Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس‌تودي- هنگامي که «سلمان بن عبدالعزيز» شاه عربستان‌ با شکستن سنت‌هاي اين کشور، پسرش را به‌عنوان وليعهد خود برگزيد، «محمد بن سلمان» تصور مي‌کرد که ديگر تصميم‌گيرنده مطلق جهان عرب و حاکم جهان اسلام خواهد بود.
روزنامه المنار، چاپ قدس‌ مي‌نويسد، بن سلمان با استفاده از تروريسم، توطئه‌گري، سرسختي و درآمد ناشي از فروش نفت و با برخورداري از حمايت‌هاي آمريکا و صهيونيسم و اتحاد غيرعلني رياض با تل‌آويو، طرح نابودي کشورهاي عربي و سيطره بر اين کشورها را برنامه ريزي کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وليعهد عربستان سعودي به اين ادعا که کشورش را از آسايش، دموکراسي و فراواني، برخوردار خواهد کرد، افتخار مي‌کرد که البته در اين خصوص، «محمد بن زايد» حاکم امارات نيز با وي همسو بود.
با قتل وحشيانه «جمال خاشقجي» روزنامه‌نگار معترض سعودي، وحشيگري وليعهد عربستان سعودي و کينه‌هاي نظام عربستان به پادشاهي سلمان بن عبد العزيز که از سال‌ها پيش با اسرائيل در ارتباط بوده است، افشا شد.
نقشه بن سلمان چه بوده است؟
تحقير شاهزادگان خاندان سلطنتي، از ميان برداشتن و بازداشت برخي از آنها با هدف تضمين بقاي خود در رأس سلطنت پس از مرگ ملک سلمان، نخستين طرح بن سلمان بود.
کنترل و نابودي مخالفان – همانند قتل خاشقجي - از جمله برنامه‌هاي بن سلمان بود تا پس از آن دومين مرحله از طرح خونبار عليه ملت‌ها و دولت‌ها را از طريق ادامه کمک به تروريسم در سوريه و تامين هزينه اقدامات تروريستي در اين کشور، اجرا کند.
اردن .. کينه کورکورانه
ايجاد آشوب و هرج و مرج در اردن، يکي از برنامه‌هاي تروريستي بن سلمان بود تا زمينه براي عاديسازي و برقراري روابط علنا امان با تل آويو فراهم شود.
بدين ترتيب بن سلمان قصد داشت به وعده‌هاي خود به آمريکا و اسرائيل براي اجراي معامله قرن، حذف مساله فلسطين، لغو سرپرستي اردن بر قدس و مقدسات، فشار بر حاکميت اردن براي قرار گرفتن در صف حمايت از معامله قرن عمل کرده و اردن را به پناهگاه و پايگاهي براي تروريست‌ها تبديل کند و از طريق اين کشور به جنگ تروريستي با ملت سوريه ادامه دهد.
مداخله نظام وهابي عربستان در امور داخلي اردن، حيرت اين کشور را به دنبال داشت و عربستان مي‌کوشيد تا در تصميمات اردن درباره سوريه تاثير بگذارد.
به گفته منابع آگاه پس از مخالفت اردن با انتقال تسليحات و يگان‌هاي نظامي سعودي به جنوب سوريه از طريق مرزهاي اردن، بن‌سلمان قصد داشت تا عناصر تروريستي را از سوريه راهي اردن کند.
اين واحدهاي نظامي سعودي تحت فرمان اتاق عمليات تروريستي بودند که با نظارت آمريکا در آمريکا ايجاد شده بود و وليعهد وهابي سعودي کوشيد تا با پياده کردن طرح‌هاي خود، حمايت فلسطينيان ساکن بيت المقدس را براي سلب مسووليت اردن براي سرپرستي قدس و مقدسات اسلامي و واگذاري اين مسووليت به عربستان، جلب کند؛ اما تلاش‌هاي وي در اين زمينه با شکست همراه بود.
بن سلمان يک طرح تروريستي را براي ايجاد هرج و مرج در عرصه اردن راه اندازي کرد. وي براي مقابله با تهديدات و چالش‌هاي عمده‌اي که اسرائيل به خاطر حمايتِ ملتِ اردن از مساله فلسطين، با آنها مواجه است، حملات تروريستي را عليه اردن برنامه‌ريزي کرد.
ناظران سياسي کينه‌توزي و حس انتقامجويي عربستان نسبت به اردن را عامل اجراي اين اقدامات تروريستي دانسته و اذعان مي‌دارند که اين کينه‌توزي ناشي از ارتباط نزديک اردن و سوريه به سبب پيروزي‌هاي ارتش سوريه عليه تروريست‌ها و تامين کنندگان هزينه آنها و نيز پشتيباني اين کشور از حاکميت اردن است.
نظام آل سعود از همه امکانات و راه‌ها براي تهديد و نقض حاکمت اردن استفاده کرده است.
به اعتقاد اين ناظران، هدف بن سلمان از سفر به اردن پس از سفر به چند کشور ديگر، خروج از تنگناي ناشي از قتل خاشقجي و سرپوش نهادن بر وحشيگري و خيانت خود بوده و همراهي با اردن، هدف وي از اين سفر، به شمار نمي رود.
بن سلمان با سفر به اردن قصد داشت تا وجهه خدشه‌دار شده خود را مرمت کند، اما کينه وي از اردن همچنان باقي است و اگر حکومت بن سلمان در عربستان سعودي ادامه يابد، اجراي طرح‌هاي تروريستي عليه اردن ادامه خواهد يافت زيرا اسرائيل و آمريکا در ازاي وعده‌هاي وليعهد عربستان سعودي، از وي حمايت کرده‌اند و بن سلمان نيز بايد به اين وعده‌ها عمل کند.
نقشه عربستان سعودي عليه قطر
عربستان سعودي و قطر هر دو از تامين کنندگان هزينه فعاليت‌هاي تروريستي بوده و براي تخريب کشورهاي عربي به ويژه سوريه با يکديگر رقابت داشته‌اند.
اين دو کشور جنايات و جرايم بي‌شماري را عليه ملت سوريه مرتکب شده‌اند اما زياده خواهي‌ها و توهمات اين دو کشور، آنها را دچار اختلاف کرد.
هريک از نظام‌هاي حاکم بر قطر و عربستان سعودي، قصد دارند تا رهبري جهان عرب را به دست بگيرند و اين مساله به قطع ارتباط ميان آنها منجر شد.
اين در حالي است که هر دو کشور در راستاي طرح صهيونيستي – آمريکايي که در صدر آن، حذف مساله فلسطين است، گام برداشته‌اند.
پس از آن که بن سلمان در نقشه خود براي متحد کردن شماري از اعضاي خاندان آل ثاني براي شورش عليه حاکم کنوني قطر و ساقط کردن حکومت وي، شکست خورد، همواره دوحه را هدف حمله خود قرار داده است.
اگر ماجراي افشاي جنايت هولناک وليعهد عربستان سعودي عليه جمال خاشقجي، اتفاق نمي‌افتاد، بن سلمان با برخورداري از حمايت جريان‌هايي در آمريکا، و پس از گذشت چند سال از تحريم قطر، قطعا اين کشور را مورد تهاجم قرار مي‌داد و از اجراي نقشه خود عقب نشيني نمي‌کرد.
همچنين اگر بن سلمان مانند گذشته از حمايت‌هاي رييس جمهور آمريکا برخوردار بود، به هر شکل ممکن، نقشه خود را درباره قطر عملي مي کرد.
اقدام عربستان سعودي در رابطه با کويت و مسقط چه خواهد بود؟
با کاهش نقش مصر در جهان عرب، سرگرم شدن سوريه به جنگ با تروريسم و حمايت‌هاي واشنگتن و تل‌آويو از بن سلمان و سلطنت وي، تسلط بر کشورهاي حوزه خليج فارس، نخستين اقدام وليعهد عربستان سعودي به شمار مي رفته است.
بن سلمان به تحريک محمد بن زايد و از طريق برنامه ريزي براي اجراي کودتاهاي داخلي در کويت و عُمان، به دنبال حذف اين دو کشور از صحنه جهان عرب بوده است؛ زيرا کويت و عُمان تا کنون نسبت به سياست‌هاي عربستان محافظه کار بوده و از همراهي با اين کشور در اجراي طرح هاي جنايتکارانه آن، خودداري کرده اند.
به گفته منابع آگاه، امارات و عربستان سعودي از مدت‌ها پيش گروه‌هاي تروريستي را به عُمان و کويت اعزام کرده و اين گروه‌ها براي اجراي عمليات تروريستي در اين دو کشور و متزلزل کردن آنها، منتظر دستورات بن سلمان بوده‌اند.
اين منابع معتقدند طرح‌هاي عربستان سعودي درباره کويت و عمان همچنان پابرجاست و در صورت آرام شدن بحران اوضاع رياض پس از قتل خاشقجي که از افشا کندگان جنايات نظام وهابي آل سعود بوده است، امکان اجراي اين طرح‌ها، وجود خواهد داشت.
مترجم: محب احمدي
141/120
کليدواژه عربستان محمد بن سلمان

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۵۰۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد

به گزارش جام جم آنلاین، این شبکه گزارش داد لیندسی گراهام، سناتور جمهوری خواه به عنوان یک کانال دیپلماتیک اصلی بین بن سلمان و دولت جو بایدن، رئیس جمهور کنونی ظاهر شده است؛ کانالی که تلاش‌هایی را که در دوره ترامپ برای دستیابی به توافق عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی آغاز شد، افزایش داد.

این شبکه آمریکایی افزود که در آخرین سفر گراهام به عربستان سعودی در اواخر ماه گذشته میلادی، او و بن سلمان با ترامپ تماس گرفتند. طبق این گزارش، این تماس تقریباً پنج دقیقه طول کشید.

دو فرد آگاه از این تماس به این شبکه گفتند: «مکالمه دوستانه و بیشتر شامل تبادل نظر و گفت‌وگوهای غیررسمی درباره انتخابات ریاست جمهوری آمریکا بود.»

یکی از این منابع گفت: «در مقطعی ترامپ آمار و ارقام نظرسنجی‌های خود را اعلام کرد»، در حالی که این ۲ منبع گزارش دادند که «توافق عادی‌سازی روابط حتی یک بار هم در آن تماس مطرح نشد».

این تماس خلاصه شد به اینکه چگونه ترامپ در خصوص دستیابی به توافقی که مقامات آمریکایی، اسرائیلی و سعودی آن را برای دستیابی به «ثبات پایدار در خاورمیانه» حیاتی می‌دانند، «در افق ظاهر می‌شود».

افراد مطلع از این موضوع به سی ان ان گفتند در حالی که رئیس جمهور سابق از مذاکرات مربوط به سازش آگاه است، اما «در این مذاکرات دخالتی ندارد».

این شبکه اشاره کرد نگرانی واقعی در میان برخی از شرکت کنندگان در مذاکرات جاری وجود دارد که «ترامپ ممکن است تلاش کند هر گونه توافقی مربوط به دولت بایدن را خنثی کند، نظیر آنچه در اوایل سال جاری انجام داد و از جمهوری خواهان در کنگره خواست تا از توافقنامه مهاجرتی بین ۲ حزب حمایت نکنند.

افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند که رئیس‌جمهور سابق معتقد است که اگر بتواند به کاخ سفید بازگردد، می‌تواند در مورد توافق بهتری با سعودی‌ها مذاکره کند و همچنین به دنبال مشارکت یا کار فعالانه برای خنثی کردن هر نوع توافق عادی سازی روابط در دوران بایدن نیست».

۲ مقام آمریکایی گفتند که تماس ترامپ با محمد بن سلمان «در کاخ سفید به مذاقشان خوش نیامد» اگرچه آنها به صراحت گفتند که هیچ مدرکی دال بر تأثیر آن بر مذاکرات بین نمایندگان بایدن و همتایان سعودی آنها وجود ندارد».

گراهام مقامات بایدن را از آن تماس مطلع کرد و گفت که آنها «درک می‌کنند که چرا او می‌خواهد ترامپ را در جریان قرار دهد».

سناتور گراهام به سی‌ان‌ان گفت که «همه کار انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل شود که توافق در زمان بایدن منعقد می‌شود، تا حدی به این دلیل که معتقد است بایدن شانس بیشتری برای بسیج حمایت دموکرات‌ها در کنگره خواهد داشت».

دیگر خبرها

  • چالش‌های میزبانی جام‌جهانی ۲۰۳۴ / دلار‌های نفتی عربستان قرار است چگونه هزینه شوند؟
  • جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان افشا شد
  • افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال می شوند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • پادشاه سعودی به بیمارستان منتقل شد
  • ۹۰ هزار شهروند ایرانی عازم حج امسال خواهند شد
  • سفیر ایران: امسال ۹۰ هزار ایرانی عازم حج خواهند شد