Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-01@00:03:00 GMT

مفروش شدن صحن فاطمه زهرا (ص) به دست بافندگان کاشانی

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۷۸۵۳۲۴

مفروش شدن صحن فاطمه زهرا (ص) به دست بافندگان کاشانی

به گزارش حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ستاد عتبات عالیات با هدف بازسازی حرم  اهل بیت (ع) در سال 1383 به دستور مقام معظم رهبری  تشکیل شد و از آن زمان برای جمع آوری نذورات سامان دهی شده زیر نظر ستاد کمک‌های مردمی دریافت و  دست به کار گرفتند.

به همین دلیل با سردار رضا کاظمی مسئول ستاد عتبات عالیات کاشان مصاحبه ای انجام شده که در ذیل میخوانید:

 درباره بافت فرشها و این کارگاه توضیح دهید؟
 -کارگاه فاطمیه و  13 رجب  با هدف بافت فرشهای صحن فاطمه زهرا (ص) در نجف اشرف  توسط خیر ارجمند  احمد علی اخبار ی بنا و در این کارگاه 13 فرش در حال بافت است؛ که خیر با توجه به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص ارتقا وضع معیشتی خانواده های شهیدان مدافع حرم ، از آنها در خصوص بافت فرش  دعوت کرده تا  با حمایت بیشتری از این عزیزان  همزمان دو جانبه به سخنان رهبر عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 این فرشها چند متری و  برای کدام حرم بافته می شود؟
-فرشها برای صحن جدیدی به نام  حضرت فاطمه زهرا(ص) در  نجف اشرف که به زودی  ابنیه آن کامل می شود نیت شده است ، متراژ این فرشها بر اساس  اندازه ستون تا ستون صحن  14 متری است که حدود 150 تخته فرش نیاز این صحن در دست بافت در شهرهای کاشان و آران و بیدگل است.

 هزینه هر فرش چه مقدار برآورد شده است؟
- فرشها با ویژگی نوع نخ و طراحی بسیار عالی افزون بر  200 میلیون ریال  هزینه  برده است ؛ که تا کنون 130 تخته از آنها توسط بانی در حال اجرا و تا کنون 12 عدد از آنها بافته شده  این فرشها تماما با رنگ و طرح یکنواخت است.

 بافنده های فرش دستمزدی هم میگیرند ؟ 
- بافنده ها دو نوع هستند برخی تبرعا و بدون هیچ انتظاری این فرش ها را می بافند و بعضی دیگردستمزد میگیرن برای امرار معاش که ما  هم حمایتهایی از بافنده ها داریم و گاها توسط بانی به زیارت عتبات  مشرف می شوند.

اگر حرف ناگفته‌ای مانده است بفرمایید.
-خوشبختانه مردم ایران در همه حال در صحنه حضور دارند و در زمان  سازندگی ها از جمله عتبات عالیات  ، مدارس، مسکن محرومان  همیشه و  همه جا با حضور پررنگ خود  دوستی اهل بیت ، ولایتمداری و نوع دوستی را ثابت کردند امیدواریم مسؤلین قدر این مردم فهیم را  دانسته و در راستای  خدمت به آنها گام بردارند ستاد عتبات عالیات نیز با خط مشی دادن به افراد نیکوکار در ساخت و بازسازی حرم عتبات عالیات گام برداشته و خدمت به اهل بیت(ع) را وظیفه خود می داند.

  نوع فعالیت ستاد در استان و  عملکردی که در این چند سال داشته چه بوده است؟

ستاد عتبات عالیات از  سال 1382  با توجه به بمب‌گذاری داعش در  سامرا کار خود را شروع کرد البته با ان جی یو های خود جوش تا اینکه  در سال 83 به فرمان مقام معظم رهبری ستاد قدس موظف به باز سازی عتبات عالیات و  سامان دهی نیروهای مردم نهاد شد و به طور رسمی کار ستاد در سازندگی حرمین شرفین سامرا ، کاظمین و کربلا  شروع شد.

از آن زمان  ساخت و سازها در این اماکن متبرکه شروع شد، در بحث ابنیه  ماهانه 25 نفر برای عمران به این اماکن اعزام میشوند و متبرعا  در آبادانی تلاش دارند و  همچنین در مفروش کردن  این اماکن متبرکه  بافنده های ایرانی  دست به کار شده و با هنر نمایی خود در فرش کردن  عتبات عالیات خدمت می کنند.


انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۸۵۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد و معاون وزیر کشور عراق امروز (دوشنبه) با سفر به مرز خسروی و بازدید از زیرساخت‌های تردد زائران از این مرز رسمی به هراه هیاتی مشتکل از مسئولان ۲ استان دیالی و کرمانشاه در رابطه با همکاری‌های ۲ کشور و پیرامون موضوع برگزاری مراسم پیاده روی اربعین گفتگو کردند
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد در حاشیه برگزاری نشستی در این رابطه با موضوع اربعین در محل پایانه مرز خسروی در گفتگو با خبرنگاران یکی از عوامل موفقیت در برگزاری کنگره‌ی اربعین سال گذشته را هماهنگی‌های زود هنگام مسئولان ۲ کشور ایران و عراق بیان کرد.
محمد کاظم آل صادق افزود: امروز با حضور سرلشکرلواء ریاض الخیگانی معاون وزیر کشور عراق از همه مرز‌های تردد زائران اربعین شدکه در رابطه با امکانات و کاستی‌ها تبادل نظری داشته باشیم.
وی اظهار کرد: در سفر امروز مسئولان استانداری ایلام نیز حضور داشتندکه مسائل و مشکلات را احصا کردند تا با تلاش ۲ طرف برطرف شود.
او در پاسخ به سئوال خبرنگاران در رابطه با تردد زائران با خودرو‌های شخصی به عراق گفت: در سفری که مسئول ستاد مرکزی اربعین کشورمان به بغداد خواهد داشت قرار است در سطوح مقامات عالی ۲ کشور در رابطه با این مهم بحث و تصیمیم گیری شود.
معاون وزیر کشور عراق و مسئول ستاد اربعین این کشور نیزبا بیان اینکه تلاش ما برگزاری اربعینی باشکوه‌تر و بهترزا اربعین پارسال است، گفت: امروز در سفری که به مرز خسروی داشتیم در رابطه با مسائل و مشکلات پیرامون برگزاری هرچه بهتر اربعین با حضور ۲ طرف بحث و تبادل نظر شد و مشکلاتی وجود داشت که قرار است با تلاش ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شود.
«لواء ریاض الخیگانی» افزود: اربعین یک کنگره بزرگی برای ذکر اهل بیت (ع) است که ما وظیفه داریم در این مسیر خدمت کنیم تا از ثواب آن برخوردار شویم.
وی سفر امروز را در راستای هماهنگی‌های قبلی با سفیر جمهوی اسلامی ایران در بغداد به منظور بازدید میدانی از مرز‌ها و زیرساخت‌های لازم برای تردد زائران اربعین بیان کرد.
فرماندار قصرشیرین نیز در نشست بررسی مسائل برگزاری هرچه بهتر اربعین از مهم‌ترین مشکلات سال گذشته را ازدحام زائران در پشت مرزمنذریه و هنگام خروج از مرز خسروی به دلیل بازرسی که به شکل سنتی انجام می‌شد، بی نظمی در سرویس حمل و نقل طرف مقابل (منذریه) و عدم آشنایی درست رانندگان در رابطه با مسیر مرز منذریه نسیت به دیگر مرز‌ها هنگام بازگشت زوار بیان کرد که خواستار تدبیر طرف عراقی برای رفع این مشکلات با توجه به گرمای هوا شد.
مسئول کمیته اربعین کشور عراق هم از نصب سامانه بازرسی در مرز منذریه برای جلوگیری از ازدحام و تلاش برای رفع دیگر موارد خبرداد.
در این نشست مقرر شد تا کمیته مشترک برای رفع مشکلات مربوط به تردد زائران در ۲ طرف تشکیل شود و همچنین نمایندگان تام الاختیار در ۲ سوی مرز برای رفع مشکلات و مسائل فوری در ایام اربعین مستقر شوند.
معاون سیاسی امنیتی استانداری کرمانشاه از برنامه ریزی برای افزایش  ۵۰ درصدی زائران در اربعین امسال از مرز رسمی خسروی نسبت به سال گذشته خبرداد و گفت: پارسال یک میلیون زائر از این مرز تردد کردند که پیش بینی می‌شود آمار زائران از این مرزدر اربعین سال جاری به یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر برسد
«علی شعبانی» در گفتگو با خبرنگاران در قصرشیرین افزود: انجام عملیات اربعین ۱۴۰۳ نیاز به یک سری مقدمات، مذاکرات هماهنگی دارد که با دولت عراق و استانداری استان دیالی باید انجام شود.
وی اظهار کرد: در سال گذشته فضا‌ها و زیرساخت‌های بسیار خوبی از جمله ایجاد سایبان‌ها، گیت‌های ورودی و خروجی (۸۸ گیت) در مرز خسروی و همچنین شهرستان قصرشیرین با تلاش مسئولان و دست اندرکاران اربعین انجام گرفت.
او گفت: دعوت می‌کنیم از مردم استان کرمانشاه و هموطنانمان که مرز خسروی را به عنوان نزدیک‌ترین راحت‌ترین مرز برای تردد به عتبات عالیات انتخاب کنند و ما هم تلاش خودمان را می‌کنیم که تمام امکانات را فراهم کنیم تا یک سفر امن و راحت را برای زائران ایجاد کنیم.

دیگر خبرها

  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳
  • اربعین حسینی برابر استکبار جهانی بازدارندگی ایجاد می‌کند
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند + فیلم
  • عاملان درگیری در بیمارستان کاشانی اصفهان دستگیر شدند