Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای عالی زکات کشور با بیان اینکه امسال جمع‌آوری ۴۰۰ میلیارد تومان زکات در کشور پیش‌بینی شده است، گفت: بر اساس مصوبات شورای عالی زکات ۶۰ درصد از زکات جمع‌آوری‌شده هر منطقه‌ای باید به فقرای همان منطقه اختصاص داده شود. ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله سید رضا تقوی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه سال گذشته 370 میلیارد تومان زکات در کشور جمع‌آوری شد، اظهار داشت: بر اساس مصوبات شورای عالی زکات 60 درصد از زکات جمع‌آوری‌شده هر منطقه‌ای باید به فقرای همان منطقه اختصاص داده شود که در برخی از مناطق به 70 درصد نیز می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 40 درصد از زکات باقی‌مانده نیز در جهت رفع مشکلات و محرومیت‌های آن منطقه هزینه می‌شود، افزود: تا دو سال گذشته مردم هر مبلغی که زکات می‌پرداختند دولت به همان مقدار تشویقی به آن منطقه ارائه می‌کرد تا یکی از پروژه‌های عمرانی و مشکلات آن منطقه رفع شود که متأسفانه دو سال است این تشویقی‌ها ممکن است به دلیل مشکلات دولت پرداخت نشده است.

همدان| زکات فطره ظرف 24 ساعت به‌ حساب نیازمندان واریز می‌شود سنندج| رئیس شورای زکات کشور: 370 میلیارد تومان زکات در کشور جمع‌آوری شد رئیس شورای عالی زکات در گیلان: مشکلات امروز جامعه نتیجه مدیریت ضعیف برخی مسئولان است

تقوی با تأکید بر اینکه زکات جمع‌آوری‌شده در روستا، مناطق، شهرستان و استان‌ها در همان‌جا هزینه می‌شود، گفت: باوجوداینکه می‌شود از زکات به جمع‌آوری‌کنندگان زکات نیز هزینه داده شود اما از سال‌هایی که ساماندهی جمع‌آوری زکات انجام شده حتی یک ریال نیز به این عاملان از محل زکات پرداخت نشده است.

رئیس شورای زکات کشور با اشاره به اینکه پیش‌بینی شده امسال زکات جمع‌آوری‌شده به رقم 400 میلیارد تومان برسد، تأکید کرد: خوش‌حالیم از اینکه تاکنون بیش از سقف اعلام شده زکات توسط کشاورزان پرداخت شده است.

تقوی ابراز کرد: جمع‌آوری زکات در کشور ما با توجه به شرایط آب و هوایی کشور در هر منطقه می‌تواند به یک‌هزار میلیارد تومان نیز برسد.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۰۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود

مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه در خصوص سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا گفت: سفر هیئت عالی به پاکستان و سری‌لانکا در مقطع فعلی راهبردی و برای آینده روابط دو جانبه و تحولات منطقه ای بسیار مهم و تعیین کننده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید رسول موسوی، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل آسیای جنوبی وزارت خارجه با اشاره به سفر هیئت عالی‌رتبه ایران به پاکستان و سریلانکا در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: سفر هیئت عالی به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی راهبردی و برای آینده روابط دو جانبه و تحولات منطقه‌ای بسیار مهم و تعیین کننده است.

وی افزود: تلاش عوامل مختلف پیشاسفر برای تاخیر آن و حرف‌های غیرکارشناسی پسا سفر نمی‌تواند اهمیت راهبردی نتایج سفر را نادیده گیرد.

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در صدر یک هیئت عالی‌رتبه سیاسی در هفتۀ جاری به پاکستان و سریلانکا سفر کرد.

مقامات عالی دولت سیزدهم در دوران انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام کرده بودند که احیای سیاست همسایگی و استفاده از ظرفیت‌های منطقه‌ای را دنبال خواهند کرد و تحکیم روابط با کشورهای مجاور را کنار تعامل با سایر کشورهای جهان را در برنامه قرار می‌دهند.

طبق اعلام مسئولان دولتی آمار تبادلات تجاری و اقتصادی ایران با اکثر کشورهای منطقه در این‌ مدت رشد چشمگیری داشته است و در این‌ زمینه توافقات و اسناد همکاری متعددی توسط مسئولان مختلف در سفرها و دیدارهای دو و چند جانبه به امضا رسیده است و پیگیری می‌شود.

در سفر رئیسی به پاکستان  8 سند با موضوعاتی از جمله «ایجاد مناطق آزاد تجاری در گذرگاه‌های مرزی مشترک»، «همکاری در بخش سیما و رسانه»، «همکاری در بخش بهداشت دامی»، «همکاری‌های امنیتی»، «همکاری در بخش تعاون و رفاه اجتماعی»، «همکاری در بخش استاندارد» و «همکاری در بخش حقوقی و معاضدت قضایی در امور مدنی و تجاری» بین مقامات دو کشور به امضا رسید.

همچنین در سریلانکا نیز اسناد و تفاهم‌نامه هیئت‌های عالی ایران و سریلانکا در زمینه‌های فرهنگی، سینمایی، گردشگری و علمی‌و فناوری در حضور مقامات عالی‌رتبه دو کشور به امضای طرفین رسید.

 رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند، همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به 10 میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه "در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به‌نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت 10 میلیارد دلاری برسیم."، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به‌دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد، همچنین در مذاکرات صورت‌گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

ئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چندمنظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملاً به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با یادآوری اینکه "جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم."، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

گزارش|سفر رئیسی به پاکستان؛ تثبیت سیاست همسایگیرئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • اعضای شورا از بطن مردم انتخاب شده و همیشه و در تمام سختی‌ها در کنار مردم هستند
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است
  • رئیس شورای عالی استان ها: تلاش برای تکمیل مدیریت یکپارچه شهری
  • موسوی: سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا راهبردی بود
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا