Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، واحد پژوهش های کاربردی معاونت برون مرزی با بازنشر پژوهش «واکاوی سرچشمه های سیاسی و اجتماعی تروریسم از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)» در آذر 1397 به بررسی ابعاد نامه دوم رهبر انقلاب به جوانان غربی با محوریت مبارزه با تروریسم پرداخت.

همزمان با سردرگمی جهان غرب در ریشه یابی علل افزایش ضریب خشونت ها و وحشت آفرینی های تروریستی در جامعه غرب، دومین نامه مقام معظم رهبری (مدظله) خطاب به جوانان غربی در 29 نوامبر 2015 (8 آذر 1394)، حاوی مجموعه ای تامل برانگیز و علمی از علل  و ریشه های واقعی رشد گرایشات تروریستی در جوامع غربی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقوع حملات تروریستی 13 نوامبر 2015 پاریس که بیش از 130 کشته برجای گذاشت،  حکایت از آن داشت که محدوده های جولان تروریسم در شامات و آسیای غربی و یا سایر مناطق دوردست محصور نخواهد ماند.

 این رویداد نشان داد تروریسم همانطوری که مقام معظم رهبری فرموده اند درد مشترکی است و نه تنها جوامع غربی در برابر ویرانگری های رشد گرایشات افراطی مصونیت ندارند، بلکه گویای این حقیقت است که بدون یافتن راه پیشگیری و در نهایت علاج افراطی گری، ملت های غرب نیز تا آینده ای غیرقابل پیش بینی، گریزی از تحمل خسارت های رشد تصاعدی گرایشات خشونت طلبانه نخواهند داشت.

پس از تدوین این نامه هوشمندانه از طرف رهبر جهان اسلام، واحد پژوهش های کاربردی معاونت برون مرزی سازمان صداوسیما بر آن شد از دیدگاه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) سرچشمه های سیاسی و اجتماعی تروریسم را مورد واکاوی قرارداده و پژوهشی را در مورد این نامه تاریخی به قلم دکتر دیاکو حسینی پژوهشگر مسائل استراتژیک منتشر کند.

این پژوهش در شش بخش منتشر شده که شامل مواردی همچون «نگاهی به اهم محورهای دومین نامه مقام معظم رهبری به جوانان غربی» ، «مداخلات خارجی و چرخه بازتولید خشونت» ، «تروریسم دولتی رژیم صهیونیستی و غرب» ، «روابط عربستان سعودی و ایالات متحده؛ به مثابه سرمنشاء تروریسم»، «خشونت ساختاری؛ نابودی سرمایه اجتماعی در جوامع غربی» و «پیشنهادهای رسانه ای» است.

وجود «اندیشه خشونت زا در جوامع غربی»، «معیارهای دوگانه بر سیاست های غرب»، «تقسیم تروریسم به خوب و بد» و «ترجیح منافع دولت ها بر ارزش های انسانی و اخلاقی»، «تغذیه فرهنگی ناسالم در محیط آلوده و خشونت زا در غرب» و ... از جمله نکاتی است که مقام معظم رهبری با درایت و هوشمندی وافر به آنها اشاره فرموده اند و آخرین دستاوردهای مطالعاتی فرهنگی و اجتماعی مستقل در دنیای غرب دقیقا اصول تدوین شده در نامه مقام معظم رهبری را تصدیق می کنند .

حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) در پرتو این نامه تاریخی، بخوبی هشدار داده اند در واکنش و چاره جویی به بحران هایی که دامن گیر جامعه کنونی غرب شده است، «واکنش های عجولانه، حرکات هیجانی و شتابزده و تدابیر سطحی» که تلویحاً اشاره ای است به پاسخ های نظامی بدون پشتوانه و یا تهدید مسلمانان در جوامع میزبان، نمی تواند نتیجه ای جز «افزایش گسست های موجود، ایجاد انزوا، هراس و اضطراب در جامعه مسلمانان اروپا و آمریکا»، «محروم ساختن مسلمانان اروپا و آمریکا از حقوق اصلی شان»، «گشودن راه بحران های آینده با افزایش قطب بندی موجود به خصوص با قانونی شدن تدابیر سطحی» به دنبال داشته باشد؛ همانگونه که تاکنون چنین بوده است.

فرازهایی از فرمایش های گهربار مقام معظم رهبری و محورهای نامه مذکور در مجموعه برنامه 11 قسمتی «چالش های مهاجرت مسلمانان به اروپا» که آبان 97 توسط واحد پژوهش های کاربردی برای رادیوهای برونمرزی تهیه شده، آورده شده است.

پژوهش ذکر شده برای مطالعه و بررسی علاقمندان و پژوهشگران گرامی در تارنمای واحد پژوهش های کاربردی معاونت برون مرزی به آدرس arc.irib.ir موجود و آماده بهره برداری است.

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تغذیه خشونت رهبر معظم انقلاب سرمایه مقام معظم رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۲۷۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای

رئیس دانشگاه معارف اسلامی گفت: همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه در قم برگزار خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین شاکری ظهر امروز در نشست خبری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای که سالن جلسات دانشگاه معارف اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: به عنوان دانشگاه معارف اسلامی وظیفه داریم از ظرفیت اندیشمندان صاحب فکر استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه نسبت به شخصیت مقام معظم رهبری غفلت جدی داشته‌ایم، مطرح کرد: مقام معظم رهبری در تبیین دین بسیار موفق بوده و قدرت ارتباط‌گیری بالایی دارند.

رئیس دانشگاه معارف اسلامی با بیان اینکه این پژوهش‌ها می‌تواند نگرش امام را گسترش دهد، عنوان کرد: به همین منظور نشست‌های متعددی با مسئولان استانی برگزار شده است که حدود 80 مقاله از این بستر دریافت شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون حدود 146 مقاله پذیرش شده است، خاطرنشان کرد: در کنار ارسال مقالات شاهد ارسال چکیده مقاله‌ها نیز بوده‌ایم که در پایان یک جلد از آن‌ها منتشر خواهد شد.

حجت الاسلام والمسلمین شاکری با بیان اینکه همایش چهارشنبه 12 اردیبهشت‌ماه برگزار خواهد شد، تصریح کرد: مهمانان ویژه این همایش نیز آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان از اعضای بیت مقام معظم رهبری خواهند بود.

وی اظهار داشت: این همایش در سالن شهید سلیمانی دانشگاه معارف اسلامی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • باقری:‌ گذر موفق ایران از نشیب وفرازها مرهون حکمت رهبر معظم انقلاب است
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره
  • ماجرای دریافت انگشتر مقام معظم رهبری توسط یک کارگر
  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است
  • توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باعث ریشه کن شدن فساد است
  • سالن ورزشی استاندارد در شهرستان بجستان نداریم
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • ۱+۵ موضوع مهمی که باید هدف «جهاد تبیین» قرار گیرد