Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جامعه الزهرا گفت: درزمینهٔ توجه به فارغ‌التحصیلان به لطف خداوند اولین گردهمایی فارغ‌التحصیلان خارجی را در لبنان داشتیم و دومین گردهمایی امسال در هند برگزار خواهد شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از   قم فردا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمود مدنی صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به این‌که جامعه الزهرا اخیراً چشم‌انداز خودش را مورد بازبینی قرار داده است، اظهار داشت: امور آموزشی و پرورشی بانوان در چشم‌انداز 10 ساله مورد تأکید قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در راستای این چشم‌انداز چند رویکرد موردتوجه است اول توجه به کیفی سازی آموزش‌ها و پژوهش است و علاوه بر این در دوره مهارتی هم به دنبال افزایش کیفیت هستیم.
مدنی افزود: هم‌اکنون دوره تربیت پژوهشگر را در دستور کارداریم که در سه ترم انجام می‌شود و پژوهشگران باید پس از پایان دوره یک کتاب با محتوی علمی منتشر کنند.
وی ادامه داد: دوره زبان با استفاده از ظرفیت طلاب در سه زبان انگلیسی، عربی و ترکی استانبولی در حال برگزاری است.
مدیر جامعه الزهرا تأکید کرد: درزمینهٔ توجه به فارغ‌التحصیلان به لطف خداوند اولین گردهمایی فارغ‌التحصیلان خارجی را در لبنان داشتیم و دومین گردهمایی امسال در هند برگزار خواهد شد.
مدنی بیان داشت: در خصوص افزایش توان پژوهشی جامعه الزهرا معاونت آموزش با همکاری معاونت پژوهش طرح پژوهش محور را در دستور کار دارد و تمام آموزش‌های ما پژوهش محور خواهد بود.
وی تصریح کرد: با بیش از 20 موسسه و نهاد همسو تفاهم‌نامه‌ای برای همایش‌های علمی پژوهشی امضا کرده‌ایم که می‌تواند در افزایش سطح علمی طلاب تأثیر بسزایی داشته باشد.
مدیر جامعه الزهرا ادامه داد: امسال دو هزار نفر ظرفیت پذیرش در 5 سطح داشتیم که این میزان در سال بعد نیز وجود خواهد داشت.
وی بیان داشت: تربیت دینی کودکان و مشاور دینی خانواده‌ها دو رشته‌ای است که از سال آینده به مجموعه رشته‌های جامعه الزهرا اضافه خواهد شد.
مدنی ابراز داشت: هم‌اکنون هم در سطح 2، 3 و 4 به‌صورت مجازی و حضوری از تمامی داوطلبان در داخل و خارج از کشور دانش‌پژوه پذیرفته می‌شود.

انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۴۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی با بیان اینکه شوراها سهل‌الوصول‌ترین راه ارتباطی با لایه‌های مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفت‌وگو و انتقال پیام‌های مردم در گروه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.

وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعف‌های قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح می‌کنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.

ناصحی‌مقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دوره‌های قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دوره‌های قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار می‌کرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیش‌بینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیم‌سازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی افزود: شورا دارای کمیسیون‌های تخصصی است و موضوعات در این کمسیون‌ها بررسی می‌شود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.

کد خبر 6090994

دیگر خبرها

  • آزادی بیان آمریکایی
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • تعامل رسانه‌ها با اندیشکده‌ها باید تقویت شود/ سیاست پژوهی، نوک پیکان پژوهش است
  • جشن فارغ‌التحصیلی به سبک دانشجویان عراقی + فیلم
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • برگزاری خاکریز امنیت ۸ در گیلان
  • برگزاری «خاکریز امنیت ۸» در گیلان
  • برگزاری گردهمایی استانی مجموعه‌های نخبه‌پرور یزد و اصفهان