Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حریم جاده‌ها عاملی مهم در بروز سوانح جاده‌ای ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌ها از مهم‌ترین عوامل تاثیر گذار در بروز سوانح و تلفات انسانی حاصل از تصادفات رانندگی محسوب می‌شود.

به گزارش تین‌نیوز و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان، سیدعلی حاج سیدعلیخانی مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان بابیان این مطلب گفت:هرگونه ساخت‌وساز در حریم 100 متری جاده‌ها ممنوع بوده و منوط به اخذ مجوز از اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید حاج علیخانی بابیان اینکه محدودیت اراضی برای توسعه و تعریض محورها از عوامل رکود توسعه در شهرها است، افزود: حفظ و نگهداری از راه‌ها و ابنیه‌های موجود از وظایف ذاتی راهداری است.

وی خاطرنشان کرد: مقابله با تجاوز به حریم راه‌ها از وظایف متولیان راه‌هاست و با توجه به اهمیت این موضوع در بروز سوانح جاده‌ای، بلافاصله بعد از مشاهده یا گزارش ساخت‌وسازهای غیرمجاز، این اداره‌کل با جدیت نسبت به اعمال قوانین مربوطه اقدام می‌کند.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان ضمن هشدار به کلیه افراد متخلف و فرصت‌طلبی که به هر نحوی درصدد تصرف و تجاوز به حریم راه‌ها هستند اظهار کرد: این اداره‌کل ضمن تعامل با کلیه ادارات و دستگاه‌های دولتی ذی‌ربط با جدیت با هرگونه قانون‌گریزی و قانون‌شکنی مقابله می‌کند و این‌گونه تصرفات و ساخت‌وسازها در هر مرحله‌ای که باشند قطعا" تخریب می‌شوند چراکه تجاوز به حریم راه‌ها تجاوز به حقوق و حریم عموم مردم است.

هادی برجسته کارشناس حوزه ایمنی راه‌های اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان در این رابطه گفت: بیش از ده‌ها مورد تخریب در سال 96صورت گرفته و بیش از 20 مورد ساخت‌وساز غیرمجاز نیز در استان وجود دارد که باید تخریب شوند.

برجسته با اشاره به این مطلب که 30 درصد از سوانح جاده‌ای به علت ساخت‌وسازهای غیرمجاز حریم راه‌ها اتفاق می‌افتد افزود: کوه نویسی، تپه نویسی و دیوارنویسی در حاشیه راه‌ها از مواردی هستند که باعث حواس‌پرتی راننده و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌شود.

وی با اشاره به صدور مجوز و موافقت اصولی توسط اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان کرمان، برای ساخت‌وسازهای محدوده 100 متری جاده‌ها در شرایط خیلی خاص، گفت: هر مرجعی مجاز نیست اقدام به صدور مجوز برای احداث تاسیسات در حریم راه‌ها نماید، چراکه منجر به کاهش ایمنی تردد درجاده‌ها شده و برای کاربران جاده‌ای ، سوانح خطرناکی را در پی خواهد داشت .

 برجسته یادآور شد: متقاضیان ساخت‌وسازهای خارج از حریم باید برای کسب مجوز و تکمیل پرونده به ادارات راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان‌ها مراجعه کنند و مسافران نیز در صورت مشاهده هرگونه ساخت‌وساز غیرقانونی مراتب را به سامانه پیامکی 10000341 اطلاع دهند.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: هادی برجسته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی

تین نیوز

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای ساخت پایانه مرزی کلاله آغبند مصمم بوده و با جدیت کار را پیش می برند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، داریوش امانی در بازدید از محل ساخت این پایانه در نقطه صفر مرزی ایران و جمهوری آذربایجان گفت: تقسیم کار بین دو کشور به این ترتیب است که جمهوری اسلامی ایران پایانه مرزی را احداث کرده و جمهوری آذربایجان نیز به موازات آن پل روی رودخانه ارس را می سازد.

داریوش امانی با بیان اینکه فاز اول این پایانه و پل روی رودخانه در مدت یک سال ساخته خواهد شد افزود: این طرح از اول امسال آغاز شده و در دو طرف مرز، دو همسایه با اراده کافی مصمم هستند تا در مدت معین کار را به سرانجام برسانند.

وی با بیان اینکه برای آزاد سازی زمین و پیش بینی سایت موقت، ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: کل این پایانه در زمینی به مساحت ۱۹ هکتار ایجاد خواهد شد که در فاز اول هشت هکتار در حال آماده سازی است.

رئیس سازمان راهداری کشور گفت: این طرح در قالب شبکه بزرگراهی ایران راه با هدف افزایش ترانزیت اجرا می شود و در این زمینه قرار است جاده نوردوز به کلاله را نیز چهاربانده کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه قرارداد اولیه با پیمانکار برای چهاربانده کردن این مسیر ۱۰۷ کیلومتری حدود پنج هزار میلیارد تومان است، افزود: پیش بینی می شود پس از ساخت گذرگاه ارس و پایانه مرزی کلاله اغبند، بخش زیادی از ترانزیت کشور همسایه جمهوری آذربایجان از این مسیر انجام شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • توسعه و بهسازی بزرگ‌راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • بازگشایی محور گنبدکاووس به کلاله حد فاصل پل بایلر
  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود