Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سه نشست جداگانه که در سومین جشنواره نشریات و رسانه های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با دانشجویان داشت، با ترسیم روحیه آرمان گرایی، انقلابی‌گری و اخلاق مداری، گفت: روحیه انقلابی‌گری و عدالت خواهی فقط مختص دانشجویان بسیجی نیست بلکه بر اساس یک تحقیق دقیق علمی، عموم آینده سازان کشور حاضر نیستند فرهنگ و استقلال ایران به دست بیگانگان بیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه مباحث خود اذعان کرد: فکر نو، تراوش‌های نو، روحیه انقلابی، تفکر بسیجی و تحرک جهادی در اکثر آثار سومین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی موج می زند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مبارزه با آمریکا و استکبار جهانی برای نسل امروز که به استقلال کشور تعصب دارند، تبدیل به یک آرمان شده و انتظار می رود نشریات دانشجویی امسال در سالروز ۱۶ آذر و روز دانشجو نقش شایسته خود را در معرفی جنایات تاریخی نظام سلطه به ویژه آمریکای جنایتکار ایفا کنند.

دکتر نصیری در ادامه درباره عملکرد مسئولان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در انتقال ارزش‌‌های انقلاب یادآور شد: فعالیت فرهنگی یک کار زمان‌بر اما جهادی است است و دانشگاه آزاد اسلامی در دوره مدیریتی جدید در زمینه فرهنگی حرکت رو به رشدی داشته است. در میدان دادن به جوانان انقلابی و تشکیل جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی نسبت به یک سال گذشته حرکت رو به رشدی داشتیم که نمونه آن همین جشنواره نشریات دانشجویی است.

وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی باید چشم بیدار مسئولان دانشگاه در شناسایی مشکلات و حل مسائل به سمت پیشرفت انقلاب اسلامی باشند، ادامه داد: در دوره گذشته دانشگاه آزاد برای دریافت مجوز انتشار نشریه دانشجویی یک دانشجوی بسیجی انقلابی، ده ها سنگ بزرگ جلوی راه این فرزندان راستین انقلاب بود و به برکت حضور و فکر انقلابی دکتر ولایتی امروز تمام سنگ ها از مسیر حرکت افسران جنگ نرم برداشته شده و دیگر جای هیچ گونه توقفی برای جریان دیندار و انقلابی دانشگاه نیست.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی درباره اثرگذاری فعالیت‌‌های فرهنگی دانشگاه گفت: جمهوری اسلامی و تیم مدیریتی جدید این دانشگاه به ویژه دکتر طهرانچی و دکتر کلانتری جایگاهی واقعی و نقشی اساسی برای تحرک مثبت فرهنگی و علمی دانشجویان قائل هستند و لذا روز به روز دانشجویان از حالت بی تفاوتی و بی انگیزگی درآمده و ما شاهد جوشش متعهدانه و ارزشمندانه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه فرهنگ هستیم که نمونه بارز آن حضور گسترده دانشجویان در پیاده روی اربعین امسال در کربلا و نجف بود.

وی تاکید کرد: به دنبال آن هستیم تا در صورت موافقت مسئولان دانشگاه، بخشی از فعالیت رسانه ای رسمی دانشگاه در روزنامه فرهیختگان یا خبرگزاری ایسکانیوز را به فعالان نشریات و رسانه های دانشجویی بسپاریم.

دکتر نصیری اظهار داشت: دانشجویان همان گونه که در دوره تحصیل به استاد راهنما مراجعه می کنند، در فعالیت های فرهنگی نیز با استادان ارزشی بسیج اساتید، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اساتید گروه‌های معارف در ارتباط باشند.

انتهای پیام/

167 / 167

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی