Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@03:11:04 GMT

تفکر و حرکت هیات‌های اندیشه‌ورز اثربخش و مفید است

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۲۲۳۴۷

تفکر و حرکت هیات‌های اندیشه‌ورز اثربخش و مفید است

فرماندار شهرستان جویبار گفت: نوع تفکر و حرکت هیئت اندیشه‌ورز جویبار اثربخش و مفید است و با کمک این هیئت می‌توانیم ضمن شناسایی نخبگان شهرستان و بررسی مشکلات و چالش‌های پیش روی علاوه بر حل این معضلات زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید علی اسد صبح امروز در نشست با اعضای هیئت اندیشه‌ورز شهرستان جویبار اظهار کرد: اعضای هیئت اندیشه‌ورز دارای رتبه‌های علمی و جایگاه برجسته‌ای هستند که می‌توان با این ظرفیت علمی، بسیاری از مشکلات شهرستان را شناسایی، بررسی و برطرف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بابیان اینکه شهرستان جویبار دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوانی در عرصه‌های مختلف است اظهار کرد: مردم نیازمند این امر هستند که در حوزه اجرا، مدیران فارغ از جناح‌های سیاسی‌کار کنند و به همه خدمت‌رسانی کنند و نگاه ما، فنی و اجرایی با تمام توان و قدرت است.

فرماندار جویبار تصریح کرد: برنامه محور بودن ادارات و مدیران و ایجاد ساختاری درست و دقیق در بررسی مشکلات و کارها، راه‌حل برون‌رفت از مشکلات است.

اسد بیان کرد: دانشگاه‌ها نیز به‌عنوان تربیت‌کننده نیروی انسانی متخصص باید به سمت عملیاتی کردن دانش و علوم بروند و در راستای ایجاد رشته‌های کاربردی و موردنیاز کشور گام بردارند.

وی نوع تفکر و حرکت هیئت اندیشه‌ورز جویبار را اثربخش و مفید دانست و افزود: با کمک این هیئت می‌توانیم ضمن شناسایی نخبگان شهرستان و بررسی مشکلات و چالش‌های پیش‌روی جویبار علاوه بر حل این معضلات زمینه را برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم کنیم.

فرماندار جویبار تأکید کرد: سندی در جهت پیشرفت و توسعه شهرستان جویبار باید تدوین شود و حرکت ما در راستای این سند چشم‌انداز توسعه باشد.

اسد در پایان گفت: این هیئت دارای اهداف زیبا و مؤثری است که بر خواسته از دغدغه و دلسوزی نخبگان این شهرستان است که با تلاش و اراده استوار محقق خواهد شد.

عباسعلی دهپور جویباری عضو هیئت‌علمی دانشگاه و عضو کارگروه علمی هیئت اندیشه ورزی شهرستان جویبار نیز در این دیدار بر ایجاد مرکز رشد در این شهرستان تأکید و اظهار کرد: با توجه به استعدادهای بالقوه این شهرستان که به خواست هیئت اندیشه ورزی جویبار در این جلسه مطرح شد، می‌توان بسترهای نهفته و ظرفیت عظیم شهرستان جویبار را احیا و به سمت توسعه پایدار سوق داد.

وی افزود: با توجه به اینکه شهرستان جویبار مرکز کشت گل نرگس در کشور است،یکی از برنامه‌های هیئت اندیشه‌ورزی، برگزاری جشنواره ملی گل نرگس در این شهرستان در فصل برداشت این محصول و همچنین ثبت و برند سازی این محصول برای جویبار است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه تصریح کرد: در راستای نیل به این هدف، نیاز به کمک و حمایت‌های فرمانداری و جهاد کشاورزی شهرستان است.

شعبان‌علی نوروزی استاد دانشگاه نیز در این جلسه شهرستان جویبار را یک ظرفیت بی‌نظیر در حوزه کشاورزی دانست و گفت: بیش از 70 درصد مردم شهرستان جویبار کشاورز هستند و حدود 7 درصد از تولیدات محصولات کشاورزی استان سهم جویبار است.

وی تأکید کرد: با توجه به روش سنتی کشاورزی باید برای افزایش تولیدات و کاهش هزینه ضریب نفوذ دانش فنی را در کشاورزی خود افزایش دهیم.

عزت‌الله ذبیحی مدیر هیئت اندیشه‌ورزی شهرستان جویبار در این دیدار گفت: تلاش این جمعیت در جهت رشد و توسعه همه‌جانبه شهرستان در راستای اهداف عالی نظام و به دور از هرگونه خط‌مشی سیاسی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۲۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرآنلاین از مهر، رئیس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیأت علمی و عضو هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد. محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رئیس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیأت اجرایی جذب هیأت علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران، نسبت به برخی حاشیه‌سازی‌ها درباره بهره‌مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی مرتبط با مأموریت‌ها و فعالیت‌های این دانشکده، واکنش نشان داد.

متن توضیح روابط عمومی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به این شرح است:

باسمه تعالی

در پی انتشار هدفمند برخی اخبار در خصوص انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است. برای تحقق اهداف مذکور، شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده تشکیل گردیده است که برخی از کارکردهای مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیأت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استانداردهای دانشگاه تهران؛

• تعیین راهبردها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و همچنین اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع.

• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه

• زیست بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت

• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظرهای سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری

• طراحی الگوهای علمی و نهادهای پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده

• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده

• طراحی سازوکارها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده

• طراحی سازوکارهای عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)

دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)

دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمند پور)

مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)

مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که توسط رئیس دانشگاه تهران منصوب شده و یا خواهند شد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران جهت ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیأت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902347

دیگر خبرها

  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی مرجعیت علمی 
  • عقب ماندگی بزرگ در هیات موتورسواری و اتومبیلرانی اصفهان
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت
  • راهبردهای علمی و علمی امام صادق(ع) در مقابله با سطحی نگری فکری و عمل گرایی افراطی
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • توضیح دانشگاه تهران درباره انتخاب همسر ابراهیم رئیسی به‌عنوان عضو هیات جذب دانشکده علوم خانواده