Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-03@20:06:04 GMT

هشدارپلیس فتا :

تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۰۱۰۱۱

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام ؛ رئیس  پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان ایلام گفت: مجرمان سایبری ازغفلت افرادی که خریدیا عملیات بانکی راازطریق اینترنت انجام میدهند سوء استفاده و به راحتی قربانی می گیرند

سرهنگ علی جمالی، با هشداربه دارندگان حسابهای بانکی متصل به اینترنت بانک  اظهار داشت: مجرمان سایبری سعی دارند با ایجاد و راه اندازی سایت ها،صفحات جذاب ،کانالها ،نشرمحتوی جذاب، تبلیغات،فروش کالا وخدمات تلاش فرد را به درگاه جعلی بانکی جهت پرداخت هدایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجرمان سایبری با حمله فیشینگ ودسترسی به اطلاعات کارت بانکی کاربر و رمز دوم اینترنت در اولین فرصت حساب قربانی  را خالی می کنند..

رئیس پلیس فضای تولید وتبادل اطلاعات انتظامی استان به کاربران فضای مجازی توصیه کرد :

از کیبورد مجازی استفاده کنند.

کدامنیتی داخل کادر(حروف انگلیسی )را چندبارعوض کنند اگر عوض نشد درگاه جعلی است.

.سعی کنند اطلاعات کارت ورمزدوم را پشت سرهم وارد نکنند

.بعدازهرخریدیا پرداخت ناموفقی سریعا با مراجعه به دستگاه خودپرداز رمزدوم کارت خودرا عوض کنند

.ونهایتا باتوجه به تدبیر جدید عموم مردم برای دریافت رمز یکبار مصرف به بانکهای مربوطه مراجعه تا اقدام شود

 

.پلیس فتا همچنین اعلام کرد ازطریق شماره تلفن ۵-۰۸۴۲۱۸۲۳۶۱آماده پاسخگویی به سئوالات عموم مردم است

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ایلام پلیس فتا مراقب اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۱۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور

گزارش فصل پاییز ۱۴۰۲ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با فاصله کمی از گزارش تابستان ۱۴۰۲ منتشر شد.

ایسنا-تهران- بر اساس این گزارش، سرعت اینترنت 4G دو اپراتور اول و دوم کشور در پاییز ۱۴۰۲ مانند تابستان این سال با کاهش روبرو بوده و فقط در رایتل با اختلاف معناداری سرعت اینترنت 4G افزایش داشته است.
مقایسه گزارش فصل بهار، تابستان و پاییز ۱۴۰۲ رگولاتوری از تداوم کاهش سرعت اینترنت در دو اپراتور اول و دوم حکایت دارد و این گزارش‌ها نشان می‌دهد رایتل تنها اپراتوری محسوب می‌شود که هر فصل، افزایش سرعت اینترنت را ثبت کرده است.
رایتل از بهار تا پاییز ۱۴۰۲ در سرعت اینترنت شبکه 4G، سیر صعودی را تجربه کرد و میانگین این سرعت در تابستان سال قبل ۱۹.۲۶ مگابیت‌برثانیه بود که طبق آخرین آمارهای رگولاتوری در پاییز ۱۴۰۲ به ۲۰.۶۸ افزایش پیدا کرده است. این در حالی‌است که سرعت اینترنت شبکه 4G اپراتور اول در تابستان سال گذشته ۱۱.۹۷مگابیت‌برثانیه بوده و در پاییز به ۱۱.۷۵مگابیت‌برثانیه رسیده است. البته این کاهش در اپراتور دوم چشمگیرتر بوده و سرعت اینترنت شبکه 4G در فصل پاییز به ۱۱.۹۷ مگابیت‌برثانیه رسیده؛ درحالی‌که در تابستان ۱۴۰۲ این سرعت ۱۳.۷۱ مگابیت‌برثانیه بوده است.
طبق بررسی‌های صورت گرفته از بسته‌های مصرفی اینترنت هر سه اپراتور همراه کشور، رایتل تنها اپراتوری است که بسته‌های بلندمدت یک‌ساله با حجم‌های ۱۰۰ و ۲۰۰ گیگابایتی را به مشترکین خود ارائه می‌دهد.

انتهای رپرتاژ آگهی

دیگر خبرها

  • آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کرد
  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات
  • رایتل پرسرعت‌ترین سیم‌کارت کشور
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی