Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور مالی و اقتصادی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در خصوص تاثیرات نوسان نرخ ارز بر روند فعالیت های شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: تغییرات نوسان نرخ ارز در نوسان بهای تمام شده کالای فروش رفته مؤثر خواهد بود. این تغییرات با توجه به ترکیب هزینه های شرکت به طور عمده ، بر روی هزینۀ تأمین مواد اوّلیۀ کمکی شمش فولاد و قطعات و لوازم یدکی با منشاء تأمین کنندۀ خارجی ، تأثیر خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار بورس تابناک اقتصادی، محمود سیدی تصریح کرد: مدیران شرکت چادرملو در حدّ امکان پوشش تاثیرات نوسان نرخهای ارزی را در برنامه های شرکت، پیش بینی کرده اند و تمام تلاش شرکت برای استفاده از تخصیص ارز در قالب سیاستهای جاری بانک مرکزی معمول شده، البته تداوم تحقق خریدهای خارجی علاوه بر مشکل افزایش نرخ ارز ، با چالش عدم دسـترسی به مبادلات معمول بین المللی بانکی نیز مواجه می باشد.

وی افزود: خوشبختانه با تمهیدات پیش بینی شده، قبل از آغاز تحریم های جدید، شرکت توانسته با تامین به موقع قطعات و لوازم یدکی پر مصرف خارجی ، تا حدی اثرات منفی تحریم ها را در کوتاه مدت کاهش دهد .

سیدی اضافه کرد: مقدار موجودیهای فعلی قطعات و لوازم یدکی پر مصرف خارجی به میزان 2 سال مصرف ماشین آلات و تجهیزات معدن، کارخانه های تولید کنسانتره، گندله آهن اسفنجی و فولاد را تامین و از این لحاظ، شرکت در حاشیه امنیت نسبی قرار دارد.

مدیر امور مالی و اقتصادی چادرملو همچنین در پاسخ به این سوال که تاثیر نوسانات نرخ ارز بر قراردادهای خارجی برای تامین مواد اولیه چیست؟ گفت: تمامی مواد اولیه مورد نیاز تولید محصولات، از زنجیره تولیدی درون شرکت تامین می گردد، بدین لحاظ شرکت هیچ گونه وابستگی به تامین مواد اولیه خارجی برای تولید محصولات خود ندارد. لیکن تهیه و تامین الکترود گرافیتی و بخشی از فرو آلیاژها و آجر نسوز که فاقد تولید کننده داخلی می باشند، بایستی از تامین کنندگان خارجی خریداری گردد. به همین منظور تمهیدات لازم برای تامین یک ساله موارد یاد شده بعمل آمده است.

بدیهی است تدوام تامین این قبیـل مواد مصـرفی در آینـده ، منوط به برقراری تسهیـلات مرتبط با تعامـلات بانکی بین المللی بوده و شرکت موضوع تامین این موارد را ، از سایر تامین کنندگان خارجی که متاثر از تحریمهای آمریکا نمی باشند، پیگیری می نماید.

سید محمود سیدی در مورد اثرات تحریم ها بر صنعت فولاد نیز گفت: عمده محصول کنسانتره تولیدی شرکت چادرملو(پس از تامین کنسانتره مورد نیاز کارخانه گندله سازی و تبدیل به محصولات واسطه ای نظیر گندله ، آهن اسفنجی و محصول نهایی فولاد) به همراه گندله تولیدی مازاد بر نیاز تولید آهن اسفنجی به شرکتهای فولادی داخل کشور عرضه می گردد.

وی افزود: تقاضای موثر از سوی شرکتهای فولادی داخلی در صورت استمرار فعالیت ، عرضه محصولات کنسانتره و گندله این شرکت را ، پوشش خواهد داد .

سیدی اضافه کرد : تقاضای فولاد برای مصرف داخل کشور ، بخش بزرگی از ظرفیت نصب شده تولید فولاد را به خود اختصاص می دهد و تولید ظرفیت فولاد مازاد بر تقاضای داخلی در صورتی که محدودیتهای تحـریم مـدیریت گردد ، قابل عـرضه به بازارهای خارج از کشـور خواهد بود .

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۶۴۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند

نشست متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار، با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش شانا به نقل از شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران، رضا نوشادی، مدیرعامل این شرکت، با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم گفت: بانک مرکزی، شرکت‌های ملی گاز و نفت در سال ۱۳۸۹ تحریم شدند. آن زمان ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز روزانه ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود، اما امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، حجم ظرفیت تولید گاز کشور، به روزانه ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است.

وی افزود: در این بین پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است و پیچیده‌ترین فناوری، با انتقال فناوری از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به‌عنوان بازوی اجرایی شرکت ملی گاز ایران انجام شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی در بخش‌های مختلف صنعت ادامه داد: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پرافتخار، به‌منظور گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخ‌گویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه، چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز به انجام هم‌افزایی گسترده‌ای دارد. در راهبرد تازه شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیب نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم وارد حوزه جذب سرمایه‌ شویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

علیرضا بیات، مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در زمینه تولید گفت: سرمایه‌گذاری در همه حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعت است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی‌شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید مانند صنایع فولادی و پتروشیمی و بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز برای سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است نمایندگان شرکت‌های فولادی ازجمله شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آهن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی درباره این پروژه‌ها و بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • وزارت صنعت بین تامین مواد اولیه با قیمت مناسب برای خودروساز تعادل برقرار کند
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • مدیریت تمام نوسانات ارزی در اختیار بانک مرکزی نیست
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • رکورد تولید ماهانه صبا فولاد خلیج فارس شکسته شد