Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با بیان اینکه سازمان صنعت استان مرکزی در بحث نیروی انسانی و وضعیت نظارتی با مشکل روبرو است گفت: سیستم قیمت‌گذاری کالاها باید تجدیدنظر شود. ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، حجت‌الاسلام قاسم عبداللهی شامگاه پنجشنبه در نشست شورای اقتصادمقاومتی استان مرکزی که با حضور وزیر صنعت برگزار شد با اشاره به مشکلات اداره کل صنعت استان مرکزی اظهار داشت:  اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان در تامین نیروی انسانی، وضعیت نظارتی و موارد دیگر مشکلاتی دارد که به همین سبب باید  بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروزه مردم در فشار تورم هستند و انتظاراتی که مردم از اداره کل دارند به خوبی اجرا نمی‌شود که بخشی از آن از سیاست‌های وزارتخانه و یا دولت است و بخش دیگر نیز از کمبودهای اداره کل و شهرستان‌ها است زیرا در شهرستان‌ها نیز نیروی انسانی وجود ندارد.

عبداللهی ادامه داد: یکی از انتظاراتی که مردم از اداره سمت دارند نظارت بر بازار است که باید با تلاش و همکاری مسئولان این مشکل بر طرف شود تا به مطالبات مردم در دستگاه قضایی رسیدگی شود، مشکل بعدی دستورالعمل قیمت‌گذاری است زیرا سازمان تعزیرات اعلام می‌کند که قیمت‌گذاری انجام می‌شود که این قیمت گذاری بر روی قیمتی که کالا و اجناس دارد زده می‌شود که به دست تولید کننده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس: ثبات بازار ارز در گرو برخورد قاطع با اخلالگران ارزی استاتاق اصناف گیلان نقش مهمی در برقراری ثبات بازار داردرئیس کل بانک مرکزی: آمریکا در تحریم نفت ایران ناکام ماند/ بر ثبات بازار ارز تمرکز کردیم

رئیس کل دادگستری استان مرکزی اضافه کرد: اما ارزیابی آخر در بحث قیمت‌گذاری است که مشخص هم نیست و امکانات و تخصصی هم در اختیار نیست بنابراین، زمانی که تولید کننده بخواهد قیمت گذاری کند که مشکل و نارضایتی به وجود می‌آورد بنابراین همه باید همکاری و همیاری داشته باشیم تا از این موقعیت و آنچه که گرفتار آن شدیم رهایی پیداکنیم و این دغدغه سخت را پشت سر بگذاریم.

عبداللهی خاطرنشان کرد: 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد و ما هر چند سال یک‌ بار این شرایط را تجربه می‌کنیم اما به راحتی از کنار آن عبور می‌کنیم.

وی بیان کرد: نکته‌ای که باید به آن توجه کرد این است که بازار ما ملتهب از وزش بادهایی است که که گاهی در داخل و خارج کشور  اتفاق می‌افتد، سیاست‌گذاری کلی و راهبردی برای ثبات بازار در کشور وجود ندارد در همین راستا باید گروه بسیار قوی برای این وضعیت موجود تشکیل شود تا در آینده چشم‌انداز خوبی ترسیم کنیم که تحقق این امر نیاز به سیاست‌‌های راهبردی برای تثبیت بازار است.

انتهای پیام/ ع

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۶۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، مقامات ایمنی خودروی آمریکا اعلام کردند که تحقیقات آنها در مورد سیستم خودران تسلا حداقل ۱۳ تصادف مرگبار را شناسایی کرده است که این ویژگی در آنها دخیل بوده است. تحقیقات همچنین نشان داد که ادعا‌های این خودروساز الکتریکی با واقعیت مطابقت ندارد.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها (NHTSA) فاش کرد که طی تحقیقات ایمنی ۳ ساله خود بر سیستم‌های خودران، که در آگوست ۲۰۲۱ آغاز شد، حداقل ۱۳ تصادف تسلا را شناسایی کرد که شامل یک یا چند کشته، و جراحات جدی بسیاری بود که در آنها سوء استفاده راننده از سیستم نقش آشکاری داشت.

همچنین شواهدی یافت شده است که ضعف سیستم تعامل راننده تسلا برای قابلیت‌های عملیاتی مجاز خودکار مناسب نبوده است، که منجر به شکاف ایمنی در این حوزه شده است.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه هاهمچنین این نگرانی را مطرح کرد که نام سیستم خودران تسلا ممکن است رانندگان را به این باور برساند که اتوماسیون قابلیت‌های بیشتری نسبت به آن دارد و رانندگان را به اعتماد بیش از حد به اتوماسیون دعوت کند.

تسلا در ماه دسامبر اعلام کرد که بزرگترین فراخوانش تا کنون، شامل ۲.۰۳ میلیون وسیله نقلیه آمریکایی - یا تقریباً تمام وسایل نقلیه خود در جاده‌های ایالات متحده - برای اطمینان از توجه بهتر رانندگان هنگام استفاده از سیستم پیشرفته کمک راننده خود بوده است.

این اداره پس از شناسایی نگرانی‌های ناشی از حوادث تصادف پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزار فراخوان خودرو‌ها «و نتایج آزمایش‌های اولیه خودرو‌های اصلاح‌شده، دومین تحقیق خود را آغاز می‌کند.

اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌ها  گفت که تسلا به‌روزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای رسیدگی به مسائلی که به نظر می‌رسد مرتبط با نگرانی‌هایش است، منتشر کرده است، اما آنها را بخشی از فراخوان یا تصمیم دیگری برای رفع نقصی که خطر ایمنی غیرمنطقی دارد، قرار نداده است. همچنین به بیانیه تسلا استناد کرد که بخشی از راه حل، هم مالک را ملزم به انتخاب می‌کند و هم به راننده اجازه می‌دهد تا به راحتی آن را برگرداند».

تسلا در ماه دسامبر گفت که کنترل‌های سیستم نرم‌افزاری خودران ممکن است برای جلوگیری از سوءاستفاده راننده کافی نباشد و می‌تواند خطر تصادف را افزایش دهد.

تسلا بلافاصله به درخواست برای اظهار نظر در این مورد پاسخ نداد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • سکه های حراجی بانک مرکزی ناخالصی دارند؟
  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • سیستم خودران تسلا در ۱۳ تصادف مرگبار دخیل بوده است
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • رشد قیمت دلار در بازار غیررسمی، ارتباط چندانی با بانک مرکزی ندارد