Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، کیفیت هدست‌های بلوتوث نسبت به چند سال گذشته خیلی پیشرفت داشته است، اما هنوز اتصال آن‌ها به دستگاه‌های متفاوت دردسر زیادی به همراه دارد. هدفون‌های جدید خود قابلیتی برای اتصال سریع دارند که روند اتصال به گوشی را سرعت می‌بخشد اما باز هم برای اتصال هدفون خود به دستگاه جدید باید مراحل اتصال را از اول انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما گوگل اقدام بزرگی برای اتصال هدست و اسپیکر بلوتوثی به اندروید انجام داده‌ است.

ویژگی اتصال سریع به این صورت است که اکانت گوگل شما تنظیمات اتصال سازگار با هدست بلوتوثی را به خاطر می‌سپارد و می‌تواند به صورت خودکار اتصال را به یک تلفن دیگر منتقل می‌کند. البته اتصال سریع ویژگی جدید اندروید نیست، نسخه اصلی در اکتبر سال گذشته راه اندازی شد ولی سرعت کافی را نداشت و موفق به جلب رضایت کاربران نشد. اما در حال حاضر علاوه‌ بر سرعت بیش‌تر، گوگل متعهد شده است که از دستگاه‌های بلوتوثی بیش‌تری پشتیبانی کند. البته تغییرات به این جا ختم نمی‌شود، این شرکت اعلام کرده‌ است که ویژگی اتصال سریع با همین قابلیت‌ها از سال آینده برای کروم‌بوک‌های این شرکت هم فعال می‌شود.

مانند گذشته در اندروید 6 و بالاتر با روشن کردن هدفون یا اسپیکر سازگار با اتصال سریع گوشی شما، پیام اتصال بر روی گوشی نمایان می‌شود با لمس آن به سرعت اتصال برقرار می‌شود. با این به‌روزرسانی اکانت گوگل شما تنظیمات اتصال را ذخیره می‌کند، در این هنگام حتی اگر با تلفن‌های دیگر به اکانت گوگل خود متصل شوید مانند روش یاد شده می‌توانید سریعا به هدست یا اسپیکر بلوتوثی خود متصل شوید. ایرپاد‌های شرکت اپل تقریبا با همین روش به تلفن‌های همراه متصل می‌شوند، تنها تفاوت آن است که برای همگام‌سازی و اتصال با دستگاه‌های متفاوت، از Apple ID استفاده می‌شود.

این ویژگی می‌تواند به عنوان یک استاندارد کلی برای هدفون‌های رده بالا در نظر گرفته شود، به خصوص که این روز‌ها استفده از جک هدفون در موبایل کاهش پیدا کرده و جای خود را به درگاه USB-C داده است.

بیشتر بخوانید: گوشی پرچمدار دهمین سالگرد سری Galaxy شش دوربین دارد 

انتهای پیام/

گوگل اتصال سریع اندروید به دستگاه‌های بلوتوثی را ممکن کرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۱۶۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • افزایش تعداد دستگاه‌های تصویربرداری «ام.آر.آی» در کرمانشاه
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • ارتباط بلوتوثی با فضا برقرار شد
  • سودان: چاد از طریق امارات به واکنش سریع کمک می‌کند
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی 
  • چگونه حساب لینکدین خود را برای همیشه حذف کنیم؟
  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • برقراری نخستین ارتباط بلوتوثی با فضا/ مقرون به‌صرفه و کارآمد
  • اولین ارتباط بلوتوثی فضایی برقرار شد