Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار مرکزی ضمن بیان اینکه باید نگاه صنعتی بر تشکیلات سازمان صمت در استان حاکم شود عنوان کرد: همدلی دلیل اصلی موفقیت امروز استان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ سید علی آقازاده استاندار مرکزی شامگاه پنج‌شنبه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان که با حضور وزیر صمت در اراک برگزار شد؛ انتصاب رحمانی را خوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به شناختی که ایشان نسبت به صنعت دارند دوران ایشان دوران درخشانی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده موفقیت صنعتی استان را مرهون تلاش‌های سربازان اقتصاد مقاومتی و در رأس آن‌ها صنعتگران استان دانست و اظهار کرد: تمام شعارهایی که آمریکایی‌ها فریاد می‌زدند همه رنگ‌باخته و روسیاهی برای آن‌ها باقی‌مانده است.

رشد ۲۰ درصدی صادرات استان مرکزی

وی صادرات امسال استان را قریب به ۷۰۰ میلیون دلار عنوان کرد و ضمن بیان اینکه این میزان نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد رشد داشته ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال به ۱.۲ میلیارد دلار برسد.

استاندار مرکزی ضمن بیان اینکه باید نگاه صنعتی بر تشکیلات سازمان صمت در استان حاکم شود عنوان کرد: همدلی دلیل اصلی موفقیت امروز استان است.

وی ضمن تأکید بر اینکه بیش از ۹۰ درصد مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی تحقق‌یافته است ادامه داد: مجموعه‌ای از اتفاقات شامل تصمیمات خوب شورای گفتگو، ارتباط مناسب بین دستگاه‌های اداری و ارتباط خوب نمایندگان با دستگاه‌های استان و تلاش فعالان اقتصادی و فرمانداران باعث شد در بدترین شرایط بهترین عملکرد را داشته باشیم.

آقازاده ضمن بیان اینکه حل بخش عمده‌ای از مشکلات نیازمند سهل کردن ارتباطات بین‌المللی است، خاطرنشان کرد: اروپا مخالف آمریکا در بحث تحریم ایران است شاید تابه‌حال نتوانسته گامی بردارد اما این را می‌دانند که ایران کشوری است که به تعهدات بین‌المللی خود پایبند است.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت:

ایجاد اشتغال برای ۷۸۰۰ نفر با تکمیل طرح‌های بالای ۶۰ درصد

حاجی پور رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت نیز در بخشی از این جلسه گفت: استان مرکزی به‌عنوان پایتخت صنعتی کشور با ایجاد اشتغال مستقیم برای ۱۰۶ هزار نفر در بخش صنعت ازلحاظ تنوع صنعتی رتبه اول، ازنظر توسعه رتبه چهارم، اشتغال رتبه ششم، شرکت‌های دانش‌بنیان رتبه ۵ و ارزش‌افزوده رتبه ۹ رادار است.

حاجی پور ضمن تأکید بر تلاش بخش خصوصی درباره تحریم‌های ظالمانه برای نگاه‌داشتن قطار صنعت بر ریل توسعه اظهار کرد: در حوزه صدور پروانه ۸ درصد، در حوزه پروانه بهره‌برداری ۳۱ درصد ، در سرمایه‌گذاری ۵۷ درصد و در اشتغال ۷ درصد رشد داشته‌ایم.

وی تشریح کرد: ۲۲۵فقره طرح بالای۶۰ درصد، با پیش‌بینی سرمایه‌گذاری ۱۸۴۴ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال برای ۷۸۰۰ نفر راداریم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت افزود: با توجه به رویکرد وزارت صنعت معدن و تجارت برای تأمین مالی بنگاه‌های اقتصادی و سرمایه در گردش، بازسازی و نوسازی، بانک‌های عامل تلاش وافری را داشته‌اند و از سهم ۱۲۰۰ میلیارد تومانی که به استان مرکزی ابلاغ‌شده حدود ۱۲۴۱ پرونده در بانک‌های عامل پرداخت‌شده است که مبلغش هم ۶۶۸ میلیارد تومان بوده است.

وی بابیان اینکه بانک‌های خصوصی مشارکت فعالی در حوزه تسهیلات نداشتند تصریح کرد: پرداخت تسهیلات سرمایه ثابت برای واحدهای بالای ۶۰ درصد و همچنین نوسازی باید پیگیری شود.

حاجی پور عنوان کرد: ۷۰ جلسه کارگروه ستاد تسهیل برگزارشده است که ۲۶۰ پرونده بررسی‌شده و ۳۴۹ مصوبه داشتیم که ۲۱۸ مصوبه اجرایی و عملی شده و این نشان‌دهنده این است که ۶۲ درصد مصوبات کارگروه اجرایی شده است.

وی به مشکلات صنعت پرداخت و خاطرنشان کرد: تفویض اختیار ثبت سفارش‌ها، مطالبات قطعه سازان از خودروسازان، تأمین ارز موردنیاز برای واردات مواد اولیه ماشین‌آلات، کمبود لاستیک و عدم تأمین ارز مربوطه توسط بانک مرکزی از مشکلات بخش صنعت است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۵۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه گفت: گمرکات استان فروردین‌ را با رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا پشت سر گذاشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، علی‌اصغر عباس‌زاده امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی فروردین سال‌جاری صادرات کالا از گمرکات استان کرمانشاه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ ارزش، رشدی ۱۷ درصدی داشته است.

وی افزود: در ماه نخست سال جاری کالا، در مجموع ۲۳۰ میلیون و ۵۲۰ هزار دلار کالای صادراتی به وزن ۴۹۰ هزار و ۵۷۵ تن از گمرکات استان کرمانشاه به خارج از کشور صادرات صورت پذیرفته است.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: این میزان کالای صادراتی از گمرکات استان کرمانشاه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ ارزش رشد ۱۷ درصدی و از نظر وزنی کاهش شش درصدی داشته است.

عباس‌زاده عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرکات استان را میل‌گرد و آهن‌آلات، کاشی و سرامیک، میوه و تره‌بار، سنگ‌های ساختمانی، لبنیات، انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یک بار مصرف عنوان کرد.

کد خبر 751474

دیگر خبرها

  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین