Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که نماینده آمریکا در سازمان ملل برای تصویب قطعنامه پیشنهادی‌اش علیه مقاومت فلسطینی حتی به تهدید کشورها متوسل شد، اما مجمع عمومی سازمان ملل این قطعنامه را رد کرد.


به گزارش شریان نیوز،با رد قطعنامه ضدفلسطینی، مجمع عمومی سازمان ملل متحد پنج‌شنبه شب (به وقت نیویورک) به صحنه شکستی بزرگ برای آمریکا بدل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



«نیکی هیلی» نماینده آمریکا هفته گذشته پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کرد که با محکوم کردن مقاومت مردم فلسطین و متهم کردن حماس به تروریسم، به دنبال تشدید فشار بر فلسطینی‌ها بود.

وی در روزهای اخیر بارها جامعه بین‌الملل را به دو بخش حامی تروریسم و مخالف تروریسم تقسیم کرده و گفته بود کسانی که از این قطعنامه حمایت نکنند، نشان می‌دهند که «حامی تروریسم» هستند.

نماینده آمریکا در سازمان ملل پنج‌شنبه شب پیش از آغاز رأی‌گیری مجمع عمومی در مورد این قطعنامه نیز پشت تریبون رفت و سازمان ملل را به جانبداری از فلسطینی‌ها و داشتن گرایش‌های ضداسرائیلی متهم کرد و گفت اگر این قطعنامه تصویب شود، برای سازمان ملل «روزی تاریخی» خواهد بود.

پس از اظهارات هیلی، «ساکا لورنتی» نماینده بولیوی از رئیس جلسه خواست در مورد نحوه رأی‌گیری در مورد قطعنامه رأی‌گیری کرده و نظر اعضا در مورد افزایش کف آرای مورد نیاز برای تصویب قطعنامه به دو سوم را جویا شود.

بر پایه گزارش فارس، هرچند این درخواست با مخالفت هیلی روبرو شد و او چند بار از حاضران خواست این درخواست را رد کنند، اما در جریان رأی‌گیری در مورد نحوه رأی‌گیری، ۷۵ کشور به افزایش کف رأی مورد نیاز رأی مثبت دادند و ۷۲ کشور به آن رأی منفی دادند. در نتیجه میزان رأی مورد نیاز برای تصویب قطعنامه به دو سوم آرا افزایش یافت.


 
پس از آن نمایندگان چند کشور از جمله ایران، به سخنرانی پرداخته و موضع خود در مورد این قطعنامه را اعلام کردند. نماینده ایران در نشست مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه پیشنهادی آمریکا را «فریب‌آمیز» خواند و گفت این قطعنامه «ریشه اصلی» مسئله یعنی چند دهه اشغالگری رژیم صهیونیستی و سرکوب بی‌رحمانه فلسطینی‌ها را نادیده گرفته است.

نماینده ایران گفت ایران این قطعنامه را رد می‌کند و به آن رأی منفی می‌دهد و از دیگر اعضا هم می‌خواهد به آن رأی منفی بدهند. او حماس را یک جنبش مشروع مقاومت خواند که به نمایندگی از مردم فلسطین با اشغالگری صهیونیست‌ها مبارزه می‌کند و این امر تحت قوانین بین‌الملل هم مشروع است.


 
پس از آن کشورهای عربی هم اعلام کردند مخالف قطعنامه پیشنهادی آمریکا هستند و به آن رأی منفی می‌دهند. عربستان سعودی با وجود اعلام مخالفت با این قطعنامه، از حماس خواست شلیک راکت به سمت مناطق اشغالی را متوقف کند.

پس از سخنرانی‌ها، قطعنامه پیشنهادی آمریکا به رأی گذاشته شد. نتیجه رأی‌گیری به این ترتیب اعلام شد: ۸۷ رأی مثبت، ۵۷ رأی منفی و ۳۳ رأی ممتنع. از آنجا که برای تصویب قطعنامه به دو سوم آرا نیاز بود، این قطعنامه رد شد و آمریکا و رژیم صهیونیستی در تصویب آن ناکام ماندند.


 
رأی امروز رنگ واقعی شما را نشان داد
این شکست آنقدر برای صهیونیست‌ها سنگین تمام شد که «دنی دانون» نماینده رژیم صهیونیستی در نشست، به توهین به اعضای سازمان ملل متحد روی آورد.

وی در سخنرانی‌اش، با عصبانیت خطاب به کشورهایی که به این قطعنامه رأی منفی داده‌اند، گفت: «باید از خود شرمسار باشید... رأی امروز رنگ واقعی شما را نشان داد.»



دولت آمریکا در ماه‌های گذشته از طریق فشارهای سیاسی، قطع منابع مالی و تهدید کشورها تلاش کرده تا سازمان ملل را از مسئله فلسطین منحرف کرده و کشورها را از تلاش برای حمایت از حقوق مردم فلسطین بازدارد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که بارها به حمایت بی‌دریغش از رژیم صهیونیستی افتخار کرده، چند ماه پیش بی‌توجه به قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت سازمان ملل قدس اشغالی را به پایتختی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا را به قدس منتقل کرد.

رد قطعنامه پیشنهادی آمریکا در حالی اتفاق افتاد که هیلی پیش از این جلسه به کشورهای مخالف قطعنامه را تهدید کرده و گفته بود رأی منفی به این پیش‌نویس برای این کشورها «تبعات» خواهد داشت.

پس از رد این قطعنامه، ایرلند پیش‌نویس قطعنامه دیگری را ارائه کرد که در آن بر لزوم پایان اشغالگری و شهرک‌سازی توسط صهیونیست‌ها تأکید شده است. 

این قطعنامه هم به شکست دیگری برای صهیونیست‌ها و آمریکا بدل شد و تنها ۵ عضو از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به آن رأی منفی دادند.



رد قطعنامه ضدفلسطینی، سیلی به دولت ترامپ بود
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد جمعه (به وقت تهران) رد قطعنامه ضدفلسطینی پیشنهادی آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل متحد را یک پیروزی برای فلسطین و شکستی برای دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا توصیف کرد.

به نوشته پایگاه اینترنتی شبکه «الغد»، در بیانیه سخنگوی حماس، شکست این قطعنامه یک «سیلی به دولت ترامپ» و «یک پیروزی برای آرمان فلسطین» توصیف شده است. حماس تأکید کرده که آنچه در مجمع عمومی سازمان ملل رخ داد، نشانگر مشروعیت مقاومت ملت فلسطین است.

این بیانیه ساعتی پس از آن صادر شد که مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه‌ای را که آمریکا از هفته گذشته با هدف اعمال فشار بر مقاومت فلسطین مطرح کرده بود، رد کرد. در این قطعنامه مبارزه مسلحانه فلسطینی‌ها علیه اشغالگری محکوم شده بود، اما آمریکا نتوانست تعداد دو سوم آرای لازم برای تصویب آن در مجمع عمومی را جمع‌آوری کند.

رد قطعنامه پیشنهادی آمریکا در حالی اتفاق افتاد که هیلی پیش از این جلسه به کشورهای مخالف قطعنامه را تهدید کرده و گفته بود رأی منفی به این پیش‌نویس برای این کشورها «تبعات» خواهد داشت.

پس از رد این قطعنامه، ایرلند پیش‌نویس قطعنامه دیگری را ارائه کرد که در آن بر لزوم پایان اشغالگری و شهرک‌سازی توسط صهیونیست‌ها تأکید شده است. این قطعنامه هم به شکست دیگری برای صهیونیست‌ها و آمریکا بدل شد و تنها ۵ عضو از جمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به آن رأی منفی دادند.

دولت آمریکا در ماه‌های گذشته از طریق فشارهای سیاسی، قطع منابع مالی و تهدید کشورها تلاش کرده تا سازمان ملل را از مسئله فلسطین منحرف کرده و کشورها را از تلاش برای حمایت از حقوق مردم فلسطین بازدارد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که بارها به حمایت بی‌دریغش از رژیم صهیونیستی افتخار کرده، چند ماه پیش بی‌توجه به قطعنامه‌های متعدد شورای امنیت سازمان ملل قدس اشغالی را به پایتختی رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا را به قدس منتقل کرد

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۴۸۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • اظهارات جدید وزیر خارجه انگلیس علیه ایران | این راهکار بزرگ‌ترین ضربه به ایران و حماس خواهد بود
  • آگاهی افکار عمومی و حقایقی که جنگ غزه برای دنیا آشکار کرد
  • ساز و کار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل چگونه است؟
  • فشار نظامی به حماس شکست خورده است
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • اصغری: تعویض‌های پرسپولیس جواب نداد/ تمرکزمان روی حذفی نیست
  • حماس: فعالیت آنروا باید زیرنظر سازمان ملل ادامه یابد
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم