Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نماینده مجلس از طرح جدید مجلس انتقاد کرد و گفت که امروز برخوردهای سلبی با فضای مجازی جواب نمی دهد.

محمد کاظمی نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با اشاره به طرح ٩٠ نفر از نمایندگان در مورد اعمال برخی مجازات ها برای برخی فعالان فضای مجازی به عصرایران گفت: از فناوریهای نوین امروز بشر هم امکان استفاده های مثبت و‌هم امکان استفاده های منفی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نایب ریس کمیسیون قضایی و‌حقوقی مجلس اظهار داشت: در زمینه استفاده صحیح از فضای مجازی ما قبل از شلاق و زندان نیاز به کار فرهنگی ریشه دار داریم. ملت ما ملتی مسلمان است که باورهای دینی عمیق دارد. ما می توانیم به نسل جوان مان این باورها را منتقل دهیم و آنها از اینکه بخواهند از امکان منفی این فضا استفاده کنند منصرف کنیم.

وی بیان کرد: آیا ما با تعیین مجازات برای استفاده از ویدیو در سال‌های گذشته و ماهواره در سال‌های اخیر موفقیتی در این زمینه داشتیم؟ شدیدترین مجازات را در مورد نگهداری از تجهیزات ماهواره داریم اما اکثریتی از مردم از ماهواره استفاده می کنند و نمی توانیم بگویم که همه مردم از ماهواره استفاده منفی می کنند چراکه ممکن است برخی طرفدار اخبار، برخی طرفدار راز بقا و برخی طرفدار برنامه های علمی و ورزشی باشند. ما نمی توانیم بگویم کسی که از ماهواره استفاده می کند حتما از نکات منفی آن استفاده می کند.

کاظمی ادامه داد: در مورد فضای مجازی هم چنین موضوعی وجود دارد. دیگر امروز برخوردهای سلبی با فضای مجازی جواب نمی دهد و موثر نخواهد بود.

وی تاکید کرد: آقایان با این طرح به دنبال کنترل هستند اما باید بدانند برای کنترل در این بخش ما نیاز به کار فرهنگی و آموزشی داریم که متاسفانه در این حوزه ضعیف عمل کرده ایم.

نایب ريیس کمیسیون قضایی و حقوقی خاطر نشان کرد: در لایحه بودجه تعداد زیادی از سازمان ها، دفاتر و گروه ها به عنوان تبلیغ بودجه می گیرند. باید به جای برخورد سلبی با فضای مجازی به سراغ این گروه ها برویم که این سازمان ها و دفاتر که سالیان سال از این بودجه استفاده کرده اند آیا کارنامه موفقی در حوزه کار فرهنگی و تبلیغی دارند؟

وی بیان کرد: ظاهراً متولی کار فرهنگی در کشور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است اما دهها دفتر، سازمان و گروه نیز همزمان با این وزارتخانه در حوزه فرهنگی بودجه می گیرند و به نوعی موازی کاری می کنند و در عین حال عملکردی ضعیف دارند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فضای مجازی شلاق مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۵۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرو غفوریان کیست؟

انتشار فیلمی از اعترافات خسرو عفوریان که به لحاظ چهره شباهت بسیار زیادی به مهران غفوریان دارد مبنی بر اینکه کارمند ساواک در دوران پیش از انقلاب اسلامی بوده است، با حواشی فراوانی در فضای مجازی رو به رو شد.

به گزارش تابناک- بر اساس این فیلم این فرد مدعی است که سابق بر این عضو ساواک بوده و پس از انقلاب اسلامی از گذشته خود ابراز ندامت می کند.

بر اساس اطلاعات موجود خسرو غفوریان پس از آزادی از زندان فوت می کند.

عبدالرضا داوری یکی از فعالان فضای مجازی مدعی شده است که خسرو غفوریان پدر مهران غفوریان است.

همچنین از مهران غفوریان دست نوشته و تصویری وجود دارد که نشان می دهد او برای پدرش به نام خسرو غفوریان دلنوشته منتشر کرده و نیز بر سر مزار او حاضر شده است.

بر اساس این گزارش هنوز مهران غفوریان در این خصوص توضیحاتی ارائه نکرده است.

دیگر خبرها

  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • لایحه حفاظت از داده‌های شخصی در کمیسیون حقوقی دولت تصویب شد
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی