Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد بطحایی، در نشست هم اندیشی گفتگوی بین نسلی که صبح امروز در دفتر وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، پس از آنکه دانش آموزان در مقطع متوسطه دوم که نمایندگان مناطق مختلف شهر تهران و استان های تهران بودند، سخنان و دغدغه های خود را گفتند، گفت: من هر چه فکر می کنم هیچ جمع بندی جز حرف های تک تک شما که عالمانه و اندیشمندانه مطرح کردید، نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در فرصت کم راهکار ارائه کردید. گفتگوی بین نسلی آب حیات برای امروز است که هیچ دوره ای به این پر اهمیتی نبوده است.

وی ادامه داد: تفاوت نسل ها هر چه جلوتر می رویم بیشتر می شود. ما به معنای الگوپذیری صرف نباید این گفتگو تلقی شود به طوریکه سبک زندگی و نوع گفتگوی شما حتما باید مانند پدرانتان باشد. کشور ما دارای فرهنگ و تمدن غنی است و باید مورد استفاده قرار بگیرد. کیستی و چیستی شخصیت هر فردی باید با استفاده از تجارب انباشته گذشته باشد اما منحصر به فرد است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: موانعی سر راه گفتگوی بین نسلی وجود دارد و شما اشاره کردید مثل بالا رفتن سن ازدواج که تفاوت سنی بین پدر مادرها و بچه ها بیشتر شده است. تک فرزندی یا در بهترین حالت دو فرزند در خانواده وجود دارد که خودش مانع توسعه و گفتگو در خانواده است. به مشکلات اقتصادی هم به عنوان مانعی سر راه گفتگو هم اشاره شد اما آیا با آسایش بیشتر به آرامش بیشتر می رسیم؟ 

بطحایی بیان کرد: مهم ترین عامل در گفتگوی بین نسلی این است که صدای نوجوانان و جوانان باید شنیده شود. این صدا شنیده نمی شود. درک ما از تصویر فرزندانمان کامل نیست. البته درک شما هم از پدر و مادرتان با واقعیت فاصله دارد. یکی از عواملی که می تواند این درک را نزدیک کند گفتگوست.

وی ادامه داد: ما هنگام سیاستگداری انچه در سن شما نیاز بود ملاک قرار می گیرد. آموزش و پرورش در یکسال گذشته دارد تلاش می کند این را جا بیاندازد که نباید دانش آموز فرمول ها را حفظ کند در همین راستاست. تاکید ما هم توجه به نیازهای دیگر فردی و اجتماعی شماست. در سبد یادگیری بچه ها دیگر جایی برای نیازهای دیگر نمی ماند.

کد خبر 4472576 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: دانش آموزان سید محمد بطحایی وزارت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۳۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران

    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان  در همایش فرمانداران استان کرمان  با تاکید برتثبیت مالکیت اشخاص حقیقی و حقوقی و صدور ۹۹/۷ درصد از اراضی ملی استان، در بخش صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی، شهری و روستایی و دستگاه‌های دولتی، بخشی از کار بر زمین مانده که متقاضی‌محور بودن و فرادستگاهی بودن حدنگاری عوامل عمده این مسئله هستند.

 هاشمی با اشاره به فراهم شدن امکان ارائه خدمات غیر حضوری و بر پایه هوش مصنوعی در سایه توسعه حدنگاری و صدور اسناد رسمی گفت: بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی  الکترونیک انجام و در حوزه استعلامات نیز به دلیل ایجاد دفتر الکترونیک در اسناد تک‌برگ، ۸۱ درصد استعلامات دادگاه‌ها و سایر مراجع ذی‌صلاح به صورت آنی و توسط هوش مصنوعی پاسخ داده می‌شود.

او با اشاره به نقش حدنگاری اراضی کشاورزی در تامین امنیت غذایی و شعار سال، به اولویت صدور اسناد اراضی کشاورزی در سال جاری اشاره و اضافه کرد: از مجموع ۵۴۳ هزار هکتار از اراضی تداخلی استان، تا کنون برای۲۱۱ هزار هکتار رفع تداخل صورت گرفته و برای برداشتن بار مالی تهیه نقشه از دوش کشاورزان استان، پارسال برای ۱۰۰ هزار از اراضی زراعی قرارداد نقشه‌برداری منعقد شده و برای باقیمانده اراضی نیز اعتبار ویژه‌ای برای استان کرمان از سوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در نظر گرفته شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان همچنین با اشاره به وجود مشکلات ثبتی قدیمی و سابقه‌دار در برخی شهرستان‌ها گفت: مقرر شد کمیته حل معضلات ثبتی با هدف شناسایی مشکلات ثبتی، در اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تشکیل تا پس از شناسایی و احصاء معضلات ثبتی ریشه‌دار که حل آن نیازمند هم‌افزایی چندین دستگاه است، موارد حسب مورد در شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان و یا شورای حفظ حقوق بیت‌المال استان کرمان برای اتخاذ راهکار مطرح شود.

دیگر خبرها

  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • گفتگوی سخنگوی دولت با یک دانشجو درباره پیشرفت‌های ایران + فیلم
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • تأکید نماینده ولی فقیه در لرستان بر رفع موانع تولید
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود
  • موانع مشارکت مردم‬ استان‬ تهران‬ در امر تولید و اقتصاد رفع شود
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان با همکاری فرمانداران
  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • بیش از ۹۰ درصد خدمات ثبتی الکترونیکی انجام می‌شود