Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يکي از شرکت‌هاي دانش بنيان موفق به توليد دارويي جديد براي درمان زخم‌هاي ديابتي شده است.
به گزارش خبرنگار جام جم آنلاين به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، فعاليت جوانان نخبه در شرکت‌هاي دانش بنيان در کنار طرح‌هاي استارت آپي سبب رشد و پيشرفت کشور مي‌شود.
يکي از شرکت‌هاي دانش بنيان موفق به توليد داروي جديد براي درمان زخم پاي ديابتي و زخم‌هاي عفوني بيماران مبتلا به ديابت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


درمان زخم ديابت در چند هفته
اين داروي جديد که به شکل يک پماد موضعي است از ترکيب گياهي روغن کنجد موم عسل و گياهي ديگر به وجود آمده است و مي‌تواند در مدت زماني کوتاه زخم ديابتي را درمان کند
براي درمان سريع زخم ديابتي بايد به مدت چند هفته روي زخم قرار داد تا به خوبي اثر کند ؛ به دليل آنکه اين دارو به کمک محصولات گياهي ساخته شده است هيچ گونه ضرري براي زخم نخواهد داشت بلکه روند درمان را بسيار تند مي‌کند

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۰۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید علی احمدزاده عصر امروز در دیدار رئیس سازمان جهاد کشاورزی و اعضای صندوق توسعه بخش کشاورزی کهکیلویه و بویراحمد گفت:  حمایت جدی از توسعه بخش کشاورزی ضروری بوده و هیچ گونه کم‌کاری و بی‌مهری پذیرفتنی نیست.

وی با بیان اینکه باید به سمت تولیدات دانش بنیان در این بخش حرکت کرد، افزود: استعدادهای حوزه کشاورزی باید با انجام مطالعات شناسایی و شرکت‌های دانش‌ بنیان بیشترین نقش‌آفرینی را در این بخش داشته باشند.

احمدزاده با بیان اینکه تعاونی های بخش کشاورزی باید توسعه یابند و فعالتر شوند، تاکید کرد: حمایت از این صندوق از طریق اختصاص اعتبارات با هدف حمایت از تمام کشاورزان و سهامداران استان مدنظر باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به وجود 161 تعاونی و تشکل بخش کشاورزی افزود: در راستای مردمی سازی دولت و تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم زمینه مشارکت کشاورزانی که عضو این صندوق هستند برای جهش در بخش کشاورزی فراهم شود.

احمدزاده ادامه داد: گیاهان دارویی و سایر بخش های حوزه کشاورزی فرصت مناسبی برای مشارکت مردم است و بخش کشاورزی زمینه ساز حضور مردم در این بخش باشد و وجود آب فراوان، زمین های مستعد و اراضی کشاورزی باید توسعه اشتغال و تحول در این بخش را فراهم کند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • دستور تهیه ۱۰جوشانده گیاهیِ ضد سرماخوردگی
  • استفاده از دانش بنیان‌ها در توسعه کشاورزی ضروری است
  • رونمایی از محصولات دانش بنیان کشاورزی در مشهد
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن