Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آخرین یافته‌های به دست آمده در خصوص قتل جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار مقتول عربستانی نشان می‌دهد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی در ساعات پیش و پس از قتل خاشقجی دستکم 11 پیام را به نزدیک‌ترین مشاور خود، که بر تیم قاتل جمال خاشقجی نظارت داشت، ارسال کرده است. این مطلب را نشریه وال‌استریت‌ژورنال براساس ارزیابی محرمانه سازمان سیا منتشر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش وال‌استریت‌ژورنال که مستند به ارزیابی‌های سازمان سیا است آمده که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی در آگوست 2017 (مرداد 1396) به دستیاران خود گفت اگر تلاش‌هایش برای تشویق خاشقجی به بازگشت به عربستان سعودی موفق نبود، «می‌توانیم وی را بیرون از عربستان سعودی فریب داد و ترتیب کارها را داد.» براساس ارزیابی سازمان سیا، این سخنان «حکایت از آغاز عملیات سعودی‌ها علیه خاشقجی است.»‌

جمال خاشقجی روزنامه‌نگار و نویسنده مشهور عربستان سعودی که طی سالیان اخیر از منتقدان برجسته حکام سعودی بود، در تاریخ دوم اکتبر (10 مهر) برای انجام کارهای مرتبط با ازدواج مجددش، وارد کنسولگری عربستان سعودی در استانبول شد، ورودی که نهایتا به مرگی دردناک منتهی شد.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که در تهیه این گزارش توانسته است بخش‌های گزیده از ارزیابی سازمان سیا، که مستند به اطلاعات ردیابی شده و دیگر اطلاعات مخفیانه است را بررسی کند.

سازمان سیا ماه گذشته در ارزیابی خود از قتل خاشقجی نتیجه‌گیری کرد که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی دستور قتل را داده است. این ارزیابی به استعماع دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و سایر مقامات کنگره نیز رسیده است. با این حال، ترامپ در سخنانی با زیر سئوال بردن نتیجه‌گیری سازمان سیا در خصوص نقش محمد بن سلمان در قتل خاشقجی گفت: «ممکن است که وی چنین کاری کرده باشد، و ممکن است چنین نکرده است.»‌

بررسی بخش‌های برگزیده ارزیابی سازمان سیا نشان می‌دهد که این سازمان با «اطمینان متوسط تا بالایی» به این نتیجه رسیده است که محمد بن سلمان، «شخصا» خاشقجی» را «هدف گرفته و احتماالا دستور مرگ وی را داده است.»

طبق آنچه سازمان سیا ارائه کرده است، پیام‌های الکترونیکی ارسال شده از سوی محمد بن سلمان خطاب به سعود القحطانی است. در ارزیابی سازمان سیا آمده است که سعود القحطانی بر 15 مردی که خاشقجی را به قتل رساندند نظارت داشته و در همان زمان، در تماس مستقیم با رهبر تیم اعزامی به استانبول بوده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: قتل عربستان سعودی سازمان سیا عربستان ازدواج مرگ ازدواج سازمان سیا عربستان سعودی قتل بن سلمان خاشجقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۴۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع

ایتنا - رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی گفت: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.
هر چند توسعه زیرساخت‌های حوزه تلفن سیار نیازمند نصب دکل‌های تلفن همراه در نقاط مختلف شهرهاست، اما هنوز هم بسیاری از مردم بر این باورند که این دکل‌ها دارای تشعشعات مضری برای بدن هستند و آنها را عامل بروز برخی بیماری‌ها مانند سرطان می‌دانند.  

به گزارش ایتنا از ایسنا، تشعشعات موبایل و مخاطرات آن سال‌هاست علی رغم توضیحات مسئولان از جمله دغدغه‌های مردم بوده اما بنابر گفته کارشناسان هنوز آسیب های ناشی از امواج یا تشعشعات فناوری هایی مانند تلفن همراه هنوز در دنیا به یک اجماع واحد نرسیده‌اند و شاید نیاز است سال‌ها بگذرد تا مشخص شود آنتن‌های نزدیک به منزل اشخاص تأثیری داشته است یا خیر؟ ولی به صورت کلی توصیه می‌شود قشر آسیب‌پذیر جامعه مانند کودکان، افراد مسن یا زنان باردار از این نوع تشعشعات دور باشند؛ به همین دلیل سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی کشور (رگولاتوری) بر اساس وظایف خود، در همکاری با سایر سازمان‌های متولی در این حوزه مانند سازمان انرژی اتمی ایران، به طور مستمر تشعشعات آنتن دکل‌ها را به سه روش اندازه‌گیری می‌کند.

در این راستا محمد شمسایی- مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه شمال شرق- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی بر لزوم اطمینان از استاندارد تشعشعی تلفن همراه تأکید کرده است.

شمسایی در این زمینه تشریح کرد: معمولا برای خرید یک گوشی تلفن همراهِ جدید به بِرند، مدل، سیستم عامل، قیمت، امکانات، زیبایی، و غیره از آن توجه می کنیم؛ اما توصیه بهداشت الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.  

موضوعی که امیر محمدزاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - هم به آن اشاره و گفته است: برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR توسط آزمایشگاه‌های مورد تایید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشدید حملات مقاومت عراق به اهداف صهیونیستی همزمان با حمله به رفح
  • ببینید | فوری؛ ترور محمد بن سلمان ناکام ماند!
  • عملیات نجات ملوان با گل یک پرسپولیسی
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • «برمودا» قابلیت ساخت فصل‌های متعدد را دارد
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • توضیحات جبلی درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت
  • دیدار امیرعبداللهیان و فیصل‌بن‌فرحان در گامبیا
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت