گزارش تابناک ،خوراکی پنیر در تمام انواع و شکل ها خوشمزه به نظر می رسد و احتمالاً شما حداقل یک نوع از آن را بیشتر می پسندید .

عصرایران  نوشت: اما به نظرتان آیا مصرف روزانه پنیر خطرناک است و نباید این عادت را داشته باشیم؟

فواید مصرف پنیر به شکل و میزان صحیح
به گزارش نمناک، علاوه بر آنچه در مطلب خواص پنیر خواندید، خوردن پنیر میتواند به چند دلیل برای شما مفید باشد:

رساندن پروتئین به بدن
در هر وعده پنیر بین ۵ تا ۷ گرم پروتئین وجود دارد. در صورتی که یک تخم مرغ ۶ گرم پروتئین دارد و این موضوع نشان می‌ دهد که پنیر تا چه حد پروتئین بالایی دارد و مهمتر از همه این که مواد مغذی آن زیاد است و شما را سیر نگه می دارد.

افزایش کلسیم بدن
یک قاچ از پنیر تقریباً ۱۵۰ الی ۳۰۰ میلی‌ گرم کلسیم دارد و اکثر افراد با استفاده از پنیر؛ کلسیم بدن خود را تامین می‌ کنند و در نتیجه می توانید بفهمید که این ماده چقدر خاصیت دارد و می تواند برای سلامت استخوان هایتان مفید باشد.

تامین ویتامین، مواد معدنی و پروبیوتیک
اصلا نباید تعجب کنید، زیرا پنیر حاوی مقدار زیادی ویتامین آ است که نه تنها برای سلامت چشم اهمیت دارد، بلکه خواص آنتی اکسیدانی هم دارد. همچنین ویتامین ب ۱۲ به عنوان یک ماده کلیدی در آن وجود دارد و حاوی فسفر است که به رشد عضلانی می پردازد و وضعیت بدن شما را بهبود می‌ بخشد. مهم تر از همه اینکه پروبیوتیک نیز دارد.

معایب مصرف روزانه پنیر
خوردن زیاد پنیر مضراتی برای شما به همراه دارد:

وارد کردن مقدار زیادی سدیم به بدن
یک قاچ از پنیر ۴۵۰ میلی گرم سدیم دارد و در نتیجه این مقدار بسیار بالاست و باید مراقب باشید که خیلی در مصرف آن زیاده روی نکنید، زیرا اگر سدیم بالا برود، احتمال ابتلا به مشکلات جسمانی از جمله مشکلات قلبی بالاتر خواهد رفت‌.

وارد کردن مقدار زیادی چربی اشباع شده
چربی اشباع شده چربی است که نباید در مصرف آن زیاده ‌روی کنید. اما اگر هر روز پنیر بخورید، احتمال اینکه این ماده در بدن تان خیلی زیاد شود، افزایش پیدا می‌ کند و این موضوع اصلا خوب نیست.

دیگر خبرها

  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • فواید این گیاه خوراکی در کاهش وزن و حفاظت از قلب
  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • چطور باید حواسمان به بیماری‌های کبد باشد؟
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟
  • به چه نانی نان کامل می‌گویند؟/ تاثیر نان‌های کامل در لاغری