Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@05:16:40 GMT

55 روستای نیشابور شبکه لوله کشی آب ندارند

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۸۳۴۰۵۹

55 روستای نیشابور شبکه لوله کشی آب ندارند

فرهاد ذوالجناحی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا شمار روستاهای شهرستان نیشابور را 420 روستا ذکر و بیان کرد: از این تعداد 356 روستا زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی بوده و خدمات این حوزه به 9 روستا از سوی شرکت آب و فاضلاب شهری ارائه می شود. آب مور نیاز 45 روستا نیز که بعضا جمعیت بسیار پایینی دارند بطور خودگران از طریق چاه یا چشمه تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی شمار مشترکان شبکه آب روستایی را در نیشابور 54 هزار و 158 مورد مسکونی و هفت هزار و 795 مورد غیرمسکونی اعلام و بیان کرد: امسال تاکنون آبرسانی به 10 روستا در این شهرستان با تانکر صورت گرفته است.
مدیر شرکت آب و فاضلاب روستایی نیشابور افزود: 207 مخزن فعال با حجم 28 هزار و 888 مترمکعب، 55 ایستگاه پمپاژ و 118 مورد تاسیسات کلرزنی به منظور تصفیه و انتقال آب روستاها در این شهرستان فعال است.
وی ادامه داد: امسال از محل اعتبارات مصوب تملک داراییها، 42 میلیون و 105 هزار ریال برای اجرای شش طرح عمرانی و بهره برداری آب روستایی در سطح نیشابور اختصاص یافت.
157 هزار و 949 نفر در قالب 50 هزار و 137 خانوار جمعیت در 420 روستای نیشابور سکونت دارند. برای تامین آب شرب این جمعیت 116 حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق حفر شده است. مرکز شهرستان 450 هزار نفری نیشابور در فاصله 127 کیلومتری غرب مشهد واقع است.
9869/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف شرکت آب و فاضلاب مشهد شبکه آب نیشابور منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • بازگشایی جاده‌های سیلابی ۶ روستا در خراسان رضوی
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • آب شرب ۹۰ درصد روستا‌های سیل زده سیستان و بلوچستان وصل شد