Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشهد- ایرنا- معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمرکز فعالیتهای فرهنگی را در تهران یک آسیب ارزیابی و بیان کرد: توزیع منابع و فعالیتهای فرهنگی در استانها به نسبت گستردگی و جمعیت آنها صورت نگرفته است.

لادن حیدری روز پنجشنبه در گرهمایی روسای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور در مشهد افزود: بر این اساس هم اینک اقدامات فرهنگی در مناطق محروم و مرزی کشور از اولویتهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین بر استفاده از ظرفیت بر زمین مانده مسجد در روستاها تاکید و بیان کرد: موضوع واگذاری خدمات نیز در دست پیگیری است زیرا با این اقدام از ظرفیت موجود در کانونها فرهنگی و هنری مساجد استفاده بهتری صورت می گیرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در صورت کسب استقلال مالی و بهره گیری از ظرفیت دستگاههای دیگر می توانند موفقتر عمل کنند.
وی همچنین گفت: مساجد باید نظام فرهنگی کشور را سامان دهند. نظام ما نظام اسلامی است لذا می بایست تحولات فرهنگی در مساجد بیشتر دنبال شود. در شرایطی که دشمنان نظام در مقابل انقلاب فرهنگی جمهوری اسلامی ایران دست به تهاجم فرهنگی می زنند باید برنامه های مدون در حوزه مساجد برای مبارزه با تهاجم فرهنگی داشته باشیم.

* تولیدات فرهنگی متناسب با نیاز
حیدری در ادامه بر تفاوت میان نیازهای فرهنگی نسل امروز با نسل گذشته تاکید و بیان کرد: باید بتوانیم بر اساس نیازهای فعلی کودکان، نوجوانان و جوانان برنامه های فرهنگی مورد نیاز را ارئه دهیم.
وی افزود: اگر این مهم محقق نشود ورود محصولات فرهنگی از کشورهای بیگانه به راحتی صورت می گیرد بطوری که طی دهه های گذشته شاهد ورود تولیدات فرهنگی همچون پویانمایی های کشورهای خارجی و پخش آنها از صدا و سیما بوده ایم و به نوعی ریشه تهاجم فرهنگی در کشور از دوران کودکی شکل گرفت.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: امروزه در حوزه تولید آثار ایرانی اسلامی و شناسایی نیازهای کودکان و نوجوانان گامهای موثری برداشته شده که موضوع سینمای جوان در ستاد کانونهای مساجد از آن جمله است.
وی همچنین لازمه اختصاص بودجه سالانه را به کانونهای مساجد، ارائه کارنامه کاری قابل از سوی آنها ذکر و بیان کرد: در کانونهای مساجد 'برنامه محوری' باید بیشتر مد نظر باشد. در هزینه ها نیز باید صرفه جویی و از هزینه های گزاف بیهوده جلوگیری کرد.
همچنین امروز در گرهمایی روسای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور در مشهد 'پوستر سیزدهمین دوره جشنواره قرآنی مدهامتان' رونمایی شد. این گردهمایی تا فردا ادامه دارد.
920 هزار نفر در افزون بر 22 هزار کانون فرهنگی و هنری مساجد در سطح کشور عضویت دارند.
7505/1858

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي معاون وزير ارشاد كانونهاي مساجد همايش مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • معاون رسانه ای وزیر ارشاد با مهر از کاستی های حوزه طنز می گوید
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)