Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه در ایران سرطان معده شایع‌ترین سرطان‌‌ها است گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، خراسان رضوی، زنجان و گلستان بیشترین آمار سرطان معده به ثبت رسیده است. ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۶ استانها فارس نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، رضا ملک‌زاده امروز در نخستین کنگره بین‌المللی جراحی سرطان با بیان اینکه ایران جزو معدود کشورهایی است که هنوز سرطان معده در آن شایع است، اظهار داشت: در دیگر کشورهای دنیا آمار سرطان معده در حال کاهش است و این نوع سرطان در استان‌های شمالی کشور شیوع بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در سال 2014 از 98 درصد جمعیت ایران در رابطه با شیوع سرطان تحقیقاتی انجام شد که نتیجه آن از هر 100 هزار ایرانی 158 نفر در معرض سرطان قرار دارند گفت:سرطان معده، سینه، پوست، پروستات، روده وسرطان مثانه به ترتیب شایع‌ترین انواع سرطان در بین ایرانیان گزارش شده که نیاز است افراد با مشاهده هرگونه تغییر در اندامشان به پزشک مراجعه و آزمایشات دوره‌ای را انجام بدهند.

معاون تحقیقاتی وزارت بهداشت مهم‌ترین علت سرطان را مصرف نمک، چای داغ، استعمال تریاک، دخانیات و مصرف بیش از اندازه کباب گوشت قرمز اعلام کرد و افزود: براساس گزارش تحقیقاتی که در استان آذربایجان غربی انجام شد مشخص شده بیشتر مردم این استان خامه  صبحانه، کباب و تنقلات سوخته مصرف می‌کنند همچنین وجود آتش‌فشان خاموش در مناطق اردبیل سبب شده شیوع سرطان معده در این استان نگران‌کننده باشد.

ملک‌زاده مصرف سبزی و میوه‌جات همچنین گوشت سفید عاملی مهم در برابر ابتلا به سرطان اعلام و تاکید کرد: نیاز است خانواده‌ها سبزی و میوه‌جات را در سبد غذایی خود قرار بدهند تا از ابتلا به سرطان در امان بمانند.

وی آمار ابتلا به سرطان در بین مردان 40 تا 60 ساله را مهم توصیف کرد و گفت: آمارها نشان می‌دهد آمار مردان مبتلا به سرطان بیشتر از زنان است و  این نشان می‌دهد مردان به سلامتی خود کمتر اهمیت می‌دهند و نسبت به اقدامات پیشگیرانه بی‌تفاوت هستند.

معاون تحقیقاتی وزارت بهداشت درباره آمارهایی که نسبت به شیوع سرطان در فارس مطرح است گفت: آمارها نشان می‌دهد شیوع سرطان در این استان زیر 15 درصد است و بیانگر آن است که اقدامات پیشگیرانه در این استان به خوبی انجام شده است.

انتهای پیام/م

R41382/P1486/S6,61/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۴۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • این غذاها را با هم نخورید!
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • به‌زودی تشخیص سه نوع خطرناک سرطان با یک قطره خون ممکن می‌شود
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • آیا غذا‌های دریایی سرطان زا هستند؟
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد