Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@18:20:41 GMT

جدیدترین تراشه‌ی کوالکام معرفی شد

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۲۶۴۳۹

جدیدترین تراشه‌ی کوالکام معرفی شد

اسنپدراگون ۸۵۵ جدیدترین تراشه‌ی کوالکام است که ضمن پشتیبانی از نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی (۵G)، سه‌برابر عملکرد بهتری را در زمینه‌ی هوش مصنوعی ارائه می‌دهد.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، بالاخره پس از کش و قوس‌های فراوان، کوالکام بامداد امروز در جریان برگزاری اجلاس Snapdragon Technology در هاوایی، از جدیدترین تراشه‌ی خود تحت عنواناسنپدراگون ۸۵۵ رونمایی کرد و با این کار، خط قرمزی روی نام اسنپدراگون ۸۱۵۰ کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال گذشته اسنپدراگون ۸۴۵ نیز در جریان برگزاری همین اجلاس رونمایی شده بود. گفتنی است که تراشه‌ی جدید اسنپدراگون ۸۵۵ را نمی‌توان صرفا یک ارتقاء ساده نسبت به نسل قبل به‌شمار آورد.

اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام مبتنی بر لیتوگرافی ۷ نانومتری است

این تراشه به‌احتمال بسیار قوی قرار است در نخستین گوشی‌های مبتنی بر ۵G مورداستفاده قرار گیرد و از این حیث، اهمیت بسیار بالایی دارد. کوالکام مدعی شده است که اسنپدراگون ۸۵۵ به‌لطف بهره‌مندی از نسل پنجم شبکه‌های ارتباطی، از سرعت دانلود چند گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی خواهد کرد. 

اجلاس Snapdragon Technology امسال یکی از آخرین کنفرانس‌هایی است که در آستانه‌ی راه‌اندازی رسمی شبکه‌ی ۵G در ایالات متحده‌ی آمریکا برگزار می‌شود. گفتنی است که دو اپراتور بزرگ آمریکایی یعنی AT&T و ورایزن از طریق دستگاه‌هایی خاص، اینترنت ۵G را در محل برگزاری اجلاس Snapdragon Technology ارائه می‌دهند تا حاضرین تجربه‌ی سرعت بالای آن را بچشند.

چون شرکت کوالکام بخش عظیمی از بازار تراشه‌های موبایلی را تحت سلطه‌ی خود دارد (خصوصا در آمریکا)، می‌توان با اطمینان گفت که Qualcomm Snapdragon ۸۵۵ قرار است در اکثر دستگاه‌های پرچمدار مهم سال ۲۰۱۹ (به‌جز آیفون‌های اپل) قرار گیرد.

این احتمال وجود دارد که این تراشه‌ی جدید در زمینه‌ی توان پردازشی،‌ مصرف باتری،‌ پردازش تصویر، گیمینگ، یادگیری ماشینی و... بهبود قابل‌توجهی به‌خود ببیند، البته نمی‌توان با اطمینان در این مورد صحبت کرد. چیزی که از آن مطمئنیم این است که اسنپدراگون ۸۵۵ صرف‌نظر از بهبود قابل‌توجه در زمینه‌های یادشده نسبت به نسل قبل، قرار است در دستگاه‌های زیادی مورداستفاده قرار گیرد.

کوالکام تاکنون جزئیات دقیق مرتبط به اسنپدراگون جدید را منتشر نکرده است؛ این شرکت تنها گفته که اسنپدراگون ۸۵۵ به‌لطف بهره‌مندی از موتور هوش مصنوعی چند هسته‌ای نسل چهارمی، نسبت به نسل قبل، حداکثر سه‌برابر عملکرد بهتری را در زمینه‌ی هوش مصنوعی از خود نشان می‌دهد. این تراشه از وجود یک واحد پردازشی بصری کامپیوتری (Computer Vision Processor) اضافه نیز بهره‌مند است که برای گوشی‌های دارای دوربین هوشمند، بسیار مفید به‌شمار می‌آید.

اسنپدراگون ۸۵۵ به‌لطف پشتیبانی از ۵G، سرعت دانلود چند گیگابیت بر ثانیه را ارائه می‌دهد

مدیرعامل بخش اسنپدراگون شرکت کوالکام طی برگزاری اجلاس بامداد امروز گفت: «تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ به‌لطف بهره‌مندی از واحد پردازشی بصری کامپیوتری، می‌تواند تشخیص دهد که شما در حال تصویربرداری از چه چیز یا چه کسی هستید.» این تراشه همچنین قرار است عملکرد بهتری در زمینه‌ی گیمینگ و واقعیت افزوده نسبت به اسنپدراگون ۸۴۵ از خود به نمایش بگذارد. البته کوالکام تاکنون جزئیات مربوط به این ماجرا را منتشر نکرده و تنها گفته است که تراشه‌ی جدیدش «یک تجربه‌ی همه‌جانبه» را از واقعیت افزوده ارائه می‌دهد.

گوگل پیشتر در گوشی پیکسل ۳ نشان داده است که می‌توان با تکنیک عکاسی رایانشی (Computational Photography) تا چه حد کیفیت تصاویر را بهبود بخشید؛ طبق ادعای کوالکام، واحد پردازشی بصری کامپیوتری اسنپدراگون ۸۵۵ امکان تصویربرداری رایانشی پیشرفته‌ای را در اختیار کاربر قرار می‌دهد.

کوالکام پیشتر تایید کرده بود که اسنپدراگون ۸۵۵ برخلاف اسنپدراگون ۸۴۵ و ۸۳۵ (که مبتنی بر لیتوگرافی ۱۰ نانومتری بودند) از لیتوگرافی ۷ نانومتری بهره‌مند است؛ این موضوع یعنی پرچمدار جدید کوالکام بهره‌وری بهتری نسبت به نسل‌های قبلی دارد که می‌تواند نهایتا به عملکرد بهتر و مصرف باتری کمتر منتهی شود.

کوالکام در جریان برگزاری این اجلاس، فرصت را غنیمت شمرد و به ارائه‌ی جزئیاتی در مورد حسگر اثر انگشت اولتراسونیک خود که در زیر نمایشگر قرار می‌گیرد و از آن به نام Qualcomm ۳D Sonic Sensor یاد می‌شود، پرداخت. بر این اساس، حسگر یادشده قرار است به نخستین حسگر زیر نمایشگر تجاری اولتراسونیک مبدل شود؛ از آن‌جایی که این حسگر یک تصویر سه‌بعدی را از اثر انگشت شما به‌ثبت می‌رساند، حتی اگر انگشت‌تان خیس یا کثیف باشد نیز به‌راحتی کار می‌کند. البته فعلا مشخص نشده است که این حسگر در چه گوشی‌هایی استفاده خواهد شد.

سامسونگ نیز فرصت حضور در این مراسم را پیدا کرد؛ این شرکت به‌صورت رسمی گفت که قصد دارد در نیمه‌ی نخست سال ۲۰۱۹، یک گوشی ۵G مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ را روانه‌ی بازار کند. 

طی ساعات آینده جزئیات کامل مربوط به اسنپدراگون ۸۵۵ منتشر خواهد شد؛ زومیت به محض انتشار این اطلاعات، آن‌ها را با شما در میان خواهد گذاشت.

منبع: زومیت

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: کوالکام هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۶۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزمو چاینا، این سری دارای تراشه جدید Kirin۹۰۱۰ هستند. تراشه جدید به طور واقعی آزمایش شده و عملکرد آن بهتر از انتظارات و بدون داغ شدن دستگاه بوده است.

Kirin۹۰۱۰ جایگزین تراشه های Kirin۹۰۰۰ شده که روی گره پردازشی کلاس ۷ نانومتری نسل دوم SMIC ساخته شده که به آن N+۲ نیز می گویند. تراشه های Kirin ۹۰۰۰ نیز براساس همین فرایند فناورانه ساخته شده اند.

SMIC بزرگترین پیمانکار تراشه سازی چین در جهان است. با توجه به ذخیره محدود موبایل های Pura ۷۰، پیش بینی می شود ظرفیت تولید تراشه های جدیدKirin هنوز محدود باشد. با این وجود تولید یک مدل پرچمدار جدید با تراشه جایگزین نشان می دهد هواوی اندک اندک چالش ذخایر تراشه خود را در بحبوحه تحریم های آمریکا با کمک نسخه های داخلی برطرف می کند.

البته اینکه SMIC چگونه توانسته تراشه های مذکور را بدون دسترسی به ابزارها و فناوری های خارجی بسازد، هنوز مشخص نشده است.

طبق گزارش ها تراشه جدید Kirin۹۰۱۰ دارای هسته خوشه ای مشابه نسخه های پیشین است. می توان Kirin۹۰۱۰ را یک نسخه تراشه Kirin۹۰۰۰ دانست که نسبت به نمونه های پیشین بازده بالاتری دارد.

با این وجود به نظر می رسدKirin۹۰۱۰ با وجود قدرت رایانشی بیشتر، سرعت عملکرد هسته آن کندتر است.

براساس گزارش های پیشین سریPura ۷۰ موبایل هایی پرچمدار با تمرکز بر عکاسی هستند. این سری شامل ۴ مدل Pura ۷۰، Pura ۷۰پرو، Pura ۷۰پرو پلاس و Pura ۷۰اولترا است.

کد خبر 6092832

دیگر خبرها

  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • تراشه‌ای جدید که محدودیت‌های معلولان را رفع می‌کند (فیلم)
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • رویداد اپل در راه است | آی‌پد پرو با تراشه M4 عرضه می‌شود
  • نصب توری بر روی تراشه‌های ریزشی کوه در محور کرج – کندوان
  • آی پد پرو جدید با تراشه M۴ عرضه می شود
  • ساخت تراشه‌ای با قابلیت اندازه‌گیری ویتامین C و D
  • کلاهبرداری از کارت سوخت شخصی/ مراقب تراشه های کارت سوخت باشید
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است