Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی مرگ مشکوک کودک 4 سال و نیمه در بیمارستان امام سجاد یاسوج طی روزهای اخیر و انتشار آن در برخی از رسانه ها پدر «شامهر» 4.5 ساله معتقد است فرزندش بعلت قصور پزشکی در این بیمارستان فوت کرده اما رئیس بیمارستان قصور را رد کرده و می‌گوید پرسنل بیمارستان تمام تلاش خود را برای نجات این کودک انجام داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آفتاب‌‌نیوز : محمد جعفرپور، پدر شادمهر کودک فوت شده در تشریح این مساله توضیحاتی ارائه داد و گفت: به منظور مداوای سرماخوردگی فرزندم در تاریخ 25 آبان 97  به کلینیک مهر شهر یاسوج مراجعه کردم جناب دکتر ارجمند ضمن معاینه فرزندم و تجویز دارو اظهار داشت به منظور اطمینان از نداشتن عفونت به بیمارستان امام سجاد مراجعه و نسبت به انجام آزمایش اقدام کنید که متاسفانه آزمایشگاه بیمارستان از پذیرفتن بیمار و انجام آزمایش امتناع ورزید.

وی افزود: فرزندم از ساعت 3.5 تا 8.5 روز 97.8.28 در بخش اطفال بیمارستان بستری بوده که مستندات صحت گفتار بنده در پرونده پزشکی ایشان موجود است پس از 5 ساعت بستری بودن در بخش اطفال به اتاق ایزوله" آی سی یو" منتقل شد و پس از گذشت 20 ساعت در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان به کما رفت، در لحظه حساس و سرنوشت ساز به کما رفتن بیمار و در حالی که در چنین مواقعی ثانیه ها، مرز میان مرگ و حیات است، با وجود تماسهای تلفنی مکرر و پیج دکتر معالج و با وجود آنکه دکتر در طبقه سوم ساختمان بیمارستان حضور داشت بعد از 15دقیقه عمل احیای بیمار انجام می‌گیرد که تأخیر پزشک در این زمان حساس با اعتراض شدید یکی از پرستاران بخش همراه شد.
جعفر پور اظهار کرد: از ریاست بیمارستان می پرسم چه موقع از بیمار سی تی اسکن گرفته شده است؟ اگر مطلع نیستید و یا اطلاعات غلط به شما داده شده است به استحضارتان می رسانم حدود 7 ساعت بعد از به کما رفتن بیمار، همکاران شما متوجه سوراخ بودن آپاندیس می شوند و حدود 5 ساعت بعد از تشخیص و در مجموع بعد از 32 ساعت بستری بودن در اتاق" آی سی یو" و در حالت کما و با ضریب هوشی سه، بیمار جهت برداشتن آپاندیس و شستشوی عفونت ناشی از آن به اتاق عمل اعزام می شود تاسف بارتر آنکه پس از برداشتن آپاندیس و در زمان آماده کردن بیمار جهت انتقال به "آی سی یو" متوجه می شوند که کپسول اکسیژن همراه بیمار فاقد اکسیژن بوده و بر روی کپسول اکسیژن جایگزین برچسب این کپسول خراب است قید شده بود.
پدر شادمهر کودک فوت شده خاطرنشان کرد: رئیس بیمارستان مرگ مغزی بیمار را از لحاظ زمانی به بعد از عمل و علت آن را متورم شدن مغز بدلیل عفونت شدید دانسته در حالیکه طبق نظر اساتید محترم دانشگاه علوم پزشکی شیراز و بر اساس "ام آر آی" گرفته شده مرگ مغزی کودک بدلیل نارسایی اکسیژن بوده است .

جعفرپور تصریح کرد: در اتاق مراقبتهای ویژه بیمارستان امام سجاد(ع) دستگاه نوار مغز وجود ندارد، در سخت ترین و جانسوزترین لحظه زندگی ام با رضا و رغبت اعلام کردم هرکدام از اعضای بدن فرزندم می تواند جان بیمار نیازمندی را از مرگ نجات دهد برداشت کنید تا اگر شادمهرم از دست رفت کارکردن اعضای بدنش در کالبد شادمهرهای نیازمند دیگری باعث تسلی خاطر آزرده‌ام شود و به همین خاطر در بدترین شرایط جوی تشییع و خاکسپاری اش را به تعویق انداختم اما در سایه ضعف مدیریت شما و سهل انگاری همکارانتان دردی بر دردهایم افزوده شد.
وی اضافه کرد: در خاتمه یادآوری می کنم در جهت احقاق حق و روشن شدن تمام زوایای موضوع و تا حصول نتیجه قضیه را از طریق مقامات و مراجع ذیصلاح پیگیری می کنم و از دادستان استان به عنوان مدعی العموم خواهان پیگیری موضوع هستم تا حادثه تلخ و ناگوار شادمهر برای کودکان معصوم این خطه محروم تکرار نشود همچنین از اصحاب رسانه که چشم بینا و گوش شنوای آحاد مردم و افراد جامعه هستند صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم .
همچنین دکتر سجاد حسن زاده، رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: ضمن ابراز همدردی و درک شرایط روحی خانواده محترم کودک مرحوم «شادمهر جعفرپور» که جز رحمت خداوند در این شرایط تسکینی نیست و چون قضاوت در حوزه های درمانی کاری کاملا تخصصی است و مسئله اعتماد عمومی مردم که حاصل زحمات شبانه روزی کادر درمان در شرایط سخت و شفای درصد بالایی از بیماران در بیمارستان امام سجاد(ع) است، لازم دیدیم توضیحاتی به مردم شریف ارائه شود.
وی افزود: بیمار در تاریخ 27 آبان 97ساعت ٤:٣٥ دقیقه بامداد با شرح حال سرماخوردگی و اسهال و تب بالا که از ٣تا٤روز قبل داشته، مراجعه کرده که در این مدت چندین مرحله به پزشکان و درمانگاههای مختلف مراجعه و تحت درمان قرار گرفته و در روز مراجعه با حال عمومی نامساعد در اورژانس اطفال بیمارستان امام سجاد(ع) بستری و با توجه و به وخامت حال نامبرده علاوه بر مایع درمانی و شروع آنتی بیوتیک در سریعترین زمان ممکن به بخش مراقبتهای ویژه منتقل شد .
حسن زاده اظهارکرد: لازم به ذکر است در بدو پذیرش بیمار شرایط نامساعدی داشته و از نظر پزشک معالج در شوک بوده(اسیدوز شدید خون، افت سدیم، افت فشار خون، افت قند خون) و سطح هوشیاری مناسبی نداشته و دچار ورم شدید شکم(دیستانسیون شدید شکمی) شده بود که اقدامات درمانی لازم انجام شد و بعد از انجام مشاوره جراحی و سونوگرافی و "سی تی اسکن" شواهدی به نفع پارگی آپاندیس مشاهده و با تصمیم جراح تحت عمل جراحی قرار گرفت، که با توجه به انتشار عفونت شدید در کل بدن نامبرده دچار ورم مغزی و ایست قلبی شده که اقدامات احیاء صورت گرفت اما متاسفانه با وجود تلاش کادر پزشکی احیاء ناموفق بود .
رئیس بیمارستان امام سجاد(ع) یاسوج بیان کرد: در ضمن هیچ گونه مشکل تاسیساتی یا تجهیزاتی در شیفت مربوطه وجود نداشت و دستگاه اکسیژن رسانی بیمارستان کاملا سالم است و گواه آن حال عمومی مناسب بقیه بیماران بستری در بخش مراقبت های ویژه می باشد.
حسن زاده اضافه کرد: در ارتباط با شرایط اهداء عضو هماهنگی لازم با بیمارستان پیوند اعضاء بوعلی شیراز انجام شد و با توجه به وجود همزمان دو بیمار مرگ مغزی در استان و این تیم در روز مورد نظر در شهرستان گچساران حضور داشتند و بعد از هماهنگی با تیم، بیمار جهت انجام اقدامات اولیه اهداء عضو به بیمارستان شهید بهشتی یاسوج منتقل شد که متاسفانه قبل از اهداء عضو فوت کردند .
منبع: ایسنا کد خبر: ۵۵۹۱۲۵ تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مرگ مرگ مشکوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران

به گزارش خبرآنلاین، آنان خواستار اختیاری شدن اضافه‌کار و افزایش عادلانه‌ حق‌الزحمه آن هستند؛ در حال حاضر برای هر ساعت اضافه کار پرستاران، رقم ناچیز ۱۲ تا ۲۰ هزار تومان بعد از تاخیر بسیار به آن‌ها پرداخت می‌شود.

شماری از پرستاران بیمارستانی در گرگان با بیان اینکه نسبت به اضافه‌کار اجباری اعتراض داریم، اظهار داشتند: «مدتی‌ست که به اضافه کار اجباری و شیفت‌های طولانی اعتراض داریم؛ برخی از همکاران‌مان تصمیم گرفته‌اند تن به اضافه‌کار اجباری ندهند، اما در مقابل واکنش مسئولان و مقامات مثبت نبوده است.»

به گزارش ایلنا، یکی از این پرستاران گفت: به یکی از همکاران مرد ما گفته شده اگر تن به اضافه‌کار اجباری ندهی، باید بخش‌ات را عوض کنی یا از کارت استعفا بدهی!

به گفته این پرستار، اجبار در اضافه‌کار یا ایستادن در شیفت‌های طولانی، خلاف قانون است، اما پرستاران برای اینکه شغل خود را از دست ندهند، به این اجبار تن می‌دهند.

پرستاران گرگان، خواستار اختیاری شدن اضافه‌کار و افزایش عادلانه‌ی حق الزحمه آن هستند؛ در حال حاضر برای هر ساعت اضافه کار پرستاران، رقم ناچیز ۱۲ تا ۲۰ هزار تومان بعد از تاخیر بسیار به آن‌ها پرداخت می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901037

دیگر خبرها

  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان چهار نفر را نجات داد
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • خدمات تخصصی درمانی با حمایت خیران سلامت شهرستان نور انجام می‌شود
  • امداد رسانی به مصدومان واژگونی مینی بوس در جاده کاشمر به شادمهر
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • یا اضافه کاری یا اخراج، پاسخ بیمارستان به اعتراض پرستاران
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مرگ مشکوک دختری که با نامزدش به مهمانی رفت
  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش