Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، رضا اردکانیان که در قالب هیئت دولت به همراه رئیس‌جمهور به استان سمنان سفرکرده است ظهر چهارشنبه در مراسم اجرای پروژه‌های حوزه وزارت نیرو در این استان ضمن بیان اینکه ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر تا پایان دولت دوازدهم به چهار هزار مگاوات خواهد رسید، ابراز داشت: وزارت نیرو متعهد به انجام این کار در کشور است اما با توجه به اینکه سمنان ازجمله استان‌های مزیت‌دار در این حوزه محسوب می‌شود بنابراین تأمین انرژی تجدید پذیر در این منطقه نیز پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن بیان اینکه سمنان ظرفیت‌های خوبی در حوزه تجهیز و احداث نیروگاه‌های تجدید پذیر را دارد، اضافه کرد: قطعاً به دنبال انرژی‌های نو و تجدید پذیر در سطح کشور خواهیم بود.

سرمایه‌گذاری ۸۴۰ میلیارد ریالی در سمنان

وزیر نیرو بابیان اینکه زیرساخت‌های صنعت برق در این چهار دهه عمر انقلاب رشد چشمگیری داشته است، ابراز داشت: با بهره‌گیری از همین زیرساخت‌ها علیرغم کاهش سه برابری جمعیت در حوزه انرژی الکتریکی شاهد رشد ۱۱ برابری هستیم.

اردکانیان بابیان اینکه در استان سمنان ۷۰ درصد تولید انرژی در بخش‌های صنعت و کشاورزی به کار گرفته می‌شود، تصریح کرد: تلفات انرژی برق استان حدود هشت درصد برآورد می‌شود که این شاخص در حد استانداردهای جهانی است.

وی ضمن بیان اینکه عملیات اجرایی شش پروژه شرکت برق منطقه‌ای سمنان آغاز شد، اضافه کرد: برای اجرای این پروژه‌ها بالغ‌بر ۸۴۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

آغاز عملیات اجرایی طرح‌های صنعت برق سمنان

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان سمنان هم در این مراسم ضمن بیان اینکه عملیات اجرایی احداث فاز اول پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی دامغان در این مراسم آغاز شد، ابراز داشت: این اقدام در راستای ایجاد ظرفیت برق‌رسانی به متقاضیان جدید صنعتی، افزایش قابلیت اطمینان شبکه در راستای تأمین برق مطمئن و پایدار به مشترکان صنعتی و بهبود پارامترهای کیفی برق و بهبود پروفیل ولتاژ شبکه با ظرفیت ۸۰ مگاولت آمپر انجام می‌شود.

سید علی‌اکبر صباغ آغاز عملیات اجرایی احداث پست ۶۳ کیلوولت امیرکبیر سمنان و احداث خط و پست ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی سرخه را از دیگر پروژه‌ها برشمرد و تصریح کرد: این پروژه‌ها باهدف ایجاد ظرفیت برق‌رسانی مطمئن به مشترکان جدید خانگی  و متقاضیان جدید شهرک صنعتی با ظرفیت ۸۰ مگاولت آمپر عملیاتی خواهد شد.

وی اضافه کرد: عملیات اجرایی دو مداره کردن خط ۶۳ کیلوولت شهید میر حاج-سرخه، پروژه خطوط ارتباطی ۴۰۰ و ۶۳ کیلوولت به پست ۴۰۰ کیلوولت ایوانکی و بهینه‌سازی پست ۲۰.۶۳ کیلوولت  شاهرود ازجمله پروژه‌هایی که توسط وزیر عملیات اجرایی آن‌ها آغاز یا افتتاح شد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: سمنان شرکت برق منطقه ای سمنان سفر هیئت دولت به استان سمنان رضا اردکانیان استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۰۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابستان چقدر کمبود برق داریم؟

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران گفت: ما از گذشته بین تولید و مصرف ناترازی داریم و این ناترازی سال به سال به خاطر رشد مصرف ۵ تا ۶ درصد افزایش می‌یابد، هرچند اقداماتی هم در رابطه با تولید انجام شده ولی ناترازی حل نمی‌شود.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا صالحی، درباره اوضاع ناترازی برق در سال جاری اظهار داشت: مهم‌ترین دلیل چالشی که اکنون در رابطه با ناترازی برق و گاز با آن مواجهیم به‌عدم سرمایه‌گذاری به‌موقع در این حوزه‌ها برمی‌گردد زیرا تکمیل پروژه‌های نیروگاهی ۲ تا ۳ سال زمان می‌برد و با توجه به تاخیر در اجرای پروژه‌ها که مهمترین عامل‌عدم سرمایه بوده؛ سال به سال به رقم ناترازی افزوده شده است.

وی افزود: خوشبختانه بخش خصوصی توانایی خوبی در حوزه صنعت نیروگاهی دارد و اکنون ۶۰ درصد نیروگاه‌ها دست بخش خصوصی است، ما از نظر ساخت نیروگاه هم مشکلی نداریم و تولید توربین‌های مورد نیاز هم در داخل کشور در حال انجام است، در حال حاضر دولت گام‌هایی برداشته و در بخش صنعت پروژه ۱۰ هزار مگاواتی تعریف شده؛ که بخشی از این نیروگاه‌ها در سال گذشته وارد مدار تولید شدند و در بخش نیروگاه‌های تجدیدپذیر هم پروژه‌های بزرگی استارت خورده از جمله پروژه ۴۵۰۰ مگاوتی با همکاری و هماهنگی صندوق توسعه ملی که وام مورد نیاز را فاینانس می‌کند که امیدواریم تا پیک امسال وارد مدار شود.

لزوم اصلاح سیاست انرژی

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران گفت: اگر سیاست‌های اقتصاد انرژی کشور اصلاح شود، بخش خصوصی کشور پتانسیل لازم برای رفع ناترازی موجود را دارد و باید اجازه دهیم بخش خصوصی در این حوزه ورود کند، بر پایه شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری تعیین شده مردم در بخش تولید مشارکت داده شوند و در معادلات اقتصاد انرژی نقش دولت کمرنگ‌تر شود.

وی تاکید کرد: دغدغه ما این است که امسال در بخش صنعت خاموشی‌های مدیریت شده تحمیل نشود، در این رابطه بخش خصوصی می‌تواند از منابع مالی که صنعت در اختیارش می‌گذارد ناترازی را برطرف کند و اگر هرچه زودتر این اقدام صورت گیرد ما نسبت به عقب‌ماندگی در حوزه برق پیشرفت خوبی خواهیم کرد.

صالحی تصریح کرد: ما از گذشته بین تولید و مصرف ناترازی داریم و این ناترازی سال به سال به خاطر رشد مصرف ۵ تا ۶ درصد رشد دارد، هرچند اقداماتی هم در رابطه با تولید انجام می‌شود ولی ناترازی حل نمی‌شود. فقط با کمک بخش خصوصی و مردم امکان عبور از این وضعیت را داریم که امیدواریم امسال گام‌های خوبی برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکل کمبود برق اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی هم مهم است یعنی مصرف هم باید کنترل و واقعی شود بعبارت دیگر حرکت در مسیر صحیح تولید و مصرف منجر به این خواهد شد که تا ۲ سال آینده به طور کلی ناترازی رفع شود.

شرایط رفع ناترازی

رئیس کنفدراسیون صادرات انرژی و صنایع وابسته ایران اظهار داشت: در بخش تولید اقداماتی صورت گرفته و نیروگاه‌هایی وارد مدار شده‌اند، شاید به اندازه پیش‌بینی شده رقم تولید تحقق پیدا نکند اما اقداماتی صورت گرفته که امیدواریم که بخش زیادی از نیروگاه‌ها در بخش فسیلی و تجدیدپذیر وارد مدار شوند.

آسیب‌های کمبود برق

وی یادآور شد: در هر حال اصل ناترازی باید از بین برود چراکه ناترازی به قدری است که می‌تواند تولید را در بخش صنعت مختل کند، صادرات کم شود، به اشتغال آسیب برساند و درآمدهای کشور را کاهش دهد و همه اینها نیز به صنعت برمی‌گردد، یعنی اگر برق مورد نیاز صنعت تامین نشود آسیب‌ها به بخش‌های دیگر کشور نیز تعمیم پیدا خواهد کرد. بنابراین عدم‌النفع صنعت باید حذف شود و اکنون با اقدامات انجام شده نمی‌توانیم کل ناترازی را از بین ببریم باید برنامه‌های جدی‌تری در این حوزه در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • ضرورت لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟