Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@22:07:56 GMT

کمبود فضاهای فرهنگی در کلان شهر اقتصادی کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۲۰۲۸۸

کمبود فضاهای فرهنگی در کلان شهر اقتصادی کشور

در این یادداشت به قلم فروغ مسلم زاده آمده است: بندرعباس شهری است که هر وقت هر مقام مسوولی می خواهد این شهر را بلند آوازه کند، لقبی همچون کلان شهر اقتصادی، پایتخت فرهنگی، پایتخت موسیقی، پایتخت اقتصادی و غیره ابتدای آن می نشاند که در واقع باید گفت هیچکدام از این لقب ها برازنده این شهر ساحلی و بندری نبوده و نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بندرعباس روستایی توسعه یافته و شهروندانی با 70 فرهنگ و آداب و رسوم است که هیچکدام هم حاضر نیستند برای توسعه و عمران و پیشرفت این شهر ذره ای کوتاه آمده و یا قدمی برای ساماندهی آن بردارند.
البته بیشتر سخنم با مدیرانی است که همه امکانات اداری، سیستمی و نرم افزاری و سخت افزاری را در اختیار دارند و با بهانه های واهی از انجام کار و پیشرفت امور سر باز زده و یا در چرخه اداری و اجرایی سنگ می اندازند.
آنچه مشخص است بسیاری از معضلات شهری و زیرساختی از قدیم الایام در این شهر به قوت خود باقی مانده و با وجود پیشرفت زیاد این شهر بندری در ساخت و ساز مراکز خرید رنگارنگ و سربه فلک کشیده، دیگر هیچ توسعه ای دیده نمی شود.
بسیاری از تاسیسات مربوط به سالیان دور بوده و با توجه به شرایط آب و هوایی پوسیده و از رده خارج شده است اما کماکان مورد استفاده قرار می گیرد.
مواهب خدادادی همچون ساحل و دریا نیز گرفتار فاضلاب های شهری و صنعتی است که روزانه به دریا وارد شده وعلاوه بر تخریب اکوسیستم های طبیعی آبزیان، خسارت های زیادی هم به سلامت جسم و روان شهروندان زده است.
در این بین کمبود فضاهای فرهنگی همچون سینما، کتابخانه، شهربازی و سرای محلات و... توی ذوق هر تازه واردی که نام پایتخت اقتصادی کشور را شنیده می زند؛ مگر می شود پایتخت اقتصادی کشوری 80 میلیونی با دهها صنایع بزرگ و کوچک و اسکله های تجاری و بنادر آزاد و... باشیم اما هنوز در نبود یک سینما و کتابخانه جامع و فضای تفریحی مناسب برای خانواده ها باشیم.
با این تفسیرها می توان نام این شهر بندری را به پایتخت عجایب کشور نام نهاد، چرا که با دارا بودن ثروت ها و منابع زیاد هنوز در شهر گرم و شرجی زده سرویس بهداشتی و آبسردکنی وجود ندارد و بیشتر شهروندان ترجیح می دهند اوقات فراغت خود را در کافی شاپ ها، رستوران ها و فست فودها سپری نمایند و ورزش و تحرک نیز دیگر در این سبک زندگی جایگاهی نداشته و ندارد.
اگر مدیران استان برای رفع کمبودها همتی نمی کنند و هنوز درگیر بهانه های واهی هستند مرحمت نموده و لقب های دهان پُرکن و پُرطمطراق را از روی این شهر ساحلی برداشته تا برای میهمانان و تازه واردان توقع زیادی ایجاد نشده و بدانند که بندرعباس فقط شهری است در حاشیه ساحل با هزاران درد و زخم کهنه نه پایتختی در خور شان شهروندانش!
7195/2094
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف آداب و رسوم پایتخت خانواده شرایط آب و هوایی کلان شهر منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۰۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد

ایسنا/کرمان مدیرکل ورزش وجوانان استان کرمان گفت: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بخش نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توان شاهد ظهور قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان بود.

میثم پاریزی ۱۰ اردیبهشت ماه در جلسه شورای ورزش و جوانان شهرستان عنبرآباد اظهار کرد: در جنوب استان ظرفیت‌های بسیار خوبی در بحث نیروی انسانی وجود دارد که با نگاه توسعه فضا و زیرساخت‌های ورزشی در این منطقه می‌توانیم قهرمانان بیشتری از دل جنوب استان داشته باشیم تا باعث افتخارآفرینی شوند.

وی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش در روستاها ادامه داد: ۵۰ درصد جمعیت استان ساکن روستا هستند و اگر به دنبال توسعه متوازن ورزش در استان هستیم، باید نگاه ویژه‌ای به مناطق روستایی باشد و روستاها را از امکانات ورزشی مناسب برخوردار کنیم.

به گزارش ایسنا، فرماندار عنبرآباد نیز در این جلسه با اشاره به اینکه شهرستان عنبرآباد دارای جمعیت ۹۰ هزار نفری است، گفت: علی رغم کمبود امکانات و فضاهای ورزشی اما ورزشکاران بسیار مستعد این شهرستان تاکنون در رشته‌های مختلف ورزشی خوش درخشیده‌اند. 

یزدان افشاری پور افزود: با تمام محدودیت‌هایی که وجود دارد باید دست به دست هم بدهیم تا حداقل امکانات مورد نیاز ورزشکاران را فراهم کنیم. 

وی با بیان اینکه فضاهای ورزشی شهرستان عنبرآباد تا قبل از دولت سیزدهم بسیار محدود بود، گفت: در این دولت ۲۳ چمن مصنوعی احداث کردیم که احداث این چمن‌ها از محل اعتبارات دهیاری‌ها تامین شده است.

فرماندار عنبرآباد از ممنوعیت ادامه احداث چمن خبرداد و گفت: از آنجایی که چمن ورزشی ویژه فوتبال برای آقایان است و بانوان از این فضاها بی بهره هستند بنابراین از سال گذشته احداث چمن های مصنوعی را ممنوع کردیم و به دنبال احداث سالن ورزشی چند منظوره هستیم.

وی از احداث هفت سالن ورزشی چند منظوره با مشارکت دهیاری‌ها خبر داد که در دستور کار قرار دارند. 

افشاری پور توسعه فضاهای ورزشی را نیازمند توجه و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دانست و افزود: توسعه فضاهای ورزشی و تامین زیرساخت‌های ورزشی انتظار به حق ورزشکاران است که باید این مهم با جدیت دنبال شود.

فرماندار عنبرآباد از عدم برخورداری سالن‌های ورزشی از سیستم سرمایشی و گرمایشی خبر داد و  گفت: سالن های ورزشی موجود دارای مشکلاتی از جمله نبود سیستم سرمایشی و گرمایشی است که باید برای رفع این مشکلات همکاری شود. 

وی بر تامین تجهیزات ورزشی در سطح روستاها تاکید کرد و افزود: در حال حاضر روستاهایی داریم که هیچ گونه تجهیزات ورزشی ندارند که باید تجهیزاتی به این روستاها اختصاص داده شود.

 افشاری پور از آغاز احداث چمن مصنوعی در شهر مردهک خبر داد و گفت: چمن مصنوعی زمین بزرگ در روستای حاجی آباد بخش جبالبارز جنوبی احداث می‌شود.

فرماندار با بیان اینکه در شهر عنبرآباد شهرداری چمن مصنوعی احداث می‌کند، افزود: با توجه به پتانسیل و استعدادهای ورزشی شهرستان برای شاد کردن ورزشکاران سالن ورزشی مجهز یکی از ضروریات شهرستان عنبرآباد است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • مقابله با گرمای شهری از طریق باغ‌های گیاه‌شناسی
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک