Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، عضو هیات مدیره و معاون مالی بانک ملی ایران پیاده سازی اصولی و دقیق استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی را از الزامات حضور در عرصه اقتصاد بین الملل دانست و گفت: بانک ملی ایران با هدف ایجاد انضباط مالی، از سال گذشته صورت های مالی خود را کاملا مطابق با استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی (IFRS) تهیه می کند و به شفاف سازی عملکرد ها پایبند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ناصر شاهباز در گفت و گو با روابط عمومی بانک ملی ایران با تاکید بر اینکه شفافیت در صورت های مالی بانک ها درواقع حمایت از مشتریان و کمک به تصمیم گیرندگان و استفاده کنندگان از این اطلاعات است، افزود: بر همین اساس رعایت دقیق استانداردهای گزارشگری مالی بین المللی گام موثری برای ارتقای شفافیت و بهبود اطلاعات ارائه شده برای نظام بانکی کشور تلقی می شود.

وی با تاکید بر اینکه شفافیت در صورت های مالی با بالا رفتن تعداد بانک ها اهمیت بیشتری یافته است، تصریح کرد: الزام بانک مرکزی برای تهیه صورت های مالی بر اساس نمونه ارائه شده و مطابق با استانداردهای بین المللی و همچنین توصیه های کمیته بال نیز در راستای شفافیت ارائه اطلاعات است.

شاهباز ادامه داد: با توجه به این که مهمترین خصوصیات صورت های مالی تهیه شده بر اساس استانداردهای مالی گزارشگری بین المللی، شفافیت است، بانک ملی ایران نیز از سال گذشته صورت های مالی خود را طبق نمونه ارسالی بانک مرکزی تهیه می کند.

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران تاکید کرد: البته بسترسازی مناسب به ویژه از منظر پیاده سازی توصیه های کمیته بال و استقرار بهینه مدیریت ریسک در شبکه بانکی به منظور تنظیم دقیق و بهره برداری موثر از برخی یادداشت ها ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت و ثبات بانک ها به عنوان یکی از اصلی ترین ارکان اقتصادی کشور، نیازمند شفافیت است، بیان کرد: اهمیت موضوع در حفظ اعتماد عمومی به سیستم بانکی و جلوگیری از بروز هرگونه بحران در این بخش است.

شاهباز اظهار کرد: ابلاغ ضوابط ناظر بر حداقل استانداردهای شفافیت، ابلاغ مقررات گوناگون ناظر بر فعالیت های بانک ها و راه اندازی سامانه های مختلف، همه در راستای ایجاد شفافیت و جلوگیری از هرگونه فساد است.

 

معاون مالی بانک ملی ایران خاطر نشان کرد: این بانک با رعایت ضوابط و مقررات وضع شده از سوی بانک مرکزی و ارائه صورت های مالی خود مطابق با نمونه درخواستی آن بانک سعی در شفافیت ارائه اطلاعات خود دارد و در این زمینه نیز سامانه ها و نرم افزارهای متعددی تهیه یا در حال تکمیل شدن است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۳۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، احسان خاندوزی در مراسم رونمایی از برات الکترونیک گفت: همچنان عادت رسوب یافته و فرهنگ‌مالوف تامین مالی از طریق شبکه بانکی، که در شبکه فعالان اقتصادی وجود داشته رویه غالب است. اما با توجه به محدودیت‌های سیاست کنترل ترازنامه بانکها چاره ای جز معرفی ابزارهای جدید تامین مالی بنگاه‌ها نخواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: سقف برداشت از حساب‌های بانکی چقدر شد؟

وزیر اقتصاد گفت: بایستی مسیرهای جاری تامین مالی را بیش از پیش هموار کنیم و ابزارهایی از جنس اوراق گام، فاکتورنیک، سفته و برات الکترونیک و...در این راستا توسعه یابند.

خاندوزی گفت: اگرکمک و همراهی قوه قضاییه و بانک‌مرکزی سایر دستگاهها نبود این ابزارها به این شکل توسعه نمی یافتند.

وی افزود، بر اساس حکم قانون، سهم و وزن تامین مالی اقتصاد توسط دستگاههای مختلف، به وسیله وزارت اقتصاد تعیین خواهد شد.

در همین راستا طرح جدید تامین مالی زیر ساخت، نیز وزن بیشتری به وزارت اقتصاد خواهد داد تا نقش هماهنگ کننده بیشتری میان دستگاهها ایفا کند.

وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد، نهاد تضمین و نقش ضمانت نامه ها در گره گشایی از تولید یک دهم سایر کشورها در ایران موثر نیست.

برای هر کدام از بانکهای کشور با توجه به نوع کسب وکار انها باید مشخص شود که سهم هر بانک در تامین مالی تولید و میزان استفاده آنها از روشهای موجود تامین مالی چه قدر است.

وی افزود، به عنوان یک پیشنهاد مشخص برای استفاده از قدرت خلق پول در بانکها باید سهم آنها در استفاده از ابزارهای تامین مالی از قبیل برات الکترونیک مشخص شود.

سال قبل سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت به بیش از ۲۷۰ همت رسیده است. همچنین در سه سال اخیر به میزان قابل توجهی به سرمایه بانکهای دولتی افزوده شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموعا ۱۵۰همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد،گفت: در دولتهای قبل فقط ۵۴همت از اموال مازاد بانکها فروخته شده بود، بر این اساس امیدواریم با توجه به مصوبه هییت وزیران در سال جاری شاهد رشد بیشتری نسبت به موضوعاتی از قبیل واگذاری اموال مازاد بانکها باشیم.

خاندوزی همچنین گفت: سال قبل سهم تسهیلات خرد خانوار به ۱۹ درصد درسیده و تا امروز ۱۱۷ همت تسهیلات بدون ضامن پرداخت شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228564 برچسب‌ها بانک مرکزی ایران

دیگر خبرها

  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است
  • برگزاری نخستین جلسه کمیته سرمایه‌گذاری بانک دی در سال جاری
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • رئیس دیوان عالی کشور: حجاب در ایران قانون است؛ حتی کسانی که مسلمان نیستند یا پایبندی جدی به احکام اسلام ندارند، تابع قانون باشند/ قضات در این زمینه اصل بازدارندگی از جرم را در نظر داشته باشند و احکامی صادر کنند که موجب تنبه شود
  • اهمیت عضویت ایران در کمیسیون بین‌المللی الکتروتکنیک