Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-07@12:33:11 GMT

چگونگی پرداختن کمک جبرانی دولت به کارکنان

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۷۳۲۸۲

چگونگی پرداختن کمک جبرانی دولت به کارکنان

به گزارش جهان نيوز به نقل ار ایسنا ،با وجود اخبار متفاوتی که در رابطه با شروع واریز رقم ۲۰۰ هزار تومانی در قالب بسته حمایتی به حساب کارکنان وجود دارد، اینگونه نیست که پرداخت به تمامی کارکنان در یک زمان مشخص انجام شود، بلکه سازمان‌هایی که طبق بخشنامه سازمان برنامه و بودجه اطلاعات مربوط به کارکنان را در اختیار این دستگاه قرار داده‌اند واریزی به حساب افراد مشمول آنها از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


   بسته حمایتی دولت که در دو بخش نقدی و کالایی توزیع می‌شود از آبان ماه در دستور کار قرار گرفت، به نحوی که اقشار کم درآمد وخانوارهای هدف از جمله تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد  مشمول سبد کالایی شدند که با ساز و کار خاص خود برای آنها در چند مرحله توزیع می‌شود. اما برای کارکنان دولت کمک به طریق نقدی است به صورتی‌ که قرار شد کارکنانی که حقوق ماهانه آنها به کمتر از سه میلیون تومان می‌رسد هر کدام ۲۰۰ هزار تومان دریافت کنند.

 در حالی برخی خبرها از این حکایت دارد که بسته حقوقی دولت از امروز (یکشنبه) پرداخت می‌شود و کارکنان هر یک ۲۰۰ هزار تومان را دریافت می‌کنند که پیگیری از منابع مطلع از این حکایت دارد که پرداخت نقدی به کارکنان دولت به صورت یکجا انجام نمی‌شود و ساز و کار خاص خود را دارد.

این در حالی است که در اواخر آبان ماه سال جاری بخشنامه‌ای از سوی نوبخت -رئیس سازمان برنامه و بودجه- به دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی که حقوق و فوق‌العاده‌های آنها از محل بودجه عمومی دولت پرداخت می‌شود ابلاغ و در آن تاکید شده است که در راستای اجرای مصوبه دولت در رابطه با کمک جبرانی به کارکنان رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی که مجموع پرداختی ماهیانه به هر یک از آنها کمتر از سه میلیون تومان است، تا مبلغ ۲۰۰ هزار تومان از طریق حساب‌های بانکی مرتبط با حقوق و مزایای کارکنان مشمول واریز شود.

با این تاکید که دریافتی زیر سه میلیون تومان منظور حقوق ثابت و فوق‌العاده‌های مندرج در حکم کارگزینی برای کارکنان رسمی و پیمانی و مبلغ ماهانه قرارداد منعقده برای کارکنان قراردادی و شرکتی در سال ۱۳۹۷ است.

در بخشنامه رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام شده بود که دستگاه‌های اجرایی ملی و استانی که حقوق و فوق‌العاده‌های کارکنان آنها از محل منابع عمومی بودجه سال ۱۳۹۷ پرداخت می‌شود مکلفند اطلاعات مربوط به مشمولین این مصوبه را تا پایان وقت اداری روز شنبه ۲۶ آبان ماه جهت انجام اقدامات لازم به سازمان برنامه و بودجه ارائه کنند.
 اطلاعات دریافتی حاکی از آن است که سازمان برنامه و بودجه منابع لازم برای پرداخت این رقم ۲۰۰ هزار تومانی به حساب کارکنان مشمول را تامین و تخصیص داده است و هر زمان که دستگاه‌های اجرایی اطلاعات مربوطه به کارکنان مشمول را در اختیار سازمان برنامه قرار دهند این سازمان با اعلام به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مبالغ مربوطه را به حساب سرپرستان خانوار واریز می‌کند.

اما اینگونه نیست که فقط کارکنانی که سرپرست خانوار هستند مشمول دریافت این رقم ۲۰۰ هزار تومانی باشند و هر یک از کارکنان حتی افراد مجردی که تشکیل خانواده نداده‌اند در صورتیکه مشمول مصوبه هیات وزیران در رابطه با بسته جبرانی باشند مبلغ مربوطه را دریافت خواهند کرد.

گفتنی است طبق بخشنامه‌ای که از سوی جهانگیری-معاون اول رئیس جمهوری - به دستگاه‌های ذیربط برای بسته حمایتی ابلاغ کرد، سازمان برنامه و بودجه مجاز شد برای کارکنان رسمی و پیمانی کشوری و لشکری، کارکنان قراردادی و شرکتی و مستمری بگیران صندوق‌های بازنشستگی، لشکری و حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد و سایر صندوق‌ها که مجموع پرداختی ماهیانه آنها به کمتر از سه میلیون تومان می‌رسد کمک جبرانی از طریق حساب‌های بانکی مرتبط با حقوق و دستمزد آنها واریز کنند.

این در حالی است که بعد از واریز حقوق کارکنان در آبان ماه، برخی بازنشسته‌ها و مستمری بگیران جبرانی ۲۰۰ هزار تومان را دریافت کرده بودند، ولی وضعیت کارکنان مشخص نبود.

بخشنامه سازمان برنامه و بودجه برای اعلام کارکنان مشمول دریافت ۲۰۰ هزار تومان

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۳۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس در حاشیه این نمایشگاه و فروم قانونگذاری، درباره «قانون ارزش افزوده برای پارک‌های علم و فناوری» توضیح داد: موضوع بودجه برای زیرساخت‌های پارک علم و فناوری کشور موضوع پر اهمیتی است و کشور هم توان تامین گسترده این بودجه را ندارد. 

صفاری‌نیا ادامه داد: نیاز است به‌صورت جداگانه‌ در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، بودجه اختصاصی برای توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان‌ها، لحاظ شود. 

وی ادامه داد: همچنین شهرداری‌ها برای پارک‌های علم و فناوری که داخل شهر مستقر نیستند و خدمت‌رسانی به آنها سخت‌تر است، خدمات زیرساختی ارائه نمی‌کند. 

رئیس پارک فناوری پردیس به ضرورت قانون ارزش‌افزوده اشاره کرد و گفت: درواقع شرکت‌ها برای استفاده از خدمات زیرساختی مختص شرکت‌های دانش‌بنیان، مبلغ ارزش افزوده را پرداخت می‌کنند. 

صفاری‌نیا با اشاره به میزان نقدینگی و بودجه اختصاص‌یافته به پارک‌های علم و فناوری در سال جدید گفت: به‌طورکلی مبلغ هزار و سیصد میلیارد تومان بودجه اختصاصی برای پارک‌های علم و در سال ۱۴۰۲ فناوری است. 

وی افزود: اما امسال مبلغ ۴۰۰ میلیارد تومان توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به‌عنوان سهم ارزش افزوده 
پرداخت شد. هر شرکت دانش‌بنیان، به‌ازا و براساس میزان فروشی که دارد باید سهم ارزش افزوده خود را پرداخت کند.

رئیس پارک فناوری پردیس با بیان اینکه در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها، تا حد زیادی چالش‌های مربوط به قانون‌گذاری‌ها، رفع شده است، گفت: 
۵ محور اصلی معافیت مالیاتی، حقوق مربوط به کارکنان شرکت‌ها، درآمد‌های اتفاقی، اختلافات حقوقی میان شرکت‌های دانش‌بنیان و ارگان‌های دولتی از جمله موارد قانونی پیگیری شده بوده است.

وی گفت: همچنین ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری از جمله مواردی است که در قانون جهش تولید دانش‌بنیان‌ها پیگیری و به تصویب رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • توجه به اصلاح بودجه سازمان غذا و دارو تا ۱۸۰ همت
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • رییس سازمان خصوصی سازی: ۵ میلیارد سهام ترجیحی به نام کارگران شد
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در برخورد با جنگ غزه در تاریخ ثبت خواهد شد
  • مصائب فلسطینیان خواهد گذشت، اما چگونگی نقش‌آفرینی دولت‌های مسلمان در تاریخ ثبت می‌شود
  • اختتامیه بیست ویکمین المپیاد کوهنوردی کارکنان سازمان تامین اجتماعی