Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-27@21:58:20 GMT

معرفی آپ و نرم افزار های پرداخت - اذر 97

تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۵۶۲۴۰

به گزارش پارس نیوز، 

در حال حاظر بسیاری از نرم افزاره وظایف کاربردی را بر عهده دارند. مسلما هرچه این کاربردها به کارهای روزانه کاربران نزدیک تر باشند، به طور حتم نیز با استقبال بیشتری رو به رو خواهند شد. یکی از برترین نرم افزارهای کاربردی ایرانی آپ می باشد. با دانلود آپ به مجموعه ای از خدمات و کاربردهای روزانه دسترسی خواهید داشت که بیشتر در زمینه خدمات پرداختی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی این پرداخت ها را با نرم افزاری همانند آپ انجام می دهید در وهله اول در زمان خودتان صرفه جویی کرده اید. در دنیای امروز نیز زمان حرف اول را می زند. در آپ می توانید کارهایی از قبیل شارژ اینترنت خانگی خود، خرید شارژ برای سیم کارت اعتباری و پرداخت قبض سیم کارت دائمی، انجام کارهای خیریه و نیکوکاری، خدمات مربوط به خودرو از جمله بیمه و معاینه فنی، سرمایه گذاری های معتبر و کارت به کارت بین تمامی بانک ها را انجام دهید.

پس از دانلود این اپلیکیشن کاربردی می توانید با یکی از سیم کارت هایی که به نامتان است یک حساب کاربردی در آپ ایجاد کنید. برای این کار ابتدا شماره خود را در اپلیکیشن آسان پرداخت وارد می کنید سپس به انتظار ارسال کد فعال سازی خود می نشینید. این کد معمولا کمتر از یک دقیقه برایتان ارسال خواهد شد. پس از دریافت این کد می توانید با درج آن در نرم افزار وارد آپ شوید. در منوی اصلی این اپلیکیشن، مجموعه ای از مهم ترین کاربردهایی آن قابل مشاهده می باشد که می توانید خیلی راحت و فقط با یک کلیک به آن ها دسترسی کامل داشته باشید.

از نمونه های برنامه های پرداختی که چند سالی می شود تعداد آن ها به صورت مرتب افزایش می یابد، می توان به نرم افزارهای پرداختی بانک ها اشاره کرد. این اپلیکیشن ها در ایران با نام همراه بانک معرفی شده اند و در مدتی کوتاه بازدهی بسیار خوبی داشته اند. کامل ترین آپدیت همراه بانک ملت نیز مدتی پیش وارد مارکت های معتبر تلفن های همراه شد و همچنین در سایت رسمی بانک ملت نیز قرار گرفت. این نرم افزار برای تمامی کاربران و مشتریان بانک ملت به صورت کاملا رایگان منتشر شده است و حتی اگر بخواهید آن را نصب کنید نیز باید به شعب این بانک مراجعه کنید تا ثبت نام رسمی برای همراه بانک ملت برایتان صورت پذیرد.

بانک ملت که یکی از قدیمی ترین بانک های دولتی می باشد، برای آن که بتواند برای مشتریان خود راه های ارتباطی راحت تری فراهم کند، ابتدا به انجام کارها از طریق وبسایت روی آورد. اما به طور حتم بسیاری از مردم علاقه ای به انجام کارهای بانکی در سایت ندارند و بسیاری دیگر از آن ها توانایی این کار را نیز در خود نمی بینند. بنابر این شاهد این ماجرا بودیم که کامل ترین آپدیت همراه بانک ملت سرانجام با بررسی های مکرر و برنامه نویسی دقیق وارد بازار شد. به علت آن که بسیاری از کاربرانی ایرانی این بانک خبر انتشار چنین نرم افزاری را شنیده بودند؛ در همان روزهای اولیه انتشار همراه بانک ملت، استقبال بسیار بی نظیری از آن به عمل آوردند.

 

پس از آن که بسیاری از بانک های دولتی و غیردولتی ساخت اپلیکیشن همراه بانک را برای خود ضروری دیدند و در کمترین فرصت ممکن چنین نرم افزاری را آماده کرده و در اختیار مشتریان خود قرار دادند، بانک ملی نیز تصمیم گرفت نرم افزارمربوط به خود را ارائه کند. همراه بانک ملی را می توان از تمامی همراه بانک هایی که تا به امروز منتشر شده اند متمایز دانست. زمانی این تمایز را به خوبی درک خواهید کرد که چند کار ساده بانکی خود را با این نرم افزار هوشمند انجام دهید. سادگی و سرعت عمل بالا دو ویژگی بسیار مهم این همراه بانک می باشد. محیط کاربری این اپلیکیشن بسیار ساده و شیک طراحی شده است تا بتوانید در هنگام انجام کارهای به نسبت پیچیده بانکی نیز، تمرکز بالای خود را حفظ کنید.

شما عزیزان برای فعال سازی همراه بانک ملی باید حتما یک بار به یکی از شعبه های رسمی این بانک مراجعه کنید. زمانی که برای این کار به نزدیک ترین شعبه بانک ملی مراجعه می کنید، یکی از کارمندان بانک وظیفه انجام امور همراه بانک را بر عهده دارد. در اولین اقدام برای شما نسبت به شماره تلفن همراهتان یک حساب کاربری موبایلی ایجاد خواهد شد و در گام مهم تر بعدی، یک رمز عبور 6 الی 8 رقمی در اختیارتان قرار می گیرد. این رمز، همان رمز ورود شما به اپلیکیشن نخواهد بود، بلکه این رمز را فقط یک بار و برای ورود به اپلیکیشن همراه بانک استفاده می کنید و پس از آن باید با رمزی که خودتان در محیط نرم افزار قرار داده اید، وارد پنل کاربری شوید.

 

سه اپلیکیشن معرفی شده تا به اینجای مطلب همگی نرم افزارهای تخصصی ارائه دهنده خدمات کاربردی بودند، اما برخی دیگر از اپلیکیشن ها نیز وجود دارند که خدمات پرداختی کاربرد اصلی آن ها نیست ولی این کاربرد را در نرم افزار خود قرار داده اند تا کاربرانشان بتوانند کارهای ساده پرداختی خود را به راحتی و بدون هدر رفت وقت انجام دهند. یکی از محبوب ترین این نرم افزارهای، اپلیکیشن روبیکا می باشد که از سال پیش تا به امروز به محبوبیت غیر قابل توصیفی دست یافته است. روبیکا بسیار ساده و کاربردی طراحی شده است و در محیط کاربری آن به راحتی می توانید تمامی کارهای مد نظر خود را در کمترین زمان ممکن انجام دهید و نتیجه حاصل شده را به عنوان یک رزومه برای خودتان در روبیکا ثبت کنید.

در این اپلیکیشن پرطرفدار ایرانی بخشی به نام مگا پی وجود دارد. پی که از ریشه لاتین کلمه پرداخت می آید به همان بخش پرداختی روبیکا اشاره دارد. در مگا پی می توانید کارهای بانکی خود همانند کارهای ساده ای مثل: ساخت کیف پول های بین المللی و معتبر، پرداخت قبوض ماهانه مثل قبوض برق، آب، گاز، تلفن و تلفن همراه، خرید شارژ برای سیم کارت های اعتباری و مدیریت کیف پول شخصی را به آسودگی خاطر انجام دهید. روبیکا که از بخش های کاربردی دیگری نیز تشکیل شده است به طور حتم در به روزرسانی های آینده اش برنامه های زیادی برای بهتر کردن بخش پرداختی خود خواهد داشت.

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران تلفن تلفن های همراه سرمایه گذاری نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۵۶۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

همکاری با ۳ بانک در سال ۱۴۰۲ منجر به ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات و ۷۴ هزار میلیارد تومان رشد فروش محصولات دانش‌بنیان شد. این برنامه در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست مشترک رییس صندوق نوآوری و شکوفایی و مدیرعامل بانک ملت با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری‌های مشترک جهت کمک به تحقق شعار سال 1403 و رشد و شکوفایی بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار شد.

این نشست مشترک با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت، دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی، دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری و دکتر یاسر عرب‌نیا؛ معاون توسعه منابع و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی و جمعی از معاونان بانک ملت در محل صندوق نوآوری برگزار شد.

نقش‌آفرینی جدی بانک ملت در همکاری مشترک با صندوق نوآوری در جهت تحقق شعار سال 1403

دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره دکتر رضا دولت آبادی، مدیرعامل فقید بانک ملت که همواره یکی از حامیان جدی مجموعه دانش‌بنیان کشور محسوب می‌شد و تبریک به مدیرعامل جدید این بانک گفت: مجموعه بانک ملت را یکی از بانک‌های پیشرو در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور می‌دانیم و معتقدیم، با اصلاح برخی روندها و استفاده از ابزارهای نوآورانه می‌توانیم همکاری‌های دو جانبه را بیش از گذشته توسعه دهیم.

وی در ادامه یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری و شکوفایی در سال 1403 را حرکت هدفمندتر و اولویت‌بندی دقیق برنامه‌ها عنوان کرد و گفت: تعامل و همکاری مشترک ما با شبکه بانکی کشور نیز مبتنی بر این برنامه خواهد بود. سال 1402 همکاری خوبی را با 3 بانک در راستای شعار سال و رشد تولید اجرا کردیم. حدود 7 هزار میلیارد تومان (7 همت) مصوبات در این حوزه داشتیم که 3 هزار میلیارد تومان (3 همت) پرداخت شده است و منجر به 74 هزار میلیارد تومان رشد فروش محصول دانش‌بنیان شده است که رقم قابل‌توجهی است. در راستای کمک به تحقق شعار سال 1403 (جهش تولید با مشارکت مردم)، برنامه‌های جدی در دستور کار داریم و انتظار داریم بانک ملت در این زمینه، نقش‌آفرینی جدی داشته باشد.  

بررسی مشکلات 6 شرکت دانش‌بنیان توسط صندوق نوآوری و شکوفایی

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی، انتشار اوراق صکوک را یکی از مصادیق مشارکت مردم عنوان کرد و گفت: فرآیند این کار نیاز به تسهیل‌گری دارد و بانک ملت می‌تواند در این حوزه با صندوق نوآوری و شکوفایی همکاری خوبی داشته باشد. 

خیاطیان با اشاره به اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی از سال گذشته موضوع تأمین مالی جمعی را با جدیت پیگیری می‌کند، تصریح کرد: این حوزه نیز یکی از مصادیق بارز مشارکت مردم محسوب می‌شود و اثرگذاری بسیار خوبی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان و تحقق شعار سال خواهد داشت.

بحث تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 و همچنین موضوع سرمایه‌گذاری، از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست درباره آن بحث و تبادل نظر شد. 

تعامل و همکاری خوب میان بانک ملت و صندوق نوآوری برای حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور

دکتر فرشید فرخ‌نژاد؛ مدیرعامل بانک ملت نیز در این نشست تأکید کرد: همه ما به ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و نقش‌آفرینی مهم این شرکت‌ها در اقتصاد کشور، اعتقاد راسخ داریم. یکی از بخش‌های مورد توجه نظام و دولت، توجه و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. بانک ملت تلاش می‌کند در راستای سیاست‌های نظام و متناسب با ظرفیت‌های مجموعه بانک، به وظایف خود در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌ها عمل کند. 

وی افزود: تعامل بسیار خوبی میان بانک ملت و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد و علاقه‌مند به توسعه همکاری‌های دوجانبه هستیم. امیدواریم با شناسایی دقیق نقاط قوت همکاری مشترک، بتوانیم در سال 1403 اتفاقات خوبی را در حوزه حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور با همکاری یکدیگر رقم بزنیم. در بحث عمل به تسهیلات تکلیفی (تسهیلات تبصره 18) تلاش می‌کنیم به تعهدات خود عمل کنیم. 

فرخ‌نژاد تصریح کرد: اوراق صکوک و تأمین مالی جمعی نیز از موضوعات مورد توجه بانک ملت محسوب می‌شوند و تلاش می‌‎کنیم در قالب چند تفاهم‌نامه، دامنه فعالیت‌های مشترک در این حوزه‌ها را گسترش دهیم. بانک ملت تلاش می‌کند بیش از پیش از ظرفیت‌‌های موجود برای کمک به توسعه زیست بوم نوآوری کشور استفاده خواهد کرد. 

برنامه صندوق نوآوری برای کمک به تبدیل 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور 

دکتر روح‌الله ذوالفقاری؛ معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست گفت: بازیگران متعددی در حوزه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان نقش‌آفرینی می‌کنند و در این بین، شبکه بانکی کشور نقش بسیار مهمی برعهده دارد. 

وی افزود: همکاری میان صندوق نوآوری و بانک ملت از سال 1399 آغاز شد و طی دو سال اخیر 2500 میلیارد تومان تسهیلات ترجیحی توسط بانک ملت به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است؛ همچنین 1000 میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای این شرکت‌ها صادر شده است. شرکت‌های دانش‌بنیان، مجموعه‌های بسیار خوش‌حسابی در شبکه بانکی کشور محسوب می‌شوند و بخشی از این موضوع به دلیل حساسیت‌هایی است که در انتخاب و معرفی شرکت‌های دانش‌بنیان برای دریافت تسهیلات صورت می‌گیرد. 

معاون تسهیلات و تجاری‌سازی صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در صندوق نوآوری، برنامه‌های ویژه‌ای را برای کمک به تحقق شعار سال و گسترش حمایت‌ها از شرکت‌های دانش‌بنیان تدارک دیده‌ایم. یکی از مواردی که در سال جدید باید مورد توجه قرار گیرد، تسهیلات تکلیفی موضوع تبصره 18 است که بخشی از آن پرداخت شده و بخشی دیگری باقی مانده است که امیدواریم با همکاری بانک ملت به زودی پرداخت شود. 

ذوالفقاری افزود: یکی از برنامه‌های جدی صندوق نوآوری در سال 1403 بحث کمک به تبدیل‌ 1000 شرکت نوپا به شرکت فناور است که بحث منابع تکلیفی در این زمینه باید مورد توجه قرار بگیرد. نیازهای مالی زیست بوم نوآوری کشور به سرعت درحال رشد هستند و ما نیز در صندوق نوآوری در این زمینه برنامه‎‌های توسعه‌ای مدنظر داریم. امیدواریم بانک ملت رقم خوبی را برای پرداخت تسهیلات به شرکت‌‌های دانش‌بنیان در سال 1403 در نظر بگیرد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتشار اوراق صکوک و صدور ضمانت‌نامه‌ها به خصوص بحث صدور ضمانت‌نامه‌ها توسط صندوق‌های پژوهش و فناوری در سراسر کشور، می‌توانیم در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های مشترک، اتفاقات خوبی را رقم زده و به توسعه هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کنیم.

تأسیس شرکت مشترک میان صندوق نوآوری و بانک ملت

دکتر کمیل شاعری؛ معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی نیز ضمن اشاره به موضوع تأسیس شرکت مشترک میان این صندوق با بانک ملت گفت: توافقاتی برای تأسیس شرکت مشترک انجام شده است و امیدواریم این شرکت در سال 1403 تأسیس شود. این شرکت می‌تواند در حوزه‌هایی مانند فناوری‌های مالی، هوش مصنوعی و بلاکچین فعالیت کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند