Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جایزه مصطفی(ص)، چهارمین دوره از نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(STEP) در کشورهای اسلامی صبح امروز در مسقط پایتخت عمان با حضور بیش از ۸۰ دانشمند از ۲۰ کشور در دانشگاه سلطان قابوس عمان کار خود را آغاز کرد.

در افتتاحیه نشست استپ، رحمه المحروقی معاون تحصیلات تکمیلی دانشگاه سلطان قابوس با اشاره به اهمیت این نشست در ارتقاء علم و فناوری در کشورهای مسلمان گفت: طی چهار روز آینده محققان و دانشمندان مسلمان از سراسر جهان و دانشمندان غیرمسلمانی که در کشورهای اسلامی مشغول به فعالیت هستند، قرار است در مورد دستاوردها، ایده­ ها، تجارب و چالش­های پیش روی آنان در طی تحقیقات و تلاش­های علمی­شان بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این نشست سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو بیان کرد: تعامل دانشمندان مسلمان با یکدیگر کم است و برگزاری نشست­هایی همچون استپ این فرصت را فراهم می­ کند که دانشمندان مسلمان دور هم گرد آمده و کیفیت زندگی جامعه مسلمانان را از طریق علم و فناوری بهبود ببخشند.

به گزارش مهر، سلامت، انرژی و آب موضوعات اصلی این دوره از نشست استپ را تشکیل می­دهند. در این رویداد چهار روزه، شاهد ارائه ­هایی در زمینه ­های نانوفناوری، زیست فناوری، فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) وکاربردهای آن در سه حوزه این دوره از نشست استپ خواهیم بود.

برگزیدگان پیشین جایزه مصطفی(ص) از جمله پروفسور جکی یینگ از سنگاپور و پروفسور محمدامین شکرالهی از ایران نیز در این رویداد حضور دارند.

در حاشیه نشست استپ، برنامه­ ای تحت عنوان «نشست آشنایی صنایع با دستاوردهای دانشمندان جهان اسلام» (EISA) نیز در حال برگزاری است که هدف برپایی آن ایجاد ارتباط بین جامعه علمی و سرمایه­گذاران است که می ­توانند ایده­ های خلاق علمی خود را به محصول تبدیل کنند. نشست ایسا شامل سه بخش اصلی نمایشگاه، ارائه و مذاکرات تجاری است که ۲۵ شرکت دانش ­بنیان از ۱۲ کشور در نمایشگاه ایسا حضور دارند.

این رویداد بصورت مشترک توسط بنیاد مصطفی(ص) و دانشگاه سلطان قابوس با هدف ایجاد ارتباط بین دانشمندان جهان اسلام عمان برگزار می شود.

نشست استپ در سال ۲۰۱۵ توسط بنیاد مصطفی(ص) با هدف ارتقا و همکاری میان دانشمندان جهان اسلام کار خود را شروع کرد. این رویداد بصورت سالانه برگزار می­شود و به درخواست دانشگاه کراچی پاکستان یک دوره فوق­العاده نیز قرار است در اسفندماه سال جاری در پاکستان برگزار شود. این نشست با هدف ایجاد شبکه­ ای برای ارتباط بین دانشمندان مسلمان و شتاب دادن به پیشرفت علمی در جهان اسلام ایجاد شده است.

کد خبر 4473771 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص دانشمندان برتر عمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۵۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است

به گزارش حوزه سیاست خبرگزاری تقریب، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز چهارشنبه به وقت محلی، در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ابرپروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا، به عنوان یکی از بزرگترین طرح‌های صدور خدمات فنی- مهندسی ایرانی، بهره‌برداری از این پروژه را نماد همبستگی، پیوند، تقویت دوستی و مایه افتخار دو ملت دانست.

رئیس جمهور نمایش همبستگی، همدلی و همراهی دو کشور و دو ملت آسیایی را از ویژگی‌های مهم‌ این پروژه دانست و تصریح کرد: بهره‌برداری از این سد، نیروگاه و تونل انتقال آب نماد، تحقق اراده دو کشور و دو ملتی است که می‌خواهند با اتکا به توان بومی، رفاه و آسایش خود را فراهم کنند.

رئیسی با اشاره به تامین مالی این طرح از سوی سریلانکا و تامین و انتقال خدمات فنی و مهندسی از سوی ایران، تامین آب شرب و آب کشاورزی برای 5 هزار هکتار اراضی جدید و آغاز به کار یک نیروگاه 120 مگاواتی را از دستاوردهای این پروژه برای مردم سریلانکا دانست و افزود: امروز جمهوری اسلامی ایران با اتکا به توانمندی‌های فنی و مهندسی بومی در حال اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در بیش از 20 کشور جهان است.

رئیس جمهور با بیان اینکه کشورهای غربی تلاش می‌کنند به ما القا کنند که دانش و فناوری فقط در اختیار آنهاست، اظهار داشت: انقلاب اسلامی، امام راحل، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای عالی‌قدر ما از جمله شهید سلیمانی «ما می‌توانیم» را به ملت ما آموختند. دشمن نمی‌خواست ما پیشرفت کنیم اما ملت ایران اراده کرد که پیشرفته باشد؛ خواست و اراده ملت بزرگ ایران تحقق یافت و دشمن ناکام ماند.

رئیسی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است در پیشرفت سریلانکا شریک شده و تمام تجربیات خویش را که نتیجه 45 سال مجاهدت و تلاش مردان و زنان ایرانی است با شما به اشتراک بگذارد و با صدور خدمات فنی و مهندسی در پیشرفت سریلانکا مشارکت داشته باشد.

رئیس جمهور با اشاره به سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی برای توسعه روابط با کشورهای آسیایی، همسایه و کشورهای مستقل خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط بین ما و شما و دیگر کشورهای همسو و مستقل می‌تواند آینده‌ای درخشان برای دو کشور و دو ملت رقم بزند. بدانید با توکل بر خدا و اعتماد به داشته‌های بسیار خودمان می‌توانیم مسیر پیشرفت را به سرعت طی کنیم.

رئیسی گفت: برخی کشورهای و نظام سلطه موافق تقویت روابط ما با یکدیگر نیستند و می‌خواهند به ما القا کنند که نمی‌توانیم با تکیه بر توان داخلی پیشرفت کنیم، اما ما در عمل این نظر و القای نظام سلطه را باطل کرده‌ایم.

رئیس جمهور در پایان از همه دست‌اندرکاران اجرای این پروژه عظیم در سریلانکا، تشکر کرد.

پیش از دکتر رئیسی «رانیل ویکرمسینگه» رئیس جمهور سریلانکا نیز در سخنانی با قدردانی از همکاری و تلاش پیمانکاران و همکاری دولت ایران در اجرای این پروژه اظهار داشت: بدون تکنولوژی و فناوری ایرانی، اجرای این پروژه برای ما ممکن نبود؛ شما توانستید برای آینده سریلانکا کار بزرگی انجام دهید.

رئیس جمهور سریلانکا با بیان اینکه مهارت‌های فناورانه ایرانی امروز در دنیای مدرن شناخته شده است، تصریح کرد: شما نمونه کشوری هستید که با خوداتکایی توانستید به پیشرفت در حوزه‌های مختلف برسید. امروز کشورهای ما به‌عنوان کشورهای جنوب، به دنبال اثبات هویت‌های خودشان هستند و چنین پروژه‌های هویت و توانایی‌های ما را به جهانیان اثبات می‌کند.

دیگر خبرها

  • رئیسی: آماده تبادل ظرفیت‌ها با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی
  • رئیسی در نشست خبری با رئیس جمهور سریلانکا: ایران آماده انتقال فناوری به کشورهای دیگر است
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • زباله سوزهای مدرن چطور کار می کنند؟ | تجربیات کشورهای مدرن در زمینه مقابله با پسماندهای به درد نخور
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است