Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- توافق‌ نامه اهدای گرنت پژوهشی یادبود دکتر علی اکبر سیاسی به آزمایشگاه رباتیک اجتماعی-شناختی دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی شریف عصر روز سه شنبه 6 آذرماه 1397 توافق نامه اهدای گرنت پژوهشی یادبود دکتر علی اکبر سیاسی به آزمایشگاه رباتیک اجتماعی-شناختی دانشگاه صنعتی شریف با حضور دکتر فریدون سیاسی (فرزند دکتر علی اکبر سیاسی)، دکتر محمدرضا موحدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف، دکتر علی مقداری رئیس آزمایشگاه رباتیک اجتماعی-شناختی دانشگاه صنعتی شریف، دکتر محمدرضا هرمزی نژاد مدیر امور پژوهشی دانشگاه صنعتی شریف و دکتر محمد اخوان عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این توافق نامه گرنت ویژه پژوهشی دکتر علی اکبر سیاسی برای یادبود و بزرگداشت مقام علمی استاد دکتر علی اکبر سیاسی و با هدف تشویق و ترویج آموزش و پژوهش در حوزه ‌های مرتبط با رباتیک اجتماعی-شناختی و هوش مصنوعی با رویکرد روانشناسی در دانشگاه صنعتی شریف اهدا می‌شود.
اهدای گرنت پژوهشی ویژه به آزمایشگاه رباتیک اجتماعی-شناختی دانشگاه صنعتی شریف، برای تامین تجهیزات مورد نیاز و حمایت از دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری و پسادکتری، در حوزه‌های نوین علوم و مهندسی اجتماعی-شناختی با تاکید بر بازشناسی حالت چهره و احساس با رویکرد روانشناسی خواهد بود.
اهدای گرنت پژوهشی یادبود دکتر علی اکبر سیاسی در اولین سال تحصیلی در مراسم ویژه هفته پژوهش دانشگاه (آذر ماه 1397) به مدیر آزمایشگاه رباتیک اجتماعی-شناختی انجام خواهد پذیرفت.
پس از اهدای یک باب ساختمان جهت تأسیس مرکز تحقیقاتی تحت عنوان مرکز تحقیقات فناوری‌ های توانبخشی هوشمند توسط جواد موفقیان، این گرنت دومین مورد وقف است که در حوزه پژوهش به دانشگاه صنعتی شریف اهدا شده است.
به گزارش ایرنا دکتر علی اکبر سیاسی (1273 تا 1369)، نویسنده، روانشناس و سیاستمدار معاصر است.
علمی**9157**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علم و فناوري ايران دانشگاه صنعتي شريف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۲۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، لبناخمیس مهدی رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم کشور عراق و هیئت همراه به منظور گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی، برپایی تورهای مشترک فناوری و برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی‌های فناورانه ایران در کشور عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و واحدهای فناور آن بازدید کردند.

در این جلسه حسن زمانیان به سابقه همکاری‌های فرهنگی و علمی دو کشور اشاره و گفت: وجود اشتراکات مذهبی، تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور ایجاب می‌کند که گسترش همکاری و تعامل در زمینه‌های مختلف علمی افزایش یابد.

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به تحصیل دانشجویان دکترای پژوهشی دارای طرح پژوهشی تقاضا محور بیان داشت: این سازمان آمادگی خود را جهت پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش محور از کشور عراق اعلام می‌دارد.

در ادامه لبنا خمیس مهدی گفت: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با فضای بزرگ، پژوهشکده‌های نوین و دانشمندان گرانقدر، نقشی بزرگ در گسترش و رشد علمی ایفا کرده است. امیدواریم بتوانیم با گسترش روابط با چنین سازمانی، از تجربیات آن در کشور عراق استفاده کنیم و دانشجویان و استادان ما با حضور در این مرکز با نوین ترین دستاوردهای علمی آشنا شوند.

رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم عراق ضمن بیان امتیازات ویژه سفر خود به ایران اظهار داشت: به لطف الهی، امروز دیداری بسیار ارزشمند و مفید به همراه هیئت وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران داشتیم و برای اولین بار است که چنین مرکز بزرگ علمی و پژوهشی را مشاهده می‌کنم و دیدگاه جدیدتری نسبت به ایران پیدا کردم.

وی با اشاره به توانمندی‌های سازمان با وجود ۹ پژوهشکده بیان داشت: سازمان با دستاوردهای گوناگون و فعالیت‌های علمی گسترده توانسته است در منطقه تعاملات خوبی را ایجاد کند و کشور عراق نیز تمایل دارد در زمینه‌های تحقیقاتی و طرح‌های کلان به ثمر رسیده همکاری و مشارکت داشته باشد.

لبنا خمیس مهدی گفت: پارک علم و فناوری عراق در سال گذشته افتتاح شده است و می‌توان از تور فناوری و برپایی نمایشگاه توانمندی شرکت‌های ایرانی جهت تعاملات علمی و فناورانه بین پارک علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و عراق استفاده کرد.

در پایان این دیدار معاون پژوهش و توسعه وزرت علوم عراق و هیئت همراه از پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی، آزمایشگاه‌های تخصصی بانک‌های سویه‌های خون، سایت ماهواره و چند واحد فناور سازمان که در زمینه‌های تجهیزات پزشکی و قطعات هوایی فعالیت داشتند، بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • جذب سرباز امریه در سازمان جهاددانشگاهی صنعتی شریف
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی